dromomaniac Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 Zanima me predvsem kaj enduristi menijo o tem motociklu?! FREERIDE 350: ENGINE Design Single-cylinder, 4-stroke, spark-ignition engine, liquid-cooled Displacement 349.7 cm³ Bore 88 mm Stroke 57.5 mm Starting aid Electric starter Transmission 6-speed, claw shifted Engine lubrication Forced oil lubrication with 2 Eaton pumps Primary gear ratio 24:73 Secondary gear ratio 11:48 Cooling system Liquid cooling system, continuous circulation of cooling liquid with water pump Clutch Wet multi-disc clutch / hydraulically operated Ignition system Contactless, controlled, fully electronic ignition system with digital ignition timing adjustment CHASSIS Frame Perimeter steel-aluminium composite frame Fork WP Suspension4357 MXMA Shock absorber WP Suspension 4618 PDS DCC Suspension travel front 250 mm Suspension travel rear 260 mm Brake system front Formula disc brakes Brake system rear Formula disc brakes Brake discs - diameter front 240 mm Brake discs - diameter rear 210 mm Chain 5/8 x 1/4” X‑Ring Steering head angle 67° Wheelbase 1,418±10 mm Ground clearance (unloaded) 325 mm Seat height (unloaded) 895 mm Total fuel tank capacity approx. 5.5 l Unleaded premium fuel (95 RON) Weight without fuel approx. 99.5 kg
simonsi Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 luštkan motorček za gobe nabirat
dromomaniac Objavljeno December 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2011 luštkan motorček za gobe nabirat Kaj hočes s temi gobami povedat?
simonsi Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 v redu dual sport motor, ni pa za kako resno motoriranje po cesti ali brezpotjih, vsaj tako mi deluje.
kasti Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 Po mojem mnenju je tole pure fun bike; križanec med enduro in trial motorjem. Povedano drugače: tudi pri nizkih hitrostih lahko zelooooo uživaš!
dromomaniac Objavljeno December 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2011 No sej jaz bi ga uporabljal za nedeljsko enduro sprostitev in ker nimam veliko izkušenj se nekako vidim na tem KTM. Sicer pa razmišljam tudi o 350 EXC-F, sam bojim se da je motor preveč brutalen. Za tega Freerideja pravijo, da naj bi bil lahkoten za vožnjo - neutrudljiv, pa servisni intervali naj bi bili daljši.
kasti Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 No sej jaz bi ga uporabljal za nedeljsko enduro sprostitev in ker nimam veliko izkušenj se nekako vidim na tem KTM. Sicer pa razmišljam tudi o 350 EXC-F, sam bojim se da je motor preveč brutalen. Za tega Freerideja pravijo, da naj bi bil lahkoten za vožnjo - neutrudljiv, pa servisni intervali naj bi bili daljši. Kupi Freeride! Mislim da ti ne bo žal.
creatin Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Mi deluje kot MTB bicikl z motorčkom. Kot je že Kasti napisal, tudi pri nizkih hitrostih je užitek zagotovljen (50-60km/h). Zanimiva igračka za vse tiste, ki imate v bližini kakšne zanimive hribčke in gozdičke. Kar se pa dodatne količine goriva tiče pa menim, da se da tudi tukaj improvizirat z dodatnimi 3-5 L goriva, da bo domet zadovoljiv.
um2077 Objavljeno Avgust 21, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2014 A ma kdo kaksne izkusnje s tem motorjem. Me zanima ce je mogoce motor uporabljat tudi po cesti, kaksen je servisni intetval.......
poggy Objavljeno Avgust 22, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2014 Če se ne motim bi naj bil to celo nek hibrid med trialom in endurom?
skalar36 Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Če bi imel dovolj EUR, bi se ta model takoj znašel v moji garaži kot drugi motor- "soft" enduro. Mal za po gobe, za u trgovino, mal za na progo ter na kofe! Tko me pa cena zelo odbija in bo namesto tega Honda crf250l.
um2077 Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Če bi imel dovolj EUR, bi se ta model takoj znašel v moji garaži kot drugi motor- "soft" enduro. Mal za po gobe, za u trgovino, mal za na progo ter na kofe! Tko me pa cena zelo odbija in bo namesto tega Honda crf250l. Se strinjam ..... tudi jaz gledam bolj v smeri honde
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se