thumper Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 23 urami, Snečer pravi: ja, samo GS dela, vse ostalo so kopije drugih znamk .... si pač zaslužiš.. pred 23 urami, jvalant pravi: Edini resen problem, katerega ima BMW, so BMWjasi. Velika vecina (ne vsi, da se razumemo) ima obvezo drugim povedati vedno in povsod kako je BMW dober, kako se GS boljse pelje od vseh ostalih (na MS sem pred leti zvedel, da GS se supermoto dol udari po serepentinah), izkljucujejo druge iz druzbe (dozivel), se grupirajo izkljucno samo BMW ali GSi, itd. Da razsirim moj pogled: ce je lastnik zadovoljen in ce ne mori mene, sem jaz tudi. In tele debate kazejo odmik v slabo smer.. Pac, ego. odebeljeno: končni rezultat je sicer identičen.. dejansko pa se samoizolirajo /samoizločijo ker se začnejo bati ostalih , ko ugotovijo da so se nategnili in da sveta resnica ni resnična.. redko , ko pride do stikov bemflarjev z ostalimi potem to zgleda kot bogi pes ki mu porežeko rep in ušesa in se zaveda da mu nekaj manjka potem se pa postavlja nad ostale , renči in si jih hoče podrediti .. in vse to zaradi strahu in občutka manjvrednosti nekje v podzavesti.. odmik? seveda .. hebiga to je pa posledica demokracije in "enakosti" .. glede na naslov teme bmflarji nimajo kaj iskati tukaj.. če se ne motim imajo svojo temo nekaj v smislu "zakaj bi imel bmvja".. ni pa nujno da je vsem vidna .. pred 21 urami, jvalant pravi: se mi pa ne zdi to zabava. Za zabavo sem dal primerjavo blatne voznje. Ce pa bi to delal 600 strani, pa ne vem, ce bi n bil zrel za kako ustanovo... Aja, pa takoj to ni bilo oznaceno za zabavo, ampak objestnost... Trdim, da se vsi motorji podobne geometrije odlicno peljejo, ce je pa motor se 2x lazji in manjsi, pa se toliko bolje. Za ostre ovinke, gorske ceste, seveda. In boxer doprinese k lahkotnosti, zato je v povezavi z geometrijo in sirokim krmilom, GS lepo vodljiv, kljub masi. Ni pa edini, dalec od tega! Za razliko od GSovcev, pa mene ne bos slisal reci, da je Duke pa zakon za potovanja, itd. Pa sam zdrzim z lahkoto do Paklenice pa nazaj v enem dnevu (800km). Ne samo udobje, tudiu agregat je tecen za krizarjene. kar ne veš ne boli.. namesto tega imam reumo pa kolen pa še kaj .. pred 20 urami, luxsa pravi: Zdej si pa predstavli kaksne probleme imam z lulckom ker vozim ze 5 bmw po vrsti,s tadebelo elastiko mam prpetga pri kolenu. ? zdaj mi je končno jasno to oddaljevanje bemflarjev od ostalih... "dvaput oko pasa , dvaput oko vrata i još mu visi kao kravata" ... zaradi kravate so nekaj več.. ali pa so mal bogi ker jo morajo nositi.. luxsa 1
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 ja, moram povedat, ni druge. Bmwjaši so neki posebnega. Mislijo, da so boljši od drugih, mislijo da majo najboljši stroj na svetu in skos se hvalijo. Stalno zaničujejo druge blagovne znamke. Lastniki drugih blagovnih znamk, niso nič boljši
Endlich Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: ja, moram povedat, ni druge. Bmwjaši so neki posebnega. Mislijo, da so boljši od drugih, mislijo da majo najboljši stroj na svetu in skos se hvalijo. Stalno zaničujejo druge blagovne znamke. Lastniki drugih blagovnih znamk, niso nič boljši Tole bo drzalo za dolocen obseg bmw lastnikov, ne pa za vse. Enako, kot se najdejo enaki zagrizenci pri drugih znamkah. ? Imam bmw, starejsega, ampak se vedno je Bmw. Prej je bila pa Honda. Prvega ne pozabis nikoli? Naslednji motor pa zelo verjetno ne bo Bmw. Zakaj? Izkljucno zaradi cene. Zelo veliko motorjev je dobrih. Je pa res, da se navadimo tistega, ki ga vozimo in verjetno zato hvalimo.
Snečer Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: ja, moram povedat, ni druge. Bmwjaši so neki posebnega. Mislijo, da so boljši od drugih, mislijo da majo najboljši stroj na svetu in skos se hvalijo. Stalno zaničujejo druge blagovne znamke. Lastniki drugih blagovnih znamk, niso nič boljši Kaj bo ktm kupil?
Endlich Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 Zame je bil Ktm dolgo casa ozji izbor, sedaj je pa ze manj ozek? Lahko, da sem si ustvaril napacno sliko, ko sem prebiral na tem forumu, ampak dobil sem obcutek, da se precej obiskuje servise in nimam ga ravno blizu. Upam, da sem dobil napacen obcutek?
Joker Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 Ob 31. 12. 2020 ob 11:25, Snečer pravi: Tega fenomena še kar ne razumem, od imetnikov avtomobilov te znamke to gsarjev... Jaz tudi ne... Ob 31. 12. 2020 ob 12:44, 3nity pravi: Morda je želel povedati, da ga je otročje lahko peljati pa si ni upal izbrati teh besed? ms.mp4 Evo Dami, prekratke noge so samo izgovor... ligenjček, MiNa, bajkr88 in 2 others 5
thumper Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 (popravljeno) pred 27 minutami, Endlich pravi: Zame je bil Ktm dolgo casa ozji izbor, sedaj je pa ze manj ozek? Lahko, da sem si ustvaril napacno sliko, ko sem prebiral na tem forumu, ampak dobil sem obcutek, da se precej obiskuje servise in nimam ga ravno blizu. Upam, da sem dobil napacen obcutek? ok naj ti bo..si si pač kupil znamko pri kateri imaš bližji servis .. ti je pa vsaj občutek ostal .. Popravljeno Januar 1, 2021. Popravil thumper
Endlich Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 13 minutami, thumper pravi: ok naj ti bo..si si pač kupil znamko pri kateri imaš bližji servis .. ti je pa vsaj občutek ostal .. Ni povezano z nakupom v preteklosti, ko sem kupil Bmw. Ktm je opcija za nakup v bodoce. Nekaj casa sem se zelo navduseval za Ktm kot bodoci motor. Sedaj malo manj. Zelo verjetno pa ne bo Bmw?
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 2 urami, Endlich pravi: Tole bo drzalo za dolocen obseg bmw lastnikov, ne pa za vse. Enako, kot se najdejo enaki zagrizenci pri drugih znamkah. ? Imam bmw, starejsega, ampak se vedno je Bmw. Prej je bila pa Honda. Prvega ne pozabis nikoli? Naslednji motor pa zelo verjetno ne bo Bmw. Zakaj? Izkljucno zaradi cene. Zelo veliko motorjev je dobrih. Je pa res, da se navadimo tistega, ki ga vozimo in verjetno zato hvalimo. ne jemlji tok resno, moj zapis je bil, da lastniki bmw niso nič drugačni od drugih znamk. Šrot ko šrot pred 2 urami, Snečer pravi: Kaj bo ktm kupil? brezveze, en gs je za 2 mopeda v garaži, a nisi prebral pred 2 urami, Endlich pravi: Zame je bil Ktm dolgo casa ozji izbor, sedaj je pa ze manj ozek? Lahko, da sem si ustvaril napacno sliko, ko sem prebiral na tem forumu, ampak dobil sem obcutek, da se precej obiskuje servise in nimam ga ravno blizu. Upam, da sem dobil napacen obcutek? skus na servisu visijo tile ktmjaši. Vzem raje kaj drugega Endlich 1
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 1 uro, Joker pravi: Jaz tudi ne... Evo Dami, prekratke noge so samo izgovor... pol ga pa fotr n koncu ulovi, al pa ma pručko. Sicer pa se nisem jaz izgovarjal na kratke noge, ampak so me obsodili, da mam prekratke in ga zato nočem kupiti. Mogoč ga pa bom. Ko bom velik pred eno uro, Endlich pravi: Ni povezano z nakupom v preteklosti, ko sem kupil Bmw. Ktm je opcija za nakup v bodoce. Nekaj casa sem se zelo navduseval za Ktm kot bodoci motor. Sedaj malo manj. Zelo verjetno pa ne bo Bmw? stari, ne kupuj ktm, tam so skos na servisih. Vzameš bmw, si skos na servisu, sam ne priznaš, četudi te iz kože dajo thumper 1
Snečer Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 30 minutami, DAMI34 pravi: ne jemlji tok resno, moj zapis je bil, da lastniki bmw niso nič drugačni od drugih znamk. Šrot ko šrot brezveze, en gs je za 2 mopeda v garaži, a nisi prebral skus na servisu visijo tile ktmjaši. Vzem raje kaj drugega nima placa nito v garaži, v dnevni sobi ga ima
Endlich Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 2 minutami, Snečer pravi: nima placa nito v garaži, v dnevni sobi ga ima V garazi je placa vsaj za dva. Ce vzamem Ktm in imam Bmw, ki bosta skoz na servisih bo placa dovolj in lahko vzamem se eno Jamaho in enga Kawasakija, al pa Triumpha ? thumper in DAMI34 2
XTR Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 40 minutes ago, DAMI34 said: pol ga pa fotr n koncu ulovi, al pa ma pručko. Sicer pa se nisem jaz izgovarjal na kratke noge, ampak so me obsodili, da mam prekratke in ga zato nočem kupiti. Mogoč ga pa bom. Ko bom velik Ta je verjetno prototipni, samovozeči (vidiš da ni registriran..). To bi bilo za 60+, ko boš že malo bolj neroden. Do takrat pa H2 SX,... ta tudi podaljša. DAMI34 1
vandrovec Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 Sam ne vidim motorja, da ga ne bi rad vozil ali imel. Takega odpora do nekaterih motorjev enostavno ne razumem kot motorist. Več kot enega se mi ne splača imeti niti nimam prostora za več motorjev...sem jih pa že precej zamenjal in še kakšnega bom, če bo dano. Meni se zdi normalno, da nisem obseden z nobeno znamko... notranc, MiNa, ukica in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred eno uro, vandrovec pravi: Sam ne vidim motorja, da ga ne bi rad vozil ali imel. Takega odpora do nekaterih motorjev enostavno ne razumem kot motorist. Več kot enega se mi ne splača imeti niti nimam prostora za več motorjev...sem jih pa že precej zamenjal in še kakšnega bom, če bo dano. Meni se zdi normalno, da nisem obseden z nobeno znamko... sam zate je GS drugih znamk jaz ne bi gledal na tvojem mestu
vandrovec Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 (popravljeno) pred 59 minutami, DAMI34 pravi: sam zate je GS drugih znamk jaz ne bi gledal na tvojem mestu GS ni znamka. ...je le en velik strah in trepet za tiste, ki si ga ne lastijo Je pa dober motor, za izven asfalta primerljiv z Tenere 660, na asfaltu boljši in udoben. Zame je ta segment trenutno, bi pa rad preizkusil tudi Yamaho, Triumpha, Hondo, Suzuki, Moto Guzzi, ...še pa še, na koncu tudi KTM in Ducati, kot en motor za uporabo. Verjamem, da bi imel vsak svoje prednosti. Poleg enega motorja bi imel pa še vse ostale za veselje, če bi si jih lahko privoščil Popravljeno Januar 1, 2021. Popravil vandrovec Joker 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 7 urami, Endlich pravi: Zame je bil Ktm dolgo casa ozji izbor, sedaj je pa ze manj ozek? Lahko, da sem si ustvaril napacno sliko, ko sem prebiral na tem forumu, ampak dobil sem obcutek, da se precej obiskuje servise in nimam ga ravno blizu. Upam, da sem dobil napacen obcutek? Odvisn kerga mas vrjetn Je pa vsakic presenecenje, ko dobis racun.... Js zmer premal s sabo prnesm ? gasperX, Endlich, notranc in 1 other 4
Endlich Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred eno uro, DinDiin pravi: Odvisn kerga mas vrjetn Je pa vsakic presenecenje, ko dobis racun.... Js zmer premal s sabo prnesm ? To je po eni strani dobro. Jim pokazes, da so presegli tvoja pricakovanja? Sam, do naslednjega servisa to ze pozabijo? TakeALookAround 1
ukica Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 (popravljeno) Treba je nekaj priznat.. po prodajna izkusnja je pri bavarcu najboljsa. kapo dol avto val-u in selmarju.. Cena(motorja) je visja ker je sigurno med nami kar nekaj ljudi ki verjetno cenijo to izkusnjo, in se nimajo casa drkart po servisih in proizvajalcem. tudi cena servisa ne izstopa v primerjavi z ostalimi. Ce kdo ne verjame, naj mi sporoci servis kjer ti pridejo motor iskat/pripeljejo, prinesejo racun(ki ga placas v roku 8 dni..). Dela si imel tok da si poklical, odprl in zaprl garazo. Izgubil si tocno 10min Popravljeno Januar 1, 2021. Popravil ukica notranc 1
jvalant Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 (popravljeno) 1 hour ago, ukica said: Treba je nekaj priznat.. po prodajna izkusnja je pri bavarcu najboljsa. kapo dol avto val-u in selmarju.. Cena(motorja) je visja ker je sigurno med nami kar nekaj ljudi ki verjetno cenijo to izkusnjo, in se nimajo casa drkart po servisih in proizvajalcem. tudi cena servisa ne izstopa v primerjavi z ostalimi. Ce kdo ne verjame, naj mi sporoci servis kjer ti pridejo motor iskat/pripeljejo, prinesejo racun(ki ga placas v roku 8 dni..). Dela si imel tok da si poklical, odprl in zaprl garazo. Izgubil si tocno 10min Meni je pa najbolj vazno kako se motor pelje, koliko na njem uzivam... Precej bolj mi je vazno, ali bom vsa ta leta z njim uzival (zato imam ze dooolgo Duka, pa tud ce je kakega tisocaka ekstra pojedel, pa se kaj bo, pa kljub temu da je vec servisa..) kot pa to, a ga bom kupoval pet minut ali pol ure ali cel dan. In ali bom mel kaj dela z tem, da ga peljem na servis... In niti priblizno pa ni to usluga ali njihova prijaznost, se sploh, ce te citiram: " Cena(motorja) je visja ker je sigurno med nami kar nekaj ljudi ki verjetno cenijo to izkusnjo, in se nimajo casa drkart po servisih in proizvajalcem" Ce to racunajo, pol je to bv. Moj Duke (s katerim se se po 14 letih prirezim domov) je bil 7 jurjev. In da, mi ga tudi vzamejo in pripeljejo z servisa... Popravljeno Januar 1, 2021. Popravil jvalant thumper in gasperX 2
gasperX Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 pred 58 minutami, ukica pravi: Treba je nekaj priznat.. po prodajna izkusnja je pri bavarcu najboljsa. kapo dol avto val-u in selmarju.. Cena(motorja) je visja ker je sigurno med nami kar nekaj ljudi ki verjetno cenijo to izkusnjo, in se nimajo casa drkart po servisih in proizvajalcem. tudi cena servisa ne izstopa v primerjavi z ostalimi. Ce kdo ne verjame, naj mi sporoci servis kjer ti pridejo motor iskat/pripeljejo, prinesejo racun(ki ga placas v roku 8 dni..). Dela si imel tok da si poklical, odprl in zaprl garazo. Izgubil si tocno 10min Jest mam tako izkusnjo z KTMom... prpelem motor na servis, me lastnik podjetja pelje al domov al na siht....... no on ali pac eden od njegovih zaposlenih. Nalednji dan ali isti dan mi pripelje motor brez da bi se kj zmenla na siht. Poracunava pa ko imam cajt naokol pridt. Tudi ni blo panike ce sem imel premal s sabo, pravi bos ze naslidnjic dal ko bos kj na okol prsu. Je pa res da mi skozi leto tolk napitnine pusti da si lohka samo s tem placam servis. Tko da ne rabim glih bmwja za to... Ni pa zadeva v Sloveniji. Sicer so pa te zadeve odvisne od serviserja ali lastnika servis podjetja in ne od znamke motorja. jvalant 1
jvalant Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 1 minute ago, gasperX said: Sicer so pa te zadeve odvisne od serviserja ali lastnika servis podjetja in ne od znamke motorja. Tocno tako. In tudi precej slabe reci sm slisal od prijatelja, ki ima GSa, o servisu in avanturi (je Adventure) pri kupovanju. Nima pa to kake velike veze z znamko, se strinjam.
Endlich Objavljeno Januar 1, 2021 Opozori Objavljeno Januar 1, 2021 (popravljeno) pred 51 minutami, gasperX pravi: Sicer so pa te zadeve odvisne od serviserja ali lastnika servis podjetja in ne od znamke motorja. Se strinjam. Veliko je odvisno od servisa oz. Lastnika servisa. Npr. Avtoval je letos naredil veliko akcijo testa vseh bmw motorjev. Verjanem, da so na ta nacin prodali precej novih motorjev. Skoda, da tega ne naredijo tudi prodajalci ostalih znamk. To je en plus Bmw, ki pa je sigurno nekje vstet v ceni. Popravljeno Januar 1, 2021. Popravil Endlich
Snečer Objavljeno Januar 2, 2021 Opozori Objavljeno Januar 2, 2021 Kaj si ne znate sami olja, filtrov zamenjat? Pa še malo okoli pogledat, kar na servisu ne. Namazat, pregledat vijake itd. vandrovec 1
Snečer Objavljeno Januar 2, 2021 Opozori Objavljeno Januar 2, 2021 še kavico pije poleg če si pa daš naročit "brezplačen" prevoz, potem pa verjamem, da je še kaj poleg kave zaračunano poleg. ni to raketna znanost da pošraufat, vsaj osnovni servis... sicer pa zato je forum, če ne znaš, najdeš kolega bmwjaša, ki je to že počel, za prvič ti "pokaže", če si lesen in potem imaš diplomo thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se