MoTo G_P Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 upam da ne v črni kroniki na 24 kur Brez skrbi ne pridem z mopedom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 jaz bi prišel, pa se bojim, da me kdo namlati... saj veste, ker sem motosvet pita pa to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Jaz ti dam za pivo, ker tako dobro zastopaš V max fahrerje na MSju ( in se ne pustiš pilotom italjanskih drv ) trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 mene pa noben noče poznat, ker ve, da bom za kavo fektu ... spet ... zbiram prednaročila za bom jst dala za kofi, če dobim na šihtu fraj maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Kaj lahko pridem z mopedom? Sej izpuh mam pa od Fazerke 1000 (mord če ne bi omenil, da je moped, ne bi niti noben pogruntal..ahh jaz:P) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Brez skrbi ne pridem z mopedom sej črna kronika ni samo za motoriste.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 ...a ma kdo kak inovativen, ne izguljen in močno prepričljiv izgovor/argument/ ali kaj podobnega, kako prepričati ženo, da lohka grem?!? sam ne mi zdej s takimi.. JA PA JO S SABO VZEMI! reci da mi moraš vrniti tistih 73€ , ki sem ti jih zadnjič založil ...in da naj pride s tabo ker da jo želim spoznati .. pa ji daš kak telefon od mojih frendov - no potem ji pa ne bo prišlo na misel da bi prišla.. pa še za 73€ boš mel izgovor za zapravit ... no malo manj po tisti rundi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Če pa bo vse belo, pa prideš s Tomosom... Jst pa tko k vedno jst tud ..tko kt vedno ... kje bo zborno mesto ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 jst tud ..tko kt vedno ... kje bo zborno mesto ? Trojane? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Kaj vas bo velik z motorji pršlo? pol bi se tud jst prdrajsal z mojo mahco do tja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Lani nas je bilo vsaj 7. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Lani nas je bilo vsaj 7. a-a..z motorji vas je blo 6 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 Mah, veš kaj, thumpek... tko k si tistih 62 ganjal po celi lublani si bil itak non stop v prekrsku, tk da si ti v tem primeru tud motorist. sej letos bos pa GNja startal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 Kot vedno - pridemo. Letos bom v še posebej kičasti izvedbi. Če se hoče kdo fotkat z mano, priporočam, da se v vrsto postavite že zgodaj zjutraj. iPhone 5 je proti meni lanski sneg ... ciciban, madkupe, bladzo in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 Dr_Jakob, nočem se nekaj slinit zraven samo uprašam.Če že boste šli z motorji ali lahko grem zraven vas.Če bi vam bil v napoto pa ni panike,če me ne sprejmete zraven. Brez zamere. LPM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 Dr_Jakob, nočem se nekaj slinit zraven samo uprašam.Če že boste šli z motorji ali lahko grem zraven vas.Če bi vam bil v napoto pa ni panike,če me ne sprejmete zraven. Brez zamere. LPM ti kar pejd z nami.. če bojo drugi zahinavli pa bodo odpeljali naprej te bom pa jst z apnčkom počakal ... trebor in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 Dr_Jakob, nočem se nekaj slinit zraven samo uprašam.Če že boste šli z motorji ali lahko grem zraven vas.Če bi vam bil v napoto pa ni panike,če me ne sprejmete zraven. Brez zamere. LPM od kod pa greš? hmm..mogoče tut jest pridem z motorjem..čist tko za foro.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 Iz Polzele. LPM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 (popravljeno) Ma kakšni motorji neki... A "internetni motoristi" mojo tud motorje??? :devil: :devil: :devil: Kdor se zavava, greši! Popravljeno November 23, 2011. Popravil bladzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 Trojane? :naughty: Dr_Jakob, nočem se nekaj slinit zraven samo uprašam.Če že boste šli z motorji ali lahko grem zraven vas.Če bi vam bil v napoto pa ni panike,če me ne sprejmete zraven. Brez zamere. LPM Iz Polzele. LPM sam še za uro se zmenta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 24, 2011 Deli Objavljeno November 24, 2011 Hvala še enkrat . LPM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 27, 2011 Deli Objavljeno November 27, 2011 hja, s čim pa naj pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno November 27, 2011 Deli Objavljeno November 27, 2011 Do kdaj pa veljajo prijave (ker jaz še kar ne vem, če bom lahk prišel )? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 27, 2011 Deli Objavljeno November 27, 2011 Prijavljam se na gokarte... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sinki Objavljeno November 28, 2011 Deli Objavljeno November 28, 2011 KDAJ? V petek, 9. decembra 2011 z začetkom ob 20. uri in zaključkom v jutranjih urah, ko zadnji omaga. Pazite fantje da se nebo kaj takega zgodili....... Dvojček in GKeko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se