D.J. Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 da je moj motor teoretično že lanskoletni model in je s tem izgubil del tržne vrednosti :cry: je pa zato postal veteran :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Haha če se že menimo kdo je prvak v nabijanju tem :lol: S srečo ugotovil da sem verjetno prvi, ki je otvoril sezono ob 0:00:00 :lol: :P :P :P :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Nja, jaz pa novega kupim, pa je že eno leto star :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Nja, jaz pa novega kupim, pa je že eno leto star :cry: stran vrži jajca stara :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Nja, jaz pa novega kupim, pa je že eno leto star :cry: stran vrži jajca stara :wink: :twisted: Zate lahko isto rečemo Moj pa še nima enega leta (po mesecih gledano) Po letniku pa je že eno leto star. :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 No, no, nikar jamrat. Moja Transa bo letos stara 15 let, pa se nič ne sekiram... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Use kar je starej od treh let, so stara jajca....Se prav mam stara jajca :( :( :( Ma ja, glavn da dela še... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Use kar je starej od treh let, so stara jajca No way!!! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Če je pa res, no... :( :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2003 trans, ko je motor enkrat starejši od 10 let, se nanj drugače gleda - bogi so samo tisti med 3 in 10, ti si že rešen :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Kaj pa ko je star 25 let? :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Robycop odvisno kaj delaš z motorjem - tvoji so verjetno res čist zlaufani :? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2003 25? ufff :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Kaj pa ko je star 25 let? :D Žlahtno in neprecenljivo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2003 točno tako :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Kaj pa ko je star 25 let? :D LP Potem se še pelješ z njim samo v nedeljo k maši in na moto-srečanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Kaj pa ko je star 25 let? :D Žlahtno in neprecenljivo! :D huh! ja potem se bo treba pa sparat. :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 25 let ? To pa je že krepka polnoletnost, to se pravi da je sam odgovoren za pizdarije ki jih počne po cesti ! :wink: :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 25 let ? To pa je že krepka polnoletnost, to se pravi da je sam odgovoren za pizdarije ki jih počne po cesti ! :wink: :idea: Pol ga pa po hribi spust pa poglej kuko se bo znajdu :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 6, 2003 Deli Objavljeno Januar 6, 2003 rabi osebno? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se