alen1 Objavljeno December 31, 2012 Deli Objavljeno December 31, 2012 Danes pristal na 22.000km v tem letu. Keiko in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 31, 2012 Deli Objavljeno December 31, 2012 Ko da sva se skoz skupi vozila,prav tako 19kkm,štartal sem na 20kkm pa ne bo ratal v letu 2012..... Al pa bo......... :grim grem dol u garažo pržgat kozolec,dam na centralca in v 6 prestavo,do 00.00 bo basolutno 20kkm :lol: ni treba, prštej une k si jih prevozu z včerajšnjo kripo, bo taman 20000 in 5 ur popravil Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno December 31, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2012 Danes, 31.12.12 ob 21:50 sem zaključil letošnjo sezono s prevoženimi 11257 kilometri . Na srečo je bila brez problemov, ravno tako upam tudi za naslednjo :yes: , da bo taka. Števec je pokazal 52785 km. Ura ni nastavljena na zimski čas in zaostaja za par minut :evilgrin: , zato se ne ozirajte nanjo . LP Robert gsxf750, BMWRIDER, cedevita in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Lani "samo" 11900 km so bli pa uživaški Upam ,da letos kakšnega več,ker je še nekaj poti od lani v dobrem. lp pa srečno trebor, thumper, Mia in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s56g Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Včeraj še zadnji osvežilni điro in zaključil sem na 7133 km ... začel pa na pol sezone v največji vročini. kar najbolj uživaško leto vsem t* Mia, BMWRIDER, cedevita in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Glede na to, da mi je bilo največ časa namenjeno nositi ta desne rokavice, mi ni jasno, kako mi je uspelo lani narediti 8000 km. Letni števec sem nastavil na ničlo, čez leto pa nova statistika. Vsem pa želim zdravja, lepih km in mejta se radi. lp DAMI34, s56g, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Glede na to, da mi je bilo največ časa namenjeno nositi ta desne rokavice, mi ni jasno, kako mi je uspelo lani narediti 8000 km. Letni števec sem nastavil na ničlo, čez leto pa nova statistika. Vsem pa želim zdravja, lepih km in mejta se radi. lp .... hahahahaha .... tole tvoje mi je pa všeč ...... ........ samo nisi pa napisal, s katerimi rokavicami si naredil teh 8k ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 2, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2013 23930 km DAMI34, BMWRIDER, cedevita in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Premalo,premalo manj kot 20 000km,upam,da bo letos bolje Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Januar 2, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 2, 2013 No,pa sem tud jst seštela in odštela!! Glede na to,da sem v letu 2012 šele maja motor dobila,jih je skup ratal 9780km..Vsi srečno odpeljani .!! Od tega kr velik lepega makadama in oddaljenih destinacij!! In če mi bo čas letos dopuščal...bo kak tisočak še več...Pa naj se vam motoplani za leto 2013 URESNIČIJO !! RobiRoberto, s56g, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 .... hahahahaha .... tole tvoje mi je pa všeč ...... ........ samo nisi pa napisal, s katerimi rokavicami si naredil teh 8k ????? S ta levimi, desne so služile upravljanju TGM (šajtrga, kramp, motorka, sekira...). Če ti pa je to tako zelo všeč, bom nabavil še tri pare. Samo zate pik1. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 S ta levimi, desne so služile upravljanju TGM (šajtrga, kramp, motorka, sekira.. .). Če ti pa je to tako zelo všeč, bom nabavil še tri pare. Samo zate pik1. On ma pa take rokce,da mu te otroške rokavičke ne bodo pasale :lol: cedevita in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 jaz pa sem jih naredil okoli 3000.... glede na to, da sem izpit naredil šele konec avgusta in sem imel na razpolago do konca leta zgolj dva vikenda za motor in en teden dopusta je kr uredu BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
limabacje Objavljeno Januar 4, 2013 Deli Objavljeno Januar 4, 2013 Letos že prvih 150 km .. za začetnika dost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 (popravljeno) Planirana daljša fura se ni izšla :-( ... zato le dobrih 25.000km. Popravljeno Januar 5, 2013. Popravil ataIBA Keiko in BMWRIDER 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 a je to sploh važno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 Zelo! pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 200, otvoritev sezone uspela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 200, otvoritev sezone uspela a si ti en let prespau BMWRIDER in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 200, otvoritev sezone uspela Sej se boš navadu ,da smo v letu 2013 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 a si ti en let prespau bl počasi mi pride Sej se boš navadu ,da smo v letu 2013 o šit, a že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 bl počasi mi pride o šit, a že? kako že gre tisto ?????? ...... lansko leto enkrat, letos pa mal bolj poredko .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 kako že gre tisto ?????? ...... lansko leto enkrat, letos pa mal bolj poredko .... letos pol man kot lansko leto.kolkrat si pa lini? ja dvakrat. :pos: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 Kr jokajta vi2, ko bosta pršla v moja leta bosta pa tarnala, da morta vsak dan speedfighttuning 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bravolt Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 18.200 km Kmet2 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se