kijan Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Druženje na M.reki bo tudi letos pestro...Tukaj lahko podebatiramo,se dogovorimo za druženje,vožnjo,roštiljanje , kolenčanje ...in vse ostalo, kar spada na M. reko. DXR16, maus, HyperJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 im IN HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kijan Objavljeno Januar 17, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Toooooooooo mi deliiiiiii Gangy....sma že dva. hehehehe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Če bojo začel gor v koči mal boljšo kavo kuhat, boš še jaz mal večkrat čez preletu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Če bojo začel gor v koči mal boljšo kavo kuhat, boš še jaz mal večkrat čez preletu se pa dva tri ovinke na trbovlsko stran spustis tam je bols kafe drgac pa prej povej pa bom js doma u eno termouko dala pa prnesla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 se pa dva tri ovinke na trbovlsko stran spustis tam je bols kafe drgac pa prej povej pa bom js doma u eno termouko dala pa prnesla Ta druga opcija, mi veliko bolj diši...zakaj? Ker jo čez domačo turško kavo ni! Ninč 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 In kdaj se začne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Ta druga opcija, mi veliko bolj diši...zakaj? Ker jo čez domačo turško kavo ni! zmenjen al se pa pol du mene zapelemo pa jo tam spijemo no problemos :D In kdaj se začne? zame dokler tam gor ceste ne spucajo ne HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perzo Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Letos se vm pa še jest mau večkrat prdružm. Lansko leto sm biu prvič gor pa je blo zakon razn proti večeru je mau smotan k se sonce že mau spusti pa direkt v batico sije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 tud jaz sem bil mislim da samo 2x do zdaj gori... se bo treba letos večkrat zorganizirat, da vidim če imate v celjskem okolišu res tak zanič kafe :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 tud jaz sem bil mislim da samo 2x do zdaj gori... se bo treba letos večkrat zorganizirat, da vidim če imate v celjskem okolišu res tak zanič kafe :grim zasausk misls? Ninč 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 nima veze, samo da so fletne ceste, pa da se mamo kje dol vsest pa kako rečt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kijan Objavljeno Januar 18, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Hja...kar se kafeta tiče...celjski-zasauski...ja no...mislim,da je kr na meji. Drgač pa,za dol usest pa kako rečt...mamo pa res lep plac. Gori in m@dness 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aquariumwild Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 se vidmo ob vikendih nekje od 14h dalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 Komaj čakam, da bo spet tkole... Pa upam, da bo čim manj polomljene plastike, pa čim več lepega vremena. Srečno Ninč, DXR16, mixxx in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SarahMonroe Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 Še mal, Šee maaaal maus, MoTo G_P in kijan 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 zmenjen al se pa pol du mene zapelemo pa jo tam spijemo no problemos :D zame dokler tam gor ceste ne spucajo ne A tut, če jaz pridem po tebe ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 Komaj čakam, da bo spet tkole... Pa upam, da bo čim manj polomljene plastike, pa čim več lepega vremena. Srečno hehe velik poznanih tud letos upam da bo tk fajn kot lani in prejsna leta ..pa da smo cimprej spet z motorji na reki pa cimmanj polcajev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 A tut, če jaz pridem po tebe ne? hehe nevem ce bi slo...lahko pridem na 4ih kolesih do gor da mau pocvekamo drugac pa se vidmo na dveh...tam nekje aprila, odvisno kdaj se bojo spomnl mau poslihtat useskup:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 Komaj čakam, da bo spet tkole... Pa upam, da bo čim manj polomljene plastike, pa čim več lepega vremena. Srečno le glej da se prkažeš, mormo se kofe spit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kijan Objavljeno Januar 20, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2012 Še mal, Šee maaaal ??????????.....aja...MisliŠ Še mau pa bo....Marija reka :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 hehe nevem ce bi slo...lahko pridem na 4ih kolesih do gor da mau pocvekamo drugac pa se vidmo na dveh...tam nekje aprila, odvisno kdaj se bojo spomnl mau poslihtat useskup:P No, sj tut jaz ne bom prehiteval časa, bom počakal, da bo cesta prava. Moj je še varno spravljen in zakonzerviran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 hehe nevem ce bi slo...lahko pridem na 4ih kolesih do gor da mau pocvekamo drugac pa se vidmo na dveh...tam nekje aprila, odvisno kdaj se bojo spomnl mau poslihtat useskup:P No, sj tut js ne bom prehiteval časa, pridem, ko bo cesta prava, moj je še itak varno spravljen in konzerviran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 21, 2012 Deli Objavljeno Januar 21, 2012 Tudi jaz se vam letos mal večkrat pridružim, vem da se ne poznamo, se pa še bomo , če ne drugač ko vam bom v napoto gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Januar 21, 2012 Deli Objavljeno Januar 21, 2012 Ja itak! :grim Sam da se mal vreme naštela ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se