likalexsey Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 Imam Opel Astro letnik 2009 in mi je potovalni računalnik začel nagajat. Zajebava me osvetlitev ekrana. Nekaj časa je osvetljen, potem crkne, pa se čez nekaj časa spet prižge. Drugače dela vse normalno, razen da je vsake toliko časa tema! Na Opel servisu so mi rekli, da bo treba drugega, pa ne vem zakaj jim ne verjamem. A ni možno, da je samo kakšen stik? A je kje kdo, ki se na te stvari spozna, potrebujem drugo mnenje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 Panel ven, pa kontakte prelotat. Ni tako tezko kot se slisi, potrebujes le cim manjsi spajkalnik (15 W je cez glavo dost) in nekaj malega 0.5 mm cina z veliko svinca. Predvidevam da ima plazma ali led osvetlitev, nic od tega ni bav bav. Najti je potrebno hladen lot, ga pretopiti, in dela naprej. na tak nacin sem resil ze ogromno "pokvarjenih" armaturnih plosc. likalexsey in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se