burgy Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Lahko noč! Bolje pozno kot nikoli :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 SSC (Slovenian Strategic Command) status tanks on border negative MiG-s in air space negative battle ships in bay negative SUB-s in bay negative fish in bay positive :!: (112) security officer FLY good night ups...ZULU time,GMT +-...good morning folks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Dobro jutro! Danes pa ni več praznika zato že lahko prilezete iz svojih brlogov! :lol: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Jutro.... 8) Brrrrrrrrrrrr..... Sneg :shock: :shock: pada pa -1C.... Seveda tu u Nis :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Jutro. Pr nes je včer padal dans pa nč več :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Dobro noc in lahko jutro vsem. Grem jaz v Autchwtzcyc. cao DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Lahko noč vsem. Jst bom šou dans spet spat okrog 0.00 se je treba uči za jutr :lol: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Sam na hitr dons..... Lako noc :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Lahko noč upam da še danes ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Dobro jutro. Evo pa sm enkrat prva :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Dobro jutro! Mačica da nisi slučajno ti kaj bolna ker zadnje čase nekam zgodaj vstajaš in čitaš forum! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Po dolgem času - enga lepga jutrčka :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Dobro jutro - vsako jutro :) Pizda, sem danes zgoden :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 dobro jutro, šele sedaj sem prilezel do kr neki, so me kmetje zasuli, vsi bi nekaj radi-jaz pa dam, pa kaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Dober dan... :crazyeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Dober dan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Laho noc. Seveda cez nekaj ur sele :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 :sleeping: :sleeping: :sleeping: kako naj zaspim ko pa mi misel nate odnaša priprte oči daleč bog ve kam in blizu k ustnicam tvojim pridi zapreva okno spustiva zavese in se pomeniva ti&jaz Lahko noč vsem. :sleeping: :sleeping: :sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Lahko noč. Zdaj pa čist zares. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Dobro jutro! Ku, ku je kdo doma? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Dobro jutro :cry: :sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 jutro, morbidno, bi šel kar v posteljo nazaj :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 jutro, morbidno, bi šel kar v posteljo nazaj :oops: Kar pejt. Te bomo že zbudil, če se bo kaj dogajal! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 dobro jutroooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Dobro jutro! Danes mi boste lahko kar dvakrat (najmanj) zaželeli lahko noč! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave