YeTika Objavljeno December 9, 2011 Deli Objavljeno December 9, 2011 mene pa ne boooo ((( nimam prevoza, nč se mi ne poklapa, ceu nabit dan dans in ju3... matr tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 9, 2011 Deli Objavljeno December 9, 2011 mene pa ne boooo ((( nimam prevoza, nč se mi ne poklapa, ceu nabit dan dans in ju3... matr tud POZIV...pa ne za v vojsko FANTJE, MOŠKI,.... IZ OBMOČJA KOSTANJEVICE NA KRKI!!! Naj nekdo pobere YeTiko, KAJTI BREZ NJE JE TEKMOVANJE za motosvetovo motoristko neregularno...al kako že zivnorc??? anja37 in bladzo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno December 9, 2011 Deli Objavljeno December 9, 2011 Ob keri uri pa se začne dirkat? a morjo bit prijavleni kej prej tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno December 9, 2011 Deli Objavljeno December 9, 2011 Se prijavljam še jaz za gokarde + en kolega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 9, 2011 Deli Objavljeno December 9, 2011 POZIV...pa ne za v vojsko FANTJE, MOŠKI,.... IZ OBMOČJA KOSTANJEVICE NA KRKI!!! Naj nekdo pobere YeTiko, KAJTI BREZ NJE JE TEKMOVANJE za motosvetovo motoristko neregularno...al kako že zivnorc??? ma jaaaaaaaaaaa, vem da grdo od mene... ampak če ne gre drugače.. bomo drugače zvedli za rezultate.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Kaj, takale princeska da manjka na MNZju?? Pa to je greh!! U glavnem je blo kar luštno in bučno!! Enepar sem jih sabo prpelu, ene sem na frišn spoznal druge sem celo poznal odprej,..Luštno ampak Đastina pa nisem našel heh. Pridem druhlet spet naokol! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Luštno ampak Đastina pa nisem našel heh. Pridem druhlet spet naokol! Očala si nabav. Lihkar sm pršu dam od tam. hilton, trebor, JONI 46 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Poper je bil tam, sem ga celo podavil, aja, pozdravil :yes: . Poleg njega pa še cel kup drugih, predvsem pripadnic lepšega spola . LP Robert ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 (popravljeno) Očala si nabav. Lihkar sm pršu dam od tam. špegle že mam ampak te ne poznam, in edina moja znanka ki te pozna mi je zaupala de ne sme povedat kdo si in se ni upala pokazat nate ker se je bala pretepa Popravljeno December 10, 2011. Popravil Robertjur gandi, anja37 in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Kaj, takale princeska da manjka na MNZju?? Pa to je greh!! U glavnem je blo kar luštno in bučno!! Enepar sem jih sabo prpelu, ene sem na frišn spoznal druge sem celo poznal odprej,..Luštno ampak Đastina pa nisem našel heh. Pridem druhlet spet naokol! Pa največji HRUST je bil tam, ti ga pa nisi našel gandi, anja37, umetnica51 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Robertjur le katera znanka ti ni hotela povedat kdo je ta slavni Justin Biber??? She, anja37 in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Luštno je blo... Celo en motosvetovc mi je prinesu tangice s svojim imenom... :lol: gandi, maus, lajbn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Ja kr fino je blo... čeprov je nekam prazno ratala po 11h... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 js sm se tut odpravu na MNZ..........sam do tam mi pa ni ratalo pridet. .. sm že prej nekje zaglavu trebor in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 FOČK trebor in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Pa še cel kup taplavih je prišlo na koncu pogledat kako se mamo... Pa enih par jih je šlo na interni obisk Povšetove... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Pa še cel kup taplavih je prišlo na koncu pogledat kako se mamo... Pa enih par jih je šlo na interni obisk Povšetove... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Ja, kolikor sm uspel razbrat, so okrog 1h prišli eni čapci in se vsi pijani hotli pelat s carti. Seveda jim niso pustil, pol so se pa skor stepl... pa je un od go cartov sam poklicu kifeljcke pa sta prisli 2 marici pa 2 octavii, polni taplavih, so se se zuni neki drl pa skor stepl, pol so jih pa sam pobasal vse skup pa odpelal. Pa capce in une ostale k so bli tam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Tudi udeležence MNZ-ja so odpeljali na izlet v prostore MNZ? :surrender: LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Ja, kolikor sm uspel razbrat, so okrog 1h prišli eni čapci in se vsi pijani hotli pelat s carti. Seveda jim niso pustil, pol so se pa skor stepl... pa je un od go cartov sam poklicu kifeljcke pa sta prisli 2 marici pa 2 octavii, polni taplavih, so se se zuni neki drl pa skor stepl, pol so jih pa sam pobasal vse skup pa odpelal. Pa capce in une ostale k so bli tam... na. zmer zamudim žur, al pa se sam ne spomnim? Točen heineken rulz. pa vodka tudi. Paracetamol pa sploh. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Kolkr se jst spomnim, si ti spokal pred trebštecem, tko da si bil že doma v postlci, ko se je dogajalo. In, NE, noben udeleženec MNZja ni bil poškodovan pri snemanju tega filma. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Hm zanimivo, jaz sem bil tam do ene 2.00, pa nisem videl nobenih policajev in nič, prav pozoren pa res nisem bil na tisti konec z gokardi tako pozno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Zunej je blo srajne, not se je samo začelo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Luštno je blo... Celo en motosvetovc mi je prinesu tangice s svojim imenom... :lol: .. ti raj povej če je kdo dobu tangice s tvojim imenom... monaaaa :grim gandi, umetnica51, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Luštno je blo umetnica51, cikadina, suzuki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se