mape Objavljeno December 20, 2011 Deli Objavljeno December 20, 2011 Živjo, a bi mi znal kdo svetovati glede nakupa gumi tepihov. Kje se da dobit v redu tepihe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno December 20, 2011 Deli Objavljeno December 20, 2011 v vsaki trgovini z avto deli, večjih trgovsih centrih, spar, baumax, eleclerc itd. če hočeš pa originalne pa na pooblaščen sevis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno December 20, 2011 Deli Objavljeno December 20, 2011 Kupi le takšne, ki so odprti in jih lahko povohaš. Jaz sem kupil enkrat tepihe v Jagru, bili so zapakirani v polovinilasti vrečki in so grozno smrdeli. Več mesecev se nisem znebil smradu iz avtomobila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 20, 2011 Deli Objavljeno December 20, 2011 V LeClercu imaš GledRing gumjaste tepihe z vonjem VANILIJE trebor in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mape Objavljeno December 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2011 Teh z vonjem vanilije nočem...v osnovi je vonj namenjen zakrivanju vonja slabše gume. Bom imel mal odprte oči po trgovskih centrih...nimam sile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 27, 2011 Deli Objavljeno December 27, 2011 Teh z vonjem vanilije nočem...v osnovi je vonj namenjen zakrivanju vonja slabše gume. Bom imel mal odprte oči po trgovskih centrih...nimam sile. Imaš tudi brez vonja, samo GledRing tepihi so res prava izbira sam jih uporabljam že 20 let so prilagodljivi ne smrdijo in se ne vozijo pod nogami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se