SharpNinja Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Ponavadi imajo ženske okus, ko ga izgubijo, kupijo bmw? :-) kaj si pa pre imela? Tuono factory, še en iz kategorije prezmogljivo-brutalno-neuporabnih nakedov :grim ....no ja sj ga ma še zmer, sm dodajam k zbirki gsxf750, KLOVN in krucymucy 3
gift Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Tule mislim da je fora, da je klicoci na telefonu snecer. Je pa res, da je najbrz razumljiva samo giftu in snecerju... misliti pomeni nič vedeti...te pa razumem ja
krucymucy Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 (popravljeno) Ne, tok slab mi pa še ne gre, sm si kr "terminatorja" omisla :grim srecno voznjo SH. Zabavna ne dvomim da bo ... ce bo sel tuono v prodajo ZS Popravljeno Marec 21, 2014. Popravil krucymucy
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Tuono se prodaja :yes: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8206640 P.S. pa srečno z novo zverinico Ostra Ninja daneb, krucymucy in gsxf750 3
SharpNinja Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 srecno voznjo SH. Zabavna ne dvomim da bo ... ce bo sel tuono v prodajo ZS Tuono se prodaja :yes: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8206640 P.S. pa srečno z novo zverinico Ostra Ninja Krucymucy hvala, zdj sm še mal čakam, da pride zverina domov....slab se zih ne pele,bomo pa še prej na testni sprobal, k dobijo testnega . Drugač pa ja, Tuna se prodaja že kšn let (Hvala Kmet2 za reklamco), zdle sm clo skonto na ceno dala, tko d kr pohit. Hvala Kmet2 tud tebi, zdj sm ena od vas hahahah, a se mi bo ful poslabšal KLOVN 1
Snečer Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 To kupi samo ljubitelj teh zadev, ker je zadeva precej ekscentrična, lah + cena je zelo zasoljena. Za kakšne 3-4 jurje pa je mogoče zanimiva širšemu krogu.
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ja osttra Ninja zdej se ti bo pa poslabšal,men se je tolk da sm ga prodal ampak ne sekiraj se ,od poslabšanja na ta nivo kot pri zgornjem uporabniku japonskega motocikla,ki pa se mu poslabša še bolj z vsakim novim modelom ni mogoče!!! :lol: KLOVN, Robson in daneb 3
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 (popravljeno) No, no slabš od tistga čigumija od kawe pa ne more bit . Hvala zdj si me pa razočarala!! No mor kofi 4 YU!!! p.s. srečno in uživaško vožnjo na novi mašinci Popravljeno Marec 22, 2014. Popravil DAMI34 gsxf750 in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ja Ninja odkar sem prodal BMW tud za mene ni več kofi od Damija,zdej me časti sam še z Wiskijem in pršutom DAMI34, daneb, gsxf750 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ja Ninja odkar sem prodal BMW tud za mene ni več kofi od Damija,zdej me časti sam še z Wiskijem in pršutom zase se brigi bmflowc Kmet2 in daneb 2
SharpNinja Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 (popravljeno) To kupi samo ljubitelj teh zadev, ker je zadeva precej ekscentrična, lah + cena je zelo zasoljena. Za kakšne 3-4 jurje pa je mogoče zanimiva širšemu krogu. za 3-4 jurje se prodajajo tastare tune, glede an to da je factory+dodatna oprema je tole đabe, cena povsem primerljiva kot cene za to zadevo v it ali Nemčiji trenutno.Itak pa tak motor ni namenjen povprečnim zbirateljem japonske konfekcije :evilgrin: @Kmet2, ok sm se že ustrašla d se mi bo na bolš poslabšal, k pol neb bla več jz :krneki: , no vsaj moj je zdj vesel, k sm kao med bemflarje prstopla hahahaha @Dami34, a nč več kofija, no sj ga že do zdj ni blo, tko d neke hude razlike ne bo, sploh pa ga ne pijem hihi.....drugač pa hvala za lepe želje, mrbit pa zdj nau crknu že v prvih kilometrih Popravljeno Marec 22, 2014. Popravil SharpNinja DAMI34 1
SharpNinja Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Naj ugibam. Rdečo Eeeeee guess again.....rdeč je lohk sm duče, ostalim motorjem babja barva ne paše :grrr . Žal črnega nimajo, torej angelsko belo, pač da paše na karakter O:-) KLOVN, krucymucy in daneb 3
exclan Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Aprilia - nepremičnina BMW - če ima menjalnik kot 1000rr ali pa vsaj podoben boš iskala dele po cesti. Pa srečno!
KLOVN Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) Aprilia - nepremičnina BMW - če ima menjalnik kot 1000rr ali pa vsaj podoben boš iskala dele po cesti. Pa srečno! vidim, da si bil lastnik navedene Aprilie in jo maš še danes, ker se ne da prodat in Bmw ti je delal probleme in piramido zmetal iz bloka motorja, se pa sprašujem, če si vse dele našel ali jih še kr iščeš Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil duce749 daneb, SharpNinja, Kmet2 in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) za 3-4 jurje se prodajajo tastare tune, glede an to da je factory+dodatna oprema je tole đabe, cena povsem primerljiva kot cene za to zadevo v it ali Nemčiji trenutno.Itak pa tak motor ni namenjen povprečnim zbirateljem japonske konfekcije :evilgrin: @Kmet2, ok sm se že ustrašla d se mi bo na bolš poslabšal, k pol neb bla več jz :krneki: , no vsaj moj je zdj vesel, k sm kao med bemflarje prstopla hahahaha @Dami34, a nč več kofija, no sj ga že do zdj ni blo, tko d neke hude razlike ne bo, sploh pa ga ne pijem hihi.....drugač pa hvala za lepe želje, mrbit pa zdj nau crknu že v prvih kilometrih Čestitam za nakup. Motor za desce....zate šalamala. PS..pripelji se kaj do https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D-I82lCQQPAo&ei=Vg4vU-SyIsSYhQfW2oCYBQ&usg=AFQjCNGPprNraC9ZF02pW33hmIu9My7UkA&bvm=bv.62922401,d.ZG4i, da vidim to zver v živo.. Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil Tedybear SharpNinja 1
motolover Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Aprilia - nepremičnina BMW - če ima menjalnik kot 1000rr ali pa vsaj podoben boš iskala dele po cesti. Pa srečno! Ne prepiraj se z bedakom, ker te bo potegnil na svoj nivo in te premagal z izkušnjami. Po tvojem nasvetu se ne bom prepiral z bedakom. KLOVN in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Končno sm pršu do odgovora zakaj ga ne bi imel :grrrKer sem hoby mehanik sem bil navdušen ,da bom z nakupom vedno v garaži vijačil in varil kardan ,pa iskal dele menjalnika.No glej ga zlomka nč se ni hotlo pokvart,tudi zdej ko je eno leto stal v garaži ni hotlo nič oksidirat kot na Versysu pa nism nč uporabljal vesoljsko tehnologijo in kuhinjske pripomočke kot uporabniki Versysu,odločil sem se da gas prodam in kupim KTM,tam vsaj vsake toliko kak vijak odpade iz njega :grim daneb in KLOVN 2
gift Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Končno sm pršu do odgovora zakaj ga ne bi imel :grrrKer sem hoby mehanik sem bil navdušen ,da bom z nakupom vedno v garaži vijačil in varil kardan ,pa iskal dele menjalnika.No glej ga zlomka nč se ni hotlo pokvart,tudi zdej ko je eno leto stal v garaži ni hotlo nič oksidirat kot na Versysu pa nism nč uporabljal vesoljsko tehnologijo in kuhinjske pripomočke kot uporabniki Versysu,odločil sem se da gas prodam in kupim KTM,tam vsaj vsake toliko kak vijak odpade iz njega :grim kot tipičen predstavnik BMW voznikov raje priznaj, da ti lastniški BMW ego ni prenesel srečanja z novim modelom GSA-ja na cesti ali na servisu ali na.... KLOVN 1
Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Evo pa si me dobu...vse priznam KLOVN, daneb, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Končno sm pršu do odgovora zakaj ga ne bi imel :grrrKer sem hoby mehanik sem bil navdušen ,da bom z nakupom vedno v garaži vijačil in varil kardan ,pa iskal dele menjalnika.No glej ga zlomka nč se ni hotlo pokvart,tudi zdej ko je eno leto stal v garaži ni hotlo nič oksidirat kot na Versysu pa nism nč uporabljal vesoljsko tehnologijo in kuhinjske pripomočke kot uporabniki Versysu,odločil sem se da gas prodam in kupim KTM,tam vsaj vsake toliko kak vijak odpade iz njega :grim Vesoljska tehnologija služi temu, da nisi na tleh... I30 1
SharpNinja Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Čestitam za nakup. Motor za desce....zate šalamala. PS..pripelji se kaj do https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D-I82lCQQPAo&ei=Vg4vU-SyIsSYhQfW2oCYBQ&usg=AFQjCNGPprNraC9ZF02pW33hmIu9My7UkA&bvm=bv.62922401,d.ZG4i, da vidim to zver v živo.. Hvala, ja bomo vidl kok se teh 160 bayerische pferde kj pelje a n .Se kje srečamo k se vidmo, sj me bo povsod dost, ko pride konjenica :grim daneb in Tedybear 2
gift Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 Kaj je to - polovička ? - klic v sili ? - glas Motosvetovcev daneb in pik1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se