manjak Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Bro jutro. Kakšno neprijetno presenečenje ta sneg :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 En lep snezen dober dan!! JUHUUUUUUUUUUUUUUU :arrow: sneg!!! :D 8) kdo se gre kepat??? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Nehajte jamrat pa pejte raje sneg kidat!!!!! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Nehajte jamrat pa pejte raje sneg kidat!!!!! :lol: Raven prhajam z dvoriša k sem mal kudu. Brrrrrrrrr :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Nehajte jamrat pa pejte raje sneg kidat!!!!! :lol: Raven prhajam z dvoriša k sem mal kudu. Brrrrrrrrr :? ce tale brrrrrrrrrr pomeni, de te zebe, si pa bl mal kidu :lol: :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Nehajte jamrat pa pejte raje sneg kidat!!!!! :lol: Raven prhajam z dvoriša k sem mal kudu. Brrrrrrrrr :? ce tale brrrrrrrrrr pomeni, de te zebe, si pa bl mal kidu :lol: :lol: :lol: :wink: Res ni blo glih ne vem kaj, sam mrzl je pa vseen. Kdaj s pa ti nazadne kidala :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Upam da ste imeli lepši dan kot jaz ko nisem še nič snega občutil! sicer pa lopata tud men ne sede ravno v roke bo že april naredu moje februarsko delo! Do takrat so pa itak obvezne zimske gume pa dobri čevlji! :D Lep večer in lahko noč čez kake 3 ure! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Upam da ste imeli lepši dan kot jaz ko nisem še nič snega občutil!... Bil v avtu skoraj non stop :shock: in se vozu po snegu vec al manj non stop :evil: :x :evil: :!: :?: :idea: :roll: :arrow: :wink: :? Na jugu je mnogo boljse :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 No pa laku noc :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Jaz tud ŽE grem!NOČ!!!!-bo vsaj malo mira. CHRIS: pobegnila si brez sledu, ne vem no, najprej mi vse slikce nalimaš, pol pa se kar odtihotapiš!!!!! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Dost.Grem ležat. Lahko noč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 dobro jutro sončki, sem se prebudil v lepo jutro in opazil, da sem zopet starejši za eno leto, pol sem se pa spomnil da jih je za mano že 40 :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Jutro.... :roll: .... :idea: ....snežaki in snežakice :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Dobro jutro. :D Že vidim kakš lep dan bo danes. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Dobro jutro še posebno tebi Marijan ! Še malo zaspan, sem še danes gledal roberrtove Motorcarse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 laku noc iz nove federacije (Jugoslavija od danes polnoci ne obstaja vec :idea: :!: :arrow: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Lahko noč. Upam de zjutri ne bo snega :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Lahko noč je treba še mal radio poslušat pa en film si zrolat! Lepo noč kot pravi Max v novi federaciji! Najbrž imaš kaj prste zraven da si vse na tekočem :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 ...Lepo noč kot pravi Max v novi federaciji! Najbrž imaš kaj prste zraven da si vse na tekočem :twisted: Dobro jutro :!: He, hehe.... 8) Hanzi res sem v bivsi Yugi, ampak seveda nimam nic z preobrazbo drzave in njene ureditve :wink: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 ...Lepo noč kot pravi Max v novi federaciji! Najbrž imaš kaj prste zraven da si vse na tekočem :twisted: Dobro jutro :!: He, hehe.... 8) Hanzi res sem v bivsi Yugi, ampak seveda nimam nic z preobrazbo drzave in njene ureditve :wink: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 A nismo vsi v bivši Yugi? :shock: :shock: :shock: :? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Lep sončen dan želim vam vsem :) . Uh HHV, upam, da ne bomo kdaj v bivši SLO. :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Na jugu je mnogo boljse :wink: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave