nazo13 Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 daneb, NX650, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/jutranja-akcija-na-cesti-policija-ga-je-s-prisilnimi-sredstvi-potegnila-iz daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 Ob 3. 6. 2016 at 13:59, Snecer pravi: http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/jutranja-akcija-na-cesti-policija-ga-je-s-prisilnimi-sredstvi-potegnila-iz Ne bi imel benfe, ker ima slabo navigacijo. bobi1001, Joker, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 V znanstvenem glasilu sem našel tole o najnovejših rezultatih izvajanja meritev: Kmet2, Bmflar, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 2 urami, I30 pravi: V znanstvenem glasilu sem našel tole o najnovejših rezultatih izvajanja meritev: vidim, da si si nabavu BMW in takoj padu med izbor Kmet2, daneb, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 53 minutami, builder pravi: vidim, da si si nabavu BMW in takoj padu med izbor Slabo vidiš. Zaradi previsokega očesnega loka ali pa ti naprej pomaknjeni zobje zastirajo pogled na moj profil?? builder, Kmet2, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 12 minutami, I30 pravi: Slabo vidiš. Zaradi previsokega očesnega loka ali pa ti naprej pomaknjeni zobje zastirajo pogled na moj profil?? zakaj si pol na sliki, ki si jo delil, al je pa napaka v podnapisu Kmet2, Bmflar, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 41 minutami, builder pravi: zakaj si pol na sliki, ki si jo delil, al je pa napaka v podnapisu Jaz sem bil za fotoaparatom, ti pa v gruči pred njim. A si za povrh še dementen? Ah jaaa, bmflar ... builder, daneb, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 13 minutami, I30 pravi: Jaz sem bil za fotoaparatom, ti pa v gruči pred njim. nikol ne sliki v špegu, štekaš Kmet2, Bmflar, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 4 minutami, builder pravi: nikol ne sliki v špegu, štekaš ... pa u krom builder, daneb, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 Ob 3. 6. 2016 at 9:45, nazo13 pravi: jeeeeeeeeee tako je!!! dejmo se žaliiiit. saj zgleda da je tole forum žaljenja slovenskega.... Kje pa so takrat bli rižotarji? In še dobra reklama iz leta 1965: pik1, bobi1001, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 18 urami, builder pravi: nikol ne sliki v špegu, štekaš S pa od hudiča! Kmet2, Bmflar, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 18 urami, ZdravkoK pravi: jeeeeeeeeee tako je!!! dejmo se žaliiiit. saj zgleda da je tole forum žaljenja slovenskega.... Kje pa so takrat bli rižotarji? In še dobra reklama iz leta 1965: Če še nisi opazil se tema nahaja v podforumu krneki, ki je namenjen zajebanciji in neresnim zadevam. In če boš tele poste jemal resno, se ti bo odtrgalo. Aja, a benflna maš ... daneb, builder, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 18 urami, ZdravkoK pravi: jeeeeeeeeee tako je!!! dejmo se žaliiiit. saj zgleda da je tole forum žaljenja slovenskega.... Kje pa so takrat bli rižotarji? Pifff, vajenc. Boš še nucu. Vsaj ene par taužent žaljivk! nazo13, Kmet2, ZdravkoK in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 8, 2016 Deli Objavljeno Junij 8, 2016 Ob 6. 6. 2016 at 14:36, ZdravkoK pravi: jeeeeeeeeee tako je!!! dejmo se žaliiiit. saj zgleda da je tole forum žaljenja slovenskega.... Kje pa so takrat bli rižotarji? če si frišn (nov) si najprej preberi .. potem si preberi temo od začetka do sem.. in ja - namenjena je neosebnemu žaljenju in pljuvanju po bmflah in bmflarjih ..če si se bmflar sikast mimozen pridružil v tej temi brez predpriprav si si sam kriv ... rižotarji so takrat držali v rokah dobro četrtino zemeljske površine in tretjino vsega svetovnega prebivalstva tako pod in nad vodo ter na kopnem in v zraku .. švabe so imele takrat v posesti 3.7% rusije ... so mel dobre tanke pa bi imel več posestva če jih tiste bmfle nebi zavirale s tistim povešenim joškam k so se u blat zatikale .. gretzky, ZdravkoK, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2016 pred 2 urami, thumper pravi: če si frišn (nov) si najprej preberi .. potem si preberi temo od začetka do sem.. in ja - namenjena je neosebnemu žaljenju in pljuvanju po bmflah in bmflarjih ..če si se bmflar sikast mimozen pridružil v tej temi brez predpriprav si si sam kriv ... rižotarji so takrat držali v rokah dobro četrtino zemeljske površine in tretjino vsega svetovnega prebivalstva tako pod in nad vodo ter na kopnem in v zraku .. švabe so imele takrat v posesti 3.7% rusije ... so mel dobre tanke pa bi imel več posestva če jih tiste bmfle nebi zavirale s tistim povešenim joškam k so se u blat zatikale .. A si nepismen ? Ker na začetku teme piše za kaj je bila namenjena in trudil sem se butnglavcem to na prvih straneh tudi razložiti , tema je splavala v svoj tok prav zaradi nepismenosti .....tako da Thumper ..... P.S. Ja zdej pa je tako kot si napisal to pa ja daneb in ZdravkoK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 8, 2016 Deli Objavljeno Junij 8, 2016 pred 5 urami, thumper pravi: če si frišn (nov) si najprej preberi .. potem si preberi temo od začetka do sem.. in ja - namenjena je neosebnemu žaljenju in pljuvanju po bmflah in bmflarjih ..če si se bmflar sikast mimozen pridružil v tej temi brez predpriprav si si sam kriv ... rižotarji so takrat držali v rokah dobro četrtino zemeljske površine in tretjino vsega svetovnega prebivalstva tako pod in nad vodo ter na kopnem in v zraku .. švabe so imele takrat v posesti 3.7% rusije ... so mel dobre tanke pa bi imel več posestva če jih tiste bmfle nebi zavirale s tistim povešenim joškam k so se u blat zatikale .. Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 8, 2016 Deli Objavljeno Junij 8, 2016 Ob 6. 6. 2016 at 14:36, ZdravkoK pravi: jeeeeeeeeee tako je!!! dejmo se žaliiiit. saj zgleda da je tole forum žaljenja slovenskega.... Kje pa so takrat bli rižotarji? Sam na tej sliki je Zundapp thumper, daneb in ZdravkoK 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 8, 2016 Deli Objavljeno Junij 8, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: A si nepismen ? Ker na začetku teme piše za kaj je bila namenjena in trudil sem se butnglavcem to na prvih straneh tudi razložiti , tema je splavala v svoj tok prav zaradi nepismenosti .....tako da Thumper ..... P.S. Ja zdej pa je tako kot si napisal to pa ja Sem se priključil v tej temi šele na 4 strani ..k je blo že vsega konc.. sam vi pol še ene +200 strani niste tega opazil .. drgač pa : začel se je kot provokacija končal se je pa z zajebancijo .. daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 17 urami, sayo pravi: Sam na tej sliki je Zundapp Isti k... pa sej je zundap tud nemški. Pes ,avto in motor morta bit nemška , baba pa je lahk z balkana! daneb, pik1, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 19 minutes ago, ZdravkoK said: Pes ,avto in motor morta bit nemška , baba pa je lahk z balkana! V tem primeru si ti plačnik vsega naštetega! Napačen vrstni red. Baba more bit nemška, pol pa ona plača balkanska psa, balkansk avto pa rižarsk motor... daneb, ZdravkoK in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 Ob 6. 6. 2016 at 14:36, ZdravkoK pravi: jeeeeeeeeee tako je!!! dejmo se žaliiiit. saj zgleda da je tole forum žaljenja slovenskega.... Kje pa so takrat bli rižotarji? In še dobra reklama iz leta 1965: Tukaj smo bili še zmagovalci! Kmet2, daneb in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 (popravljeno) pred 23 urami, Kmet2 pravi: A si nepismen ? Ker na začetku teme piše za kaj je bila namenjena in trudil sem se butnglavcem to na prvih straneh tudi razložiti , ... Ma kdo b' tebe resn jemau! pred 41 minutami, ZdravkoK pravi: Isti k... pa sej je zundap tud nemški. Pes ,avto in motor morta bit nemška , baba pa je lahk z balkana! Drži edin za pse! Kar se nihovih bab tiče, pa sam polet, k so na počitncah na morju! Pol pa raus nazaj u dojčland! No ja, včas je tko blo ... Popravljeno Junij 9, 2016. Popravil I30 daneb, Bmflar, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred eno uro, ZdravkoK pravi: Isti k... pa sej je zundap tud nemški. Pes ,avto in motor morta bit nemška , baba pa je lahk z balkana! . ... tud pr babi ne morš prov dost falit, če je nemška ... daneb, Bmflar, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... tud pr babi ne morš prov dost falit, če je nemška ... Fališ hitr. Pol ma pa mau drgačn glas. Bmflar, daneb, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se