Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 To je pač "nenavadna" situacija na trgu. Trend je "enduro", raziskovanje sveta, avanture v stilu Cooka ... a na koncu je vse obljudeno, civilizirano in off roada nema... "Samo" ceste s slabšo podlago. pred 1 minuto, jvalant pravi: Kaj je opravicenega in nujnega, da se gre narest selfie v Paklenico. In pol se parkrat samo za osebno zabavo? Se strinjam s tabo, tudi sam vozim moped in priznam da to delam izkljucno zase. Zato ne bom drugim solil pamet in bil bolj papeski od papeza, kot nekateri. Samo v tem je stvar. Iz vidika Grete je tudi to zločin zoper planet. A po drugi strani je pa to dovoljeno, vožnja po gozdu pač ne. In tu je razlika, glavna. Objestno uničevanje narave. In to me bo vedno motilo. notranc 1
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 kje je tu gozdna vlaka vprašam za prijatelja (rajonski gozdar)
Tedybear Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 9 minutami, jvalant pravi: Kaj je opravicenega in nujnega, da se gre narest selfie v Paklenico. In pol se parkrat samo za osebno zabavo? Se strinjam s tabo, tudi sam vozim moped in priznam da to delam izkljucno zase. Zato ne bom drugim solil pamet in bil bolj papeski od papeza, kot nekateri. Samo v tem je stvar. Ceste so namenjene prevažanju. Gozd in travniki pač ne. Sam sem rad igral mali nogomet, dokler sem bil pod 45. In avtocesta je idealna...ravno prav široka, ravna, pa ograj okol in okol, da žoga ne odleti prav daleč. Pa ga na AC nikoli nisem igral, ker temu ni namenjena. Namenjena ja prometu...namensko..... Gozd pač ne. Sva pa total izven teme.....BMW, še dolgo ga ne bom imel, ker mi je motociklizem trenutno prioriteta št. 7 od štirih prioritet.
thumper Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred eno uro, jvalant pravi: Ne ni res... prvo, onile tam v blatu, se vozijo po vlakah, zelo blatnih gozdnih cestah, poteh ipd... nobeden ne po sami zemlji ipd. Ti se vozis po cesti, ki so jo iztrgali in naredili preko narave. Ta cesta ubije veliko zivali, seka jim poti, avti in motorji na tej cesti izpuscajo megatone co2 in sranja... pred 31 minutami, Snečer pravi: kje je tu gozdna vlaka vprašam za prijatelja (rajonski gozdar) te potke v neokrnjeni naravi / gozdu naredijo ravno ti rajonski gozdarji ko opravljajo nadzor.. ampak oni ne uničujejo - samo nadzorujejo.. to mu povej.. dajte mal pomislit kolk denarja in resursov psihiatrov se prišpara na leto ker se mi vozimo z motorji??? ok ne z bmfli k tm se povpraševanje po psihiatrih povečuje.. no tud zato ga nebi mel..
Endlich Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 4 urami, Snečer pravi: vozijo po gozdu preko korenin, kanalih itd. uničevavnje, nič drugega cesta je zato,da se ne vozi vsepovsod ni treba še bolj uničevat Se strinjam. Voziti se se je treba po cestah oz. Poteh. Res, da je cesta tudi poseg v naravo, ampak po njej se potem odvije ogromno prometa in vsi po tistih parih metrih. Kaj ce bi se samo 1% motoristov vozilo po brezpotjih, totalno bi uničili naravo. Kaj če bo začel ta delež rasti....?
lasagna Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 A moram ponovno jaz? BMW je že preden se je marsikdo rodil imel katalizatorje, pa ABS in podobno. Gonite se v EKO vegan teme ali GS prepucavanja. Tukaj lepo piše : zakaj ne bi imel BMWja. NE BI. Jebo te Tomos štirka - to gre v "mopede". Uničevanje narave spada v "enduro" in "TET" pa seveda v "krneki". Samopromoterji, pardon moderatorji pa še kurite zraven, namesto da bi svetovali ljudem, ki imajo scane plačilnih list, slike mačk in Eda Sheerana v isti mapi, da mape ali pa teme obstajajo zato, da veš kje kaj poiskati in po možnosti tudi zapisati. Sedaj pa moram spremljati weltschmerz storyje skozi 30 tem, je*bala vas samopromocija. Pejte na Tweeter. Nazaj k temi : BMW ni izključno GS, ki je zelo fajn motor, vendar jih je več kot nekoč Yugov, 101k in kater skupaj, tako da svojega težko najdeš na parkingu. Razen GS in S seveda obstaja precej preizkušenih legend, ki pa jih pač ne bi imeli. Težava nastane, da pravkar sedim 3 metre nad enim, ki pač mora ostati pri hiši, ker ga nihče noče. Pa še prijatelji imajo temo za pogovor/šimfanje. Zato, ker očitno motocikli ne zanimajo nikogar več in so nas vse zblodili...ali pa zvelblodili. Pridimo nekoliko k sebi. ligenjček, Joker, bobiboss in 2 others 1 1 2 1
Snečer Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Ne bi ga imel,ker bi se potem motal voziti po gozdu in iskati partizane maus in DAMI34 2
Snečer Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Za do Pakle za en dan maus, thumper in IF7 3
ligenjček Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 1. predrag 2. meni vizualno ne sede izgled novejših, neasimetričnost mi deluje, kot da bi imel iznakažen obraz... 3. bokser 4. Starejše modele je težje najti, če pa ga najdeš pa beri točko 1. Lp maus in thumper 1 1
Snečer Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 ko se ponesreči v vseh pogledih ALEŠ M, maus, ligenjček in 1 other 4
maus Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 kva se palite ... ne bi ga meu pa pika .. raj mam ninđo, katero pa tudi nekateri ne bi imeli, predvsem tisti, ki nimajo pojma kaj je dober motor in si pol kupjo BMW, ker mu je od prijatla prijatu na FB povedal, da je pa to fajn motor vseeno kaj bom mev spomladi glaun, da se bom lahko vozu .. no ja .. vseeno kaj, razen BMW ligenjček 1
DAMI34 Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 a bmw izdeluje samo GS? Sprašujem za prjatla ps. kmalu sem imel xr900, vzel sem pa kartofelna
maus Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: a bmw izdeluje samo GS? ne .. ampak značka mi gre na ninđo ... tudi pri avtih te znamke DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 pred 3 minutami, maus pravi: ne .. ampak značka mi gre na ninđo ... tudi pri avtih te znamke sj zato pa mava kratke nogice, ker nimava značke
maus Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Pravkar, DAMI34 pravi: sj zato pa mava kratke nogice, ker nimava značke značk ti lahko neki prinesem .. s šraufncigerjem gredo z lahkoto dol DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 pred 4 minutami, maus pravi: značk ti lahko neki prinesem .. s šraufncigerjem gredo z lahkoto dol tut gor grejo. Evo ga X1..no X1/2 za več nasvetov poguglajte mojo internetno stran: poceni pimpmajkar thumper, maus, GoBobi in 1 other 4
Snečer Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: a bmw izdeluje samo GS? Sprašujem za prjatla ps. kmalu sem imel xr900, vzel sem pa kartofelna ja, samo GS dela, vse ostalo so kopije drugih znamk DAMI34 1
jvalant Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 (popravljeno) Meni je vazno samo eno: ce je lastnik zadovoljen, sem jaz tudi. Ce si nekdo lahko privosci GS-a (BMWja), pa naj si ga. Je ena stvar pri GSu: drugacen je, kar je dobro. Na trgu je precej razlicnih modelov, znamk, in se posebej zasnov. Tako da imamo izbire dovolj, da si izberemo kar nam pase. In moja izbira je MOJA izbira, ne bom je vsiljeval drugim. Edini resen problem, katerega ima BMW, so BMWjasi. Velika vecina (ne vsi, da se razumemo) ima obvezo drugim povedati vedno in povsod kako je BMW dober, kako se GS boljse pelje od vseh ostalih (na MS sem pred leti zvedel, da GS se supermoto dol udari po serepentinah), izkljucujejo druge iz druzbe (dozivel), se grupirajo izkljucno samo BMW ali GSi, itd. Nazalost, kot vidim, se to siri tudi na lastnike drugih znamk. Zakaj mora naprimer lastnik Kawasakija tule limat sto in eno objavo kako je GS napaka ipd, mi ni jasno. Itd. Da razsirim moj pogled: ce je lastnik zadovoljen in ce ne mori mene, sem jaz tudi. In tele debate kazejo odmik v slabo smer.. Pac, ego. Popravljeno December 31, 2020. Popravil jvalant sebenc, maus, Joker in 6 others 7 2
Snečer Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Za zabavo lastnik kawasakija lima gor tu fotke. Ti pa še po 596 straneh tega nisi ugotovil? tako preprost odgovor je. Saj vidiš, kdo je temo ustvaril... Drugače pa se strinjam v delu, ko opisuješ "bmwjaše". Tega fenomena še kar ne razumem, od imetnikov avtomobilov te znamke to gsarjev... Zadnjič mi en reče, ko si je kupil bmwja...da šele zdaj razume, zakaj bmwjaši tak vozijo, ker bmw noro dobro leti
jvalant Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 (popravljeno) 1 hour ago, Snečer said: Za zabavo lastnik kawasakija lima gor tu fotke. Ti pa še po 596 straneh tega nisi ugotovil? tako preprost odgovor je. No, v tole temo sem bil premaknjen pred parimi dnevi, zato je ne spremljam ze 596 strani, se mi pa ne zdi to zabava. Za zabavo sem dal primerjavo blatne voznje. Ce pa bi to delal 600 strani, pa ne vem, ce bi n bil zrel za kako ustanovo... Aja, pa takoj to ni bilo oznaceno za zabavo, ampak objestnost... Sam se bolj ukvarjam z tem kaj bi kupil, in ne z tem, kaj ne bi kupil . Sem pa vozil par BMWjev in lahko recem, da me nobeden ni preprical v superiornost. In lahko iz prve roke recem, da se Duke po serpetinah pelje boljse kot GS (ceprav sem od lastnika GSa slisal drugace, da ga ni boljsega za ovinke) Ne trdim da se pelje slabo. Je pa vseeno taka trditev nesmisel. Trdim, da se vsi motorji podobne geometrije odlicno peljejo, ce je pa motor se 2x lazji in manjsi, pa se toliko bolje. Za ostre ovinke, gorske ceste, seveda. In boxer doprinese k lahkotnosti, zato je v povezavi z geometrijo in sirokim krmilom, GS lepo vodljiv, kljub masi. Ni pa edini, dalec od tega! Za razliko od GSovcev, pa mene ne bos slisal reci, da je Duke pa zakon za potovanja, itd. Pa sam zdrzim z lahkoto do Paklenice pa nazaj v enem dnevu (800km). Ne samo udobje, tudiu agregat je tecen za krizarjene. Je podobno z sportaki, vse razen 1000RR (bmw-ja) je slabo. Edino cudno, da v WSBK, ipd tega ne vejo, ker zmagujejo drugi Popravljeno December 31, 2020. Popravil jvalant thumper 1
3nity Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: Zadnjič mi en reče, ko si je kupil bmwja...da šele zdaj razume, zakaj bmwjaši tak vozijo, ker bmw noro dobro leti Morda je želel povedati, da ga je otročje lahko peljati pa si ni upal izbrati teh besed? ms.mp4 maus, Joker, Snečer in 5 others 2 5 1
Snečer Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 pred 10 minutami, jvalant pravi: No, v tole temo sem bil premaknjen pred parimi dnevi, zato je ne spremljam ze 596 strani, se mi pa ne zdi to zabava. Za zabavo sem dal primerjavo blatne voznje. Ce pa bi to delal 600 strani, pa ne vem, ce bi n bil zrel za kako ustanovo... Aja, pa takoj to ni bilo oznaceno za zabavo, ampak objestnost... Sam se bolj ukvarjam z tem kaj bi kupil, in ne z tem, kaj ne bi kupil . Sem pa vozil par BMWjev in lahko recem, da me nobeden ni preprical v superiornost. In lahko iz prve roke recem, da se Duke po serpetinah pelje boljse kot GS (ceprav sem od lastnika GSa slisal drugace, da ga ni boljsega za ovinke) Ne trdim da se pelje slabo. Je pa vseeno taka trditev nesmisel. Trdim, da se vsi motorji podobne geometrije odlicno peljejo, ce je pa motor se 2x lazji in manjsi, pa se toliko bolje. Za ostre ovinke, gorske ceste, seveda. In boxer doprinese k lahkotnosti, zato je v povezavi z geometrijo in sirokim krmilom, GS lepo vodljiv, kljub masi. Ni pa edini, dalec od tega! Za razliko od GSovcev, pa mene ne bos slisal reci, da je Duke pa zakon za potovanja, itd. Pa sam zdrzim z lahkoto do Paklenice pa nazaj v enem dnevu (800km). Ne samo udobje, tudiu agregat je tecen za krizarjene. Je podobno z sportaki, vse razen 1000RR (bmw-ja) je slabo. Edino cudno, da v WSBK, ipd tega ne vejo, ker zmagujejo drugi versysa si kupi, fajn zadeva
skalar36 Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Jaz nimam BMW-ja, ker se bojim, da mi bo lulček zrastu. Že tko mam tok velikga, potem ga bom mogu pa čez ramo nosit. Buschi in ftp 1 1
luxsa Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Zdej si pa predstavli kaksne probleme imam z lulckom ker vozim ze 5 bmw po vrsti,s tadebelo elastiko mam prpetga pri kolenu. ? skalar36, maus in Endlich 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se