payback Objavljeno Marec 3, 2012 Deli Objavljeno Marec 3, 2012 ja upam pa da ne bo spet tistega fuk.... domačina ki na ovinke meče pesek, mamicu mu hmmmmmmmmm;), biti je treba previden a res za to pa nisem vedel pa sem pogosto gor...?? na kerem predelu pa?? verjetno je potem ta isti tudi stalno na vezi z policijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 3, 2012 Deli Objavljeno Marec 3, 2012 potem si pa srečo mel da nisi naletel, s tem razlogom sem tudi nehal tukaj voziti že dobre dve leti, sem pa doživel dvakrat, vozil se ene petkrat gor in dol, nato pa pesek sredi ovinka, najbolj kritičen je ta zadnji desni pred zgornjo kočo, imam tudi kolega ko ga je z kolom napadel, ja je vedno na vezi z policijo, je pa kao prišlek ljubljanski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Marec 3, 2012 Deli Objavljeno Marec 3, 2012 DR. Jakobu rečeš da je skuterist . Ga bo hitr pohodu . trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Marec 3, 2012 Deli Objavljeno Marec 3, 2012 a tisti pri vrhu...vedel sem da stalno težači in klicari polcaje....da pa takale svinjarije dela pa ne....bom vsekakor bol pozorn na to...na sreco ponavadi tak na tistem zadnjem ovinku nas veliko obraca hehe da se ne razkazujemo glih pred gostilno ko kaki mali froci ko se fura po topoganu gor pa dol bokve kaj si mislijo tisti ljudje hehe... upam da letos nebojo ksnih novih reform gor uvajal...ponavad na zacetku sezone je mal bol poostren nadzor potem je pa dokaj znosno....upam sam da bo ksna nova ograja za motoriste:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 Komaj prebral, upam pa da prav ej alo,se mau norca delas? :D SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 ej alo,se mau norca delas? :D en čink , sam ne Norce, sam mal se hecam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 en čink , sam ne Norce, sam mal se hecam no no da te naum po rit slucajno ko se srecamo :P SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 no no da te naum po rit slucajno ko se srecamo :P prvo me boš morala dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 prvo me boš morala dobit na domacem terenu (da nebomo cist OT) to nebo tolksn problem SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 hi hi hi, me je že strah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 na domacem terenu (da nebomo cist OT) to nebo tolksn problem zdaj me ni več strah, sedaj si te pa želim ha ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 same bedarije vam hodijo po glavi, da bi pa malo pometli pesek po marički, to pa ne :grrr SANJIN-MIXON, gsxf750, Ninč in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 same bedarije vam hodijo po glavi, da bi pa malo pometli pesek po marički, to pa ne :grrr saj veš bolje bedarije kot norčije, sam ideja je dobra, bo treba akcijo nardit, če se že preganjamo tam gor DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 zdaj me ni več strah, sedaj si te pa želim ha ha ha potem zdej nebos vec bezau pred mano??? same bedarije vam hodijo po glavi, da bi pa malo pometli pesek po marički, to pa ne :grrr zdejle se dva tedna se ne splaca ko uno hostarji tam naokol hodjo...potem p sam rec... saj veš bolje bedarije kot norčije, sam ideja je dobra, bo treba akcijo nardit, če se že preganjamo tam gor !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 !! kaj ni jasno ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 !! kaj ni jasno ha ha vse je jasno dragi... .) SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 A ste že pomedel cesto jest bi juter mal zapelu na MR.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 A ste že pomedel cesto jest bi juter mal zapelu na MR.? javi kakšno je stanje, če boš obiskal MR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 javi kakšno je stanje, če boš obiskal MR S6tanje je kar odlično cesta brez peska .Zgleda,da so pomedel k so slišal,da prihajam.Na koncu Trbovel je cests v gradnji se prav razkopana.(matkurba) Drugače pa je še kr bela od soli.Na vrhu je blo ob 3 uri 7 stopimj. SANJIN-MIXON in m@dness 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 S6tanje je kar odlično cesta brez peska .Zgleda,da so pomedel k so slišal,da prihajam.Na koncu Trbovel je cests v gradnji se prav razkopana.(matkurba) Drugače pa je še kr bela od soli.Na vrhu je blo ob 3 uri 7 stopimj. hvala za stanje, naslednjič se dobimo gor pa kako rečemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 dons sem bil prvič gor. HUUUUDOO. do roba brez problema. cesta čist ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 dons sem bil prvič gor. HUUUUDOO. do roba brez problema. cesta čist ok. smo mi tut danes preverl cesta odlicna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 smo mi tut danes preverl cesta odlicna hvala ker si javila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 (popravljeno) Mal še bremzat glave fantje. Na marički je vedno ene 4 stopinje manj kot drugje, poleti je to zmaga, zdejle pa so to še zimske razmere in na začetku sezone jih vedno največ popada Popravljeno Marec 11, 2012. Popravil KeC SANJIN-MIXON in sergini 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 Mal še bremzat glave fantje. Na marički je vedno ene 4 stopinje manj kot drugje, poleti je to zmaga, zdejle pa so to še zimske razmere in na začetku sezone jih vedno največ popada SE STRINJAM S TEBOJ, ampak saj veš, eni nimamo pameti ha ha, ne ne jaz če bom šel, grem zaradi moje Gangy ha ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se