VS800 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 upam, da te to ne odvrne od nakupa, bi bila tvoja največja napaka, to je samo pomoč, mi je pa všeč, da se zanimaš za nakup :grim Zdej morm samo poiskat posnetke z odtrganim kardanom, da vidim če je bila višina voznika problem KLOVN 1
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Snecer, DAMI34, I30, igorkr, gift, thumper..., da na naštevam dalje, saj sami veste kdo, v glavnem, da se boste lažje odločili izbrati pravi model za vsakega od vas, ker vem, da se zgubljate v različnosti ponudbe Bmw motorjev, saj do sedaj take izbire niste bili deležni, ker ste živeli v zmoti, hočem olajšat izbiro in vam prilagam povezavo-link, da si po vaših merah kupite to, kar si še do sedaj niste in je skrajni čas, da se zopet začnete smejati in uživati v življenju :grim http://www.bmw-motorrad.com/com/de/equipment/seathight_conf/seats_config.html Pa brez zahval, rade volje pomagam Hvala prjatu...zgleda da je BMw v taki krizi, da mi kr vse modele ponuja....al pa bi me radi meli v svojih vrstah. Zdj tle si še nism čist na jasnem daneb in KLOVN 2
Snečer Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Snecer, DAMI34, I30, igorkr, gift, thumper..., da na naštevam dalje, saj sami veste kdo, v glavnem, da se boste lažje odločili izbrati pravi model za vsakega od vas, ker vem, da se zgubljate v različnosti ponudbe Bmw motorjev, saj do sedaj take izbire niste bili deležni, ker ste živeli v zmoti, hočem olajšat izbiro in vam prilagam povezavo-link, da si po vaših merah kupite to, kar si še do sedaj niste in je skrajni čas, da se zopet začnete smejati in uživati v življenju :grim http://www.bmw-motorrad.com/com/de/equipment/seathight_conf/seats_config.html Pa brez zahval, rade volje pomagam to mi je pokazalo
KLOVN Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 to mi je pokazalo kok si ti srečen
KLOVN Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Hvala prjatu...zgleda da je BMw v taki krizi, da mi kr vse modele ponuja....al pa bi me radi meli v svojih vrstah. Zdj tle si še nism čist na jasnem ti si naš DAMI34 in daneb 2
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 (popravljeno) ti si naš šef? to mi je pokazalo zaradi te tvoje slike mam zdj jz 24 inčni ekran cel popljuvan Popravljeno Februar 24, 2014. Popravil DAMI34 thumper, ghibli, Kmet2 in 2 others 5
Snečer Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Jaz sem sicer pričakoval, da mi program kawasakija pokazal
Snečer Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Dobro poglejte izraz na obrazu mladeniča. Po moje se čudi japonskemu nadstroju mogoče bo sam pojasnil gift, KLOVN, gregorjanc in 1 other 4
thumper Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Dobro poglejte izraz na obrazu mladeniča. Po moje se čudi japonskemu nadstroju mogoče bo sam pojasnil iiiiii ...planinski rekorder :grim ..moped sm mislu ...
KLOVN Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Jaz sem sicer pričakoval, da mi program kawasakija pokazal Dobro poglejte izraz na obrazu mladeniča. Po moje se čudi japonskemu nadstroju mogoče bo sam pojasnil on je tudi tuki prčakoval, da se bo počutil vsaj prbližno, kot na Bmw, Ktm, pa sodeč po mimiki, ni tak, bo povedal :grim
KLOVN Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Jaz sem sicer pričakoval, da mi program kawasakija pokazal Kawasaki bo potreboval še 20 let, da pride na trenutni Bmw nivo :grim daneb 1
thumper Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Kawasaki bo potreboval še 20 let, da pride na trenutni Bmw nivo :grim pomoje bo trajalo manj da jim bodo začeli kitajci pa indijci dele dobavljat... KLOVN in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Ja eno stvar je snecer zadel,na tej sliki sem res bil še mladenič Drugo je pa popolnoma sfalil,saj sem začudeno gledal ker mi je odpovedal potisni ventil sklopke in sem čakal mojstre iz Elise da ga pridejo pobrat s prikolico. Ko so ga popravili pa sem ga prodal forumašu Zivmunorcu,za njega je bil dober :grim in tukaj so se končali japonski šroti,od tega motorja naprej sem vozil samo še BMW in pred kratkim sem uvedel še KTM. P.S. nikoli več na Japončka,škoda ker ne probate fantje in ste z majhnim zadovoljni KLOVN in daneb 2
gregorjanc Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Ko so ga popravili pa sem ga prodal forumašu Zivmunorcu,za njega je bil dober :grim Kmal bi mene Norc naplahtal, d bi kupu ta mopi ... DAMI34 in Kmet2 2
Zivnorc Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ... ma ti vse kar neki potiskaš... uničiš..... ... men je vse dobr.... sam da ni BMW...... DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Sej se ti vid še kakšno podobleko pejt kupt v Lidl pa kilo grozdja še vzam,majo na sosednji polici :lol: daneb, krucymucy, KLOVN in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ....mmmmm pa domače salame pa špeh imajo tut... Kmet2, krucymucy in DAMI34 3
gregorjanc Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ....mmmmm pa domače salame pa špeh imajo tut... ...naslednji teden bodo imeli kardane v akciji DAMI34, Zivnorc, pikolo in 4 others 7
KLOVN Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ...naslednji teden bodo imeli kardane v akciji za Kawasaki, Honda in Yamaha Kmet2 in Robson 2
gregorjanc Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 za Kawasaki, Honda in Yamaha ...za Suziko bo največ modelov Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ... ne... za ZETOR, IMT, SAME, TOMO VINKOVIČ IN BMW Mavti, daneb, DAMI34 in 1 other 4
KLOVN Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ... ne... za ZETOR, IMT, SAME, TOMO VINKOVIČ IN BMW vidim, da se še nisi saniral od nakupa 2 Suzukija :grim Zivnorc in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Kawasaki bo potreboval še 20 let, da pride na trenutni Bmw nivo :grim ma kje pa, še najmanj 30 let, da bodo zbral tolk slikic skupej kot jih mate vi gregorjanc, I30, Zivnorc in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Kmal bi mene Norc naplahtal, d bi kupu ta mopi ... pr takih prjatlih, kot jih vi imate, pa res ne rabte sovražnikov Zivnorc, KLOVN, daneb in 2 others 5
gift Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 (popravljeno) ...naslednji teden bodo imeli kardane v akciji pol je pa treba še samo les nažagat http://www.youtube.com/watch?v=z2f3WJ2OJBM pa hamer pripravit Popravljeno Februar 24, 2014. Popravil gift
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se