Cufa Objavljeno November 20, 2011 Deli Objavljeno November 20, 2011 Tudi letos se bo zgodila……Motosvetova novoletna zabava. Dobili se bomo v Rollbaru, ker smo tam skoraj doma, ker se imamo tam vedno fajn in ker so tam tako carski, da so ponudili možnost garažiranja motociklov do 11. ure naslednjega dne. Okronali bomo tudi novo Motosvetovo motoristko leta. KDAJ? V petek, 9. decembra 2011 z začetkom ob 20. uri in zaključkom v jutranjih urah, ko zadnji omaga. KJE? Roll Bar – BTC – Ljubljana (nasproti Koloseja). CENA? Prijavnina za kart dirko bo 10 evrov. Prijave pa zbiramo kar tulelele. Če sem kaj pozabila, bo pa Bladzo korekturo čez usekal. KART PRIJAVE: Bladzo blabla Phantom Marcc Dr_Jakob uros108 _N3jC_ stebo92 Tamau + podmladek Sergini dj stebo Greeny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Mi je prou žal, da letos ne bom mogla pridt,ampak bom takrat ene dobrih 500 km proč, tko da res ne bo šlo Pa tko sm se že veselila. šmrc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 ...a ma kdo kak inovativen, ne izguljen in močno prepričljiv izgovor/argument/ ali kaj podobnega, kako prepričati ženo, da lohka grem?!? sam ne mi zdej s takimi.. JA PA JO S SABO VZEMI! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno November 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2011 ...a ma kdo kak inovativen, ne izguljen in močno prepričljiv izgovor/argument/ ali kaj podobnega, kako prepričati ženo, da lohka grem?!? sam ne mi zdej s takimi.. JA PA JO S SABO VZEMI! pridi z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 ...a ma kdo kak inovativen, ne izguljen in močno prepričljiv izgovor/argument/ ali kaj podobnega, kako prepričati ženo, da lohka grem?!? sam ne mi zdej s takimi.. JA PA JO S SABO VZEMI! reč da če ne prideš da te bom jest namlatu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno November 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2011 reč da če ne prideš da te bom jest namlatu... zelo prepričljivo in originalno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 ..to se prav, da to velja za naslednje leto.. letos pa jo moram prepričat s črnim učom če ne bom šel.... :grrr ..neki druzga se bo treba spomnit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 HA! .... zabava je izključno za MOŠKE!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno November 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2011 HA! .... zabava je izključno za MOŠKE!!! lahko probaŠ povedat resnico. Obstaja možnost, da bo z veseljem ostala doma in mela privat VIP žurko brez tebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 pridi z motorjem. That's what I do... reč da če ne prideš da te bom jest namlatu... Pa jst tud! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Norc, uporabi podobno taktiko kot jaz za pot v Bosno. Uleti domov in ji povej, da gresta skupaj na žurko motoristov 9.decembra. Omeni ji, da se bo tam dirkalo z go-carti, pilo in nakladalo. Kot adut pa ji razloži, da bodo v glavnem tam moški (ne pozabi omeniti Murija). Če boš znal pretiravati, bo te na koncu prosila, če greš lahko sam. Pa srečno! casper7 in mamkabozja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mamkabozja Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Pridemo. A, za kart se kar tukaj prjavim? Upam da bo za najpočasnejšega kakšna tolažilna nagrada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 (popravljeno) Hi, js sem mojo že prepričal.Probi takole: K njej pod kovtr zlezi,ji daš enga lubčka in malo pocartaš.Potem pa začneš,bubek moj......in na koncu pristaneš na dogovoru da greš v nedeljo z njo k tašči na južno . Tako js lahko grem.Zdaj me pa zanima če bi se lahko k kakšni skupini pridružil na poti proti LJ.Js bi šel z motorjem.Ne poznam nobenega,tako da mi ni za iti če bom sam za šankom sedel .Tako da lepo prosim če bi lahko zraven katerih,dam za rundo . Prosim,če bi se me kdo usmilil. LPM Popravljeno November 21, 2011. Popravil marcc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Hi, js sem mojo že prepričal.Probi takole: K njej pod kovtr zlezi,ji daš enga lubčka in malo pocartaš.Potem pa začneš,bubek moj......in na koncu pristaneš na dogovoru da greš v nedeljo z njo k tašči na južno . Tako js lahko grem.Zdaj me pa zanima če bi se lahko k kakšni skupini pridružil na poti proti LJ.Js bi šel z motorjem.Ne poznam nobenega,tako da mi ni za iti če bom sam za šankom sedel .Tako da lepo prosim če bi lahko zraven katerih,dam za rundo . Prosim,če bi se me kdo usmilil. LPM jest tut nobenga ne poznam..tko da lahk skup kak pir spijeva.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 ...jest tut nobenga ne poznam, tko da lohka 3 pire spijem... Laške, seveda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Ne poznam nobenega,tako da mi ni za iti če bom sam za šankom sedel jest tut nobenga ne poznam.. spet sami lunatiki Cufa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 (popravljeno) Js grem,če me bo kdo povabil zraven ali ne.Bom pa eno pijačo spil in šel nazaj,jebat ga. Biker 77 in živnorc lahko gremo skupaj če hočeta? LPM Popravljeno November 21, 2011. Popravil marcc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Hi, js sem mojo že prepričal.Probi takole: K njej pod kovtr zlezi,ji daš enga lubčka in malo pocartaš.Potem pa začneš,bubek moj......in na koncu pristaneš na dogovoru da greš v nedeljo z njo k tašči na južno . Tako js lahko grem.Zdaj me pa zanima če bi se lahko k kakšni skupini pridružil na poti proti LJ.Js bi šel z motorjem.Ne poznam nobenega,tako da mi ni za iti če bom sam za šankom sedel .Tako da lepo prosim če bi lahko zraven katerih,dam za rundo . Prosim,če bi se me kdo usmilil. LPM Saj ne boš edini z motorjem tam, vsaj še trije bomo prišli :grim , če ne bo ravno vse belo po cesti. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno November 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2011 jest tut nobenga ne poznam..tko da lahk skup kak pir spijeva.. altruist. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Jst tud nobenga ne poznam (dokler ne da za rundo) tko da bom nekje ob šanku, garantirano. če ne bo ravno vse belo po cesti. LP Robert Če pa bo vse belo, pa prideš s Tomosom... Jst pa tko k vedno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Tako kot lani pridemo tudi letos...če bo pou tok fajn kt lani in še prej, bo spet noro hehe... Upam, da bom spet v kakem članku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Tako kot lani pridemo tudi letos...če bo pou tok fajn kt lani in še prej, bo spet noro hehe... Upam, da bom spet v kakem članku upam da ne v črni kroniki na 24 kur trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 mene pa noben noče poznat, ker ve, da bom za kavo fektu ... spet ... zbiram prednaročila za She in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 ...a ma kdo kak inovativen, ne izguljen in močno prepričljiv izgovor/argument/ ali kaj podobnega, kako prepričati ženo, da lohka grem?!? sam ne mi zdej s takimi.. JA PA JO S SABO VZEMI! Reči ji jaz grem adijo, pa lubčka ji ne pozabi dat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se