maus Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 ZX10-R za punčke DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 al pa tale ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 Kva si vidva kle en drugmu na dušo pihata, slinauca! :grrr DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 Kva si vidva kle en drugmu na dušo pihata, slinauca! :grrr foušar .. gorenjsko-italjanska naveza :lol: ... gandi in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 ZX10-R za punčke A misliš za tisto spolirano luuliko-zajčico ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 Kva si vidva kle en drugmu na dušo pihata, slinauca! :grrr Sigurno si spet v kakšnem kafiču v ljubljani, kjer imajo free wifi, ker doma na gorenjskem zihr ne bi nucal interneta, je treba šparat... Ga ni čez Kawla :! kwak DAMI34, gandi, SLVR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 (popravljeno) A misliš za tisto spolirano luuliko-zajčico ? je ne poznam .. pisal sem na splošno ... slučajno sem gledal in opazil barvne kombinacije, ki jih je skoraj vseh barv .. edin takšne kombinacije ni, kot jo imam js Popravljeno Julij 12, 2012. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2012 Kva si vidva kle en drugmu na dušo pihata, slinauca! :grrr ta je edina, ki mi lahko mal na dušo piha: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 (popravljeno) ta je edina, ki mi lahko mal na dušo piha: ti svojga imenuješ "duša" .. js ga "zverina" Popravljeno Julij 12, 2012. Popravil maus DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 ti svojga imenuješ "duša" .. js ga "zverina" ja, ma on ima tisto SX varjanto... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 Mal rdeče konkurence za vas, ki se slinite na izdelke dežele vzhajajočega sonca in en na drugega... :grrr Rdeče je lepo! maus, DAMI34, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 jp .. še posebi okol tvojga uča, ker nam temo smetiš :angry: ... :krneki: DAMI34, HyperJack in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2012 jp SUPR XTRA LONG DUŠA! no sicer pa oznaka nit tok pomembna kot sodelovanje v pihalnem orkestru Mal rdeče konkurence za vas, ki se slinite na izdelke dežele vzhajajočega sonca in en na drugega... :grrr Rdeče je lepo! moderatorji, dejte ga, k smeti temo maus, trebor in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2012 Deli Objavljeno Julij 13, 2012 to ja ... mal je moji podobna ... moja je lepša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2012 to ja ... mal je moji podobna ... moja je lepša sam bejba mi pa ni všeč gandi, maus, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ruf Objavljeno Julij 13, 2012 Deli Objavljeno Julij 13, 2012 to ja ... mal je moji podobna ... moja je lepša Kaj si zdej mislu, a na uno k zraven stoji! Sej je ona a ne.... trebor in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 13, 2012 Deli Objavljeno Julij 13, 2012 to ja ... mal je moji podobna ... moja je lepša Ma ne vem no, je kar huda konkurenca... bo treba razmislit, če si še zlatko....ker nočeš nič častit bolj vlečeš na škrtkota.... sej razumem, preveč se z gandijem družiš maus, gandi in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 14, 2012 Deli Objavljeno Julij 14, 2012 Ko se zliješ z motorjem v eno, lahk šofiraš tud sam z nogami... sergini, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 14, 2012 Deli Objavljeno Julij 14, 2012 Ma ne vem no, je kar huda konkurenca... bo treba razmislit, če si še zlatko....ker nočeš nič častit bolj vlečeš na škrtkota.... sej razumem, preveč se z gandijem družiš Gandi je že res škrt, ampak upravičeno (gorenc), Maus je pa "žabar" pa ne vem od kod mu ta škrtost. Z mano se pa ne druži več, ker je nehal častit kosila, sladolede, kave in pijačke... (dobr razmisli, če hočeš še tako družbo, jst sm že) :grrr maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 16, 2012 Deli Objavljeno Julij 16, 2012 to ja ... mal je moji podobna ... moja je lepša Vidm ,da so se na Kawe začel limat moški formata aka Murko,Galunič.......Maus bejž dok še lohk in to po zadnem maus in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 eh ... Murko, Galunič bi rada taprava deca postala in se neki slinta po kawah ... kmal bosta na bnflne prešaltala ... čutm .. ako ne milom, onda silom :lol: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 (popravljeno) NE PUSTIM TI DA GREŠ (((( ... ja pa grem ... baba zoprna :lol: .. če se ne umakteš, te povozm k žabo Popravljeno Julij 17, 2012. Popravil maus malakai, HyperJack, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 tut tale kombinacija ni slaba Kor13 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 Ja res je lepo pofarban motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2012 lepa, pa zeljena RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se