motolover Objavljeno Oktober 16, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2014 En moj dvokolesnik je zgubu značko, zdaj pa revež ne ve kaj je in doživlja krizo identitete. Zadnjič ga je en Japonc zmerjal s Kitajcem, Italijanka mu je navrgla, kako gre lahko ven tako neurejen, Bavarc ga je pa ozmerjal z dvojnim agentom in zahteval prometno. I30 1
Kölm Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 (popravljeno) Ne bi ga imel samo zaradi forsiranega BMW marketa. Saj so dobri motorji (sploh tastari GS in touring modeli meni osebno). Ampak tako dobri kot jih hvalijo po najbolj "priznanih" revijah pa res niso. Tudi z zanesljivostjo niso ravno na vrhu. Pa da ne pozabim ubijalske cene. Popravljeno Oktober 17, 2014. Popravil Kölm skalar36 in Fritz 2
nazo13 Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Ma saj niso tako slabi. Tudi zgledajo še kar. Pa babe se tudi še kar limajo nanje. Samo ta pravi bajkerji to ne vozimo. ŽAL. Nekaj pa moraš nase tudi dat. skalar36, DAMI34, Fritz in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 ... prvo postavko bi ti bilo treba mal povečat ... Stimulacijo na prvo postavko bi mi bilo potreba mal povečat, se glasi pravilen odgovor
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Moj nasledn moped bo anglez, k... vs gleda. Neeeeeeeee no.........če bo tajvanc se oglas, pol se ti bomo klanjali, drgač so pa vse ista jajca, nemc anglež japonc, vse kitajci delajo zdej se pa hitr prjav pod snekico pa si tole lajkej :D sj si lahko tut direktno, ne rab menjat profila. Evo lajkam se pikolo in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Ma saj niso tako slabi. Tudi zgledajo še kar. Pa babe se tudi še kar limajo nanje. Samo ta pravi bajkerji to ne vozimo. ŽAL. Nekaj pa moraš nase tudi dat. Babe se limajo na ninđe.......šššššššššiscc pravkar sm eno spodil stran!! pikolo 1
motolover Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Prejšnji teden je 22.letna soseda vprašala zakaj na motorju nimam zadaj sedeža, bi se peljala en krog. Očitno se tudi dvonoge komarke (šestnoge redno brišem z oklepa) zanimajo za asimetrične luči. Magnifico bi rekel: Saj ni, da je ne bi, bila je mačka in pol,človk bi jo odpelu kar čez vikend domov,ampak ne morem, ne smem,hvala za kavo, doma mam ženo, otroke,...
KLOVN Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Prejšnji teden je 22.letna soseda vprašala zakaj na motorju nimam zadaj sedeža, bi se peljala en krog. Očitno se tudi dvonoge komarke (šestnoge redno brišem z oklepa) zanimajo za asimetrične luči. Magnifico bi rekel: Saj ni, da je ne bi, bila je mačka in pol, človk bi jo odpelu kar čez vikend domov, ampak ne morem, ne smem, hvala za kavo, doma mam ženo, otroke, ... mimot števca :grim
Kölm Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Prejšnji teden je 22.letna soseda vprašala zakaj na motorju nimam zadaj sedeža, bi se peljala en krog. Očitno se tudi dvonoge komarke (šestnoge redno brišem z oklepa) zanimajo za asimetrične luči. ... Naj še ugibamo kako farbo las je imela? Kmet2 1
nazo13 Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Naj še ugibamo kako farbo las je imela? Črno. Na tričetrt metra blond podlage. Pa pirpodne namesto špeglov.
Fritz Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 (popravljeno) Babe se limajo na ninđe.......šššššššššiscc pravkar sm eno spodil stran!! Jaz sem si grdobo nabavil ravno zato, da bi imel mal mira. Šminkerji ste si pa sami krivi, nč jamrat Popravljeno Oktober 17, 2014. Popravil Fritz Kmet2, DAMI34 in I30 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Jaz sem si grdobo nabavil ravno zato, da bi imel mal mira. Šminkerji ste si pa sami krivi, nč jamrat Maš prav, pr tvojih letih je vsako hitrejše bitje srca lahko nevarno Fritz, I30, Matej207 in 2 others 5
luxsa Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 Neeeeeeeee no.........če bo tajvanc se oglas, pol se ti bomo klanjali, drgač so pa vse ista jajca, nemc anglež japonc, vse kitajci delajo sj si lahko tut direktno, ne rab menjat profila. Evo lajkam se Kaj pa ce Urala kupm,ta je rus pa masino so po BMW skopiral,se prav ,volk sit koza cela. DAMI34 1
Snečer Objavljeno Oktober 18, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2014 Jaz sem si grdobo nabavil ravno zato, da bi imel mal mira. Šminkerji ste si pa sami krivi, nč jamrat Kot vidiš te motor zavrača pa servisi tudi. gift 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2014 Care se je oglasu :notworthy:
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2014 Kaj pa ce Urala kupm,ta je rus pa masino so po BMW skopiral,se prav ,volk sit koza cela. kup kup, boš lahko strica Pika vozu, on bo pa dunje lahko štel pik1 1
luxsa Objavljeno Oktober 18, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2014 kup kup, boš lahko strica Pika vozu, on bo pa dunje lahko štel Pa kuga se,da mi bo prikolco pokozlou ,pa da bo ceu cajt sendvice jedu pa zeleno papriko zvecu,ni sans. :grrr
Kmet2 Objavljeno Oktober 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 A tud pr teb take zganja DAMI34 1
pik1 Objavljeno Oktober 19, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 .... zase se brigite ... sem vam že stokrat reku ... Kmet2 in DAMI34 2
gift Objavljeno Oktober 19, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 Dobro jutro bmwljubci evo enega...sem ga včeraj slikal v metropoli RobiRoberto, Kmet2 in pik1 3
luxsa Objavljeno Oktober 19, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 A tud pr teb take zganja Ma slabs je ko mejhn otrok,velk, storast pa tecn ko ku..
Snečer Objavljeno Oktober 19, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 evo enega...sem ga včeraj slikal v metropoli Kanglerjeva balirka
BREITNER Objavljeno Oktober 19, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 Na zgornji sliki se vidi, kam te spravi BMW ... nimaš niti za rokavice! Človek ima kafbojke, pa delavske rokavice.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se