uti Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Upam, da sem prva :oops: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Ja, si - jaz pa drugi :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno December 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2002 Da vam povem, ne...silvestrovanje na chatu je pa zakon :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 He, he.... 8) :lol: 8) Da bom eden med tistimi na začetku..... :lol: :lol: :lol: MILJON pa še mal sreče VSEM, ogromno motorističnih užitkov kamorkoli - kjerkoli že boste in koš ljubezni pa radosti... Skratka želim vam vsega kar si sami najbolj želite... :lol: :lol: :lol: In da bi bilo to leto in v naprej manj pretresljivo kot lansko... KROKAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viking Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Tud jst sm med taprvem, srečnga pa zdravga 2003 vsem !! :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 evo mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 No enim sem že po telefonu...ostalim pa še enkrat: HEPI NJU JIR 2003!!!!!!! :silly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Kljub pozni uri še vedno med prvimi. :wink: :lol: 8) Vsem po polnoči razposlali voščila z raketami. :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Sledim...Lep dan usem, sm že naredu km... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 srečnega pa zdravega vsem!!!!! :bday: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 srečnega pa zdravega vsem!!!!! :bday: dr.looney :twisted: Jaz grem pa na Šmarno goro ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Naj vam ribe zavidajo zdravje, sosed motor in davčna brezmadežno 7-10 mestno številko na vašem računu. Aja, pa od smeha naj vam zraste kakšna gubica...... :D :D :D :D :D SREČNO 2003!!!!!! Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Vidim, da ste nekateri preživeli rajanje kar ob rač. :shock: :shock: No ja očitno je tudi to zabavno :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Vidim, da ste nekateri preživeli rajanje kar ob rač. :shock: :shock: No ja očitno je tudi to zabavno :?: :?: AR, nekateri so delali.... :wink: Na sreco jaz ne pridem v ta postev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Jap AR nekateri SMO delal... :evil: :roll: :twisted: Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Aaaa :?: :?: :shock: ... na evo moj prvi post letos :oops: :oops: ... ni slo prej... :lol: :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Aaaa :?: :?: :shock: ... na evo moj prvi post letos :oops: :oops: ... ni slo prej... :lol: :wink: :twisted: Kako ne?! :shock: MOJDRUGIPOSTLETOSPRESS :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 drugi,................... :idea: SKA BIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Aaaa :?: :?: :shock: ... na evo moj prvi post letos :oops: :oops: ... ni slo prej... :lol: :wink: :twisted: Kako ne?! :shock: MOJDRUGIPOSTLETOSPRESS :roll: kontrola ognjemetov... naša vas - lj. - portorož :wink: ... pa lenarjenje :oops: ... ZOOLOČESTITAM :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Evo pa sm po dolgem casu tut jz prsla za svoj racunalnik... Vsem motosvetovcem in motosvetovkam zelim veliko zdravja, ljubezni in veliko prevozenih kilometrov (seveda brez padcev in hujsih poskodb) :) kiss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 efo.....moj 27.post letos. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Tudi se moj xx?? post letos :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se