ELO Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 ja, tale mnz je bil zanimiv... sem spil 2 piva, pa so me odpeljali spečega na zadnjih sedežih... zdaj pa ne vem.. a sem samo čuden, al sta bila tista dva piva, zgolj na žemljico, ki sem jo pojedel za zajtrk, mogoče vseeno preveč za mojo družabnost?? sicer pa, lepo vas je bilo zopet videti!!! wanesska, trebor, malakai in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 ELo, nadaljnje pire pijemo pa ta tedn konc tedna :-) trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 wanesska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Blo je fajn,drugo leto se spet vidimo.Ali pa že prej na slončkih . LPM trebor in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 10, 2011 Deli Objavljeno December 10, 2011 Blo je fajn,drugo leto se spet vidimo.Ali pa že prej na slončkih . LPM obatroje..na slončkih drug let.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava marcc Objavljeno December 10, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno December 10, 2011 (popravljeno) Ker se nas je pripeljalo samo 7. motoristov na MNZ 2011 sem pripel par fotk . Sedmega ni na fotkah bil je pa V-Max yamaha :naughty: . LPM Popravljeno December 10, 2011. Popravil marcc malakai, She, trebor in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 mnz 2011 je bil zakon Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 .. ti raj povej če je kdo dobu tangice s tvojim imenom... monaaaa :grim Drug let na motosvetovi zabavi jest delim tangice z napisom u51.... daj me dol pika kom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 12, 2011 Deli Objavljeno December 12, 2011 ... delišš... hahahahaha... to si moraš zaslužit!!! da lahko daš tangice.... monaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 12, 2011 Deli Objavljeno December 12, 2011 mnz 2011 je bil zakon Si bla pa delovna kt mravlca :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 12, 2011 Deli Objavljeno December 12, 2011 It was a slow night.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se