KLOVN Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 zdaj se bo pa našel eden bistrooki in bo spodbijal to z izjavo, da so bili anketiranci sami bmwejaši , ne bo se pa vprašal, zakaj je tako in kako je to možno :grim daneb 1
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 zdaj se bo pa našel eden bistrooki in bo spodbijal to z izjavo, da so bili anketiranci sami bmwejaši , ne bo se pa vprašal, zakaj je tako in kako je to možno :grim Ne niso bili. Le ADAC je predhodno rezultate "preveril" daneb in KLOVN 2
KLOVN Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 prvi se je že oglasil DAMI34, Kmet2 in daneb 3
Snečer Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 zdaj se bo pa našel eden bistrooki in bo spodbijal to z izjavo, da so bili anketiranci sami bmwejaši , ne bo se pa vprašal, zakaj je tako in kako je to možno :grim MS je dejansko BMW forum. gift 1
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 MS je dejansko BMW forum. še dobro, da lahko sploh pljuvamo po BMflih :grim daneb 1
pikolo Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 al pa Versisa1000, jest bi tud
sayo Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Me zanima zakaj je BMW nehal proizvajati avione :evilgrin:
I30 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Me zanima zakaj je BMW nehal proizvajati avione :evilgrin: K so kardani po folku padal. sayo, KLOVN, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Nehal so delat avione ker so se profesionalno hoteli posvetiti enemu proizvodu in tega delat res dobro!!!Ko kupiš BMW maš dve izbiri,al dober avto ali dober motor. Ko kupiš Kawasaki nikol ne veš kaj si kupil,al žago al kosilnico al faracajh :Pvse je plastično in na pogled isto Robson, daneb, pik1 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Nehal so delat avione ker so se profesionalno hoteli posvetiti enemu proizvodu in tega delat res dobro!!!Ko kupiš BMW maš dve izbiri,al dober avto ali dober motor. Ko kupiš Kawasaki nikol ne veš kaj si kupil,al žago al kosilnico al faracajh :Pvse je plastično in na pogled isto Sam res, maš prav. Oni so tak samokritični, da so nehal delat avione. Še mal pa bodo tut mopede I30 in pikolo 2
motolover Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Moj kardanar je danes sprišel domov. Na moje presenečenje sem ugotovil, da ima kot sekundarni pogon verigo. Povprašal sem strokovnjake iz tabora Kwak in Yam in vsi se enoglasno strinjajo, da bo zato več na servisu, kot na cesti. Poleg tega bo potrebno veliko denarnega vlaganja, da ga spravijo v red in na ta polizdelek namontirajo kardan, kot je prvotno mišljeno. Očitno res preveč hitijo in ko jim zmanjka kardanov, enostavno na motor namontirajo verigo. Pa na tanku ima en čuden napis HP4, to najbrž pomeni hrana in pijača za štiri? Zraven nisem dobil nobenih bonov za klobase, zelje in pir. Sam šparajo te Bavarci. Mavti, KLOVN, Kmet2 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Kopija japanerja hp4, samo grdo masko so še gor dali
motolover Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 A so Japanerji delali motorje pred 90 leti? KLOVN 1
sayo Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Zgleda da jih je preveč DOL PADL Moj kardanar je danes sprišel domov. Na moje presenečenje sem ugotovil, da ima kot sekundarni pogon verigo. Povprašal sem strokovnjake iz tabora Kwak in Yam in vsi se enoglasno strinjajo, da bo zato več na servisu, kot na cesti. Poleg tega bo potrebno veliko denarnega vlaganja, da ga spravijo v red in na ta polizdelek namontirajo kardan, kot je prvotno mišljeno. Očitno res preveč hitijo in ko jim zmanjka kardanov, enostavno na motor namontirajo verigo. Pa na tanku ima en čuden napis HP4, to najbrž pomeni hrana in pijača za štiri? Zraven nisem dobil nobenih bonov za klobase, zelje in pir. Sam šparajo te Bavarci. To so ti sigurno eno japonsko kopijo poturili, dej rajš mal bol poglej
motolover Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Piše Made in Taiwan. Pol bo že original.. daneb, DAMI34, KLOVN in 2 others 5
pikolo Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Moj kardanar je danes sprišel domov. Na moje presenečenje sem ugotovil, da ima kot sekundarni pogon verigo. Povprašal sem strokovnjake iz tabora Kwak in Yam in vsi se enoglasno strinjajo, da bo zato več na servisu, kot na cesti. Poleg tega bo potrebno veliko denarnega vlaganja, da ga spravijo v red in na ta polizdelek namontirajo kardan, kot je prvotno mišljeno. Očitno res preveč hitijo in ko jim zmanjka kardanov, enostavno na motor namontirajo verigo. Pa na tanku ima en čuden napis HP4, to najbrž pomeni hrana in pijača za štiri? Zraven nisem dobil nobenih bonov za klobase, zelje in pir. Sam šparajo te Bavarci. a si se v bistvu hotu samo mal pohvalt de mas bemfla DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Ne sam vas je spomnu ,da mate jajca od motorja :lol: daneb in KLOVN 2
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Ne sam vas je spomnu ,da mate jajca od motorja :lol: Zase se brigi, pomarančar daneb 1
gift Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 vsi vemo kdo so jajca.... daneb 1
gift Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 kmet2 tebi jih je test.... tak posušil
motolover Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 a si se v bistvu hotu samo mal pohvalt de mas bemfla Enega imam že 4 leta, ta je drugi. Sem nabavil enega za rezervo, ker kot sem izvedel v tej temi, prvi ne bo več dolgo brez celotne generalne. pikolo, I30 in Kmet2 3
I30 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 (popravljeno) Enega imam že 4 leta, ta je drugi. Sem nabavil enega za rezervo, ker kot sem izvedel v tej temi, prvi ne bo več dolgo brez celotne generalne. To mi je všeč. Da je ta forum tudi preventivno osveščevalen! Kardane je treba zamenjat, preden odletijo, pa četudi imaš ketno! Ne pozabit! Popravljeno Februar 13, 2014. Popravil I30 daneb in KLOVN 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se