Plestenjak Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 mam en uprašane.. kulk bi moped mam rieju spike x50 pač obična am6 mašina kurla čeb dau 80cc kit ud minarelija, 19 dellorto frgazar pa novo blajerco gor? zj mam pa sam blokade vn pobrane pa technigas auspuh gor (vem daj zanč)... zj mi kur prbližn 8l na 100... kulk bi mi poj? hvala za odogovor Roky994 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 mam en uprašane.. kulk bi moped mam rieju spike x50 pač obična am6 mašina kurla čeb dau 80cc kit ud minarelija, 19 dellorto frgazar pa novo blajerco gor? zj mam pa sam blokade vn pobrane pa technigas auspuh gor (vem daj zanč)... zj mi kur prbližn 8l na 100... kulk bi mi poj? hvala za odogovor Že to je VELIKO preveč jaz imam 4-taktno Hondo Zoomer z polinijem gre 75 Km/h poraba na 100 Km je ca 2,5-3 l bezina 100 okt. Ženina brez Polinija končna 57 Km/h in poraba na 100 Km ni 2 litra.Počasi razmišljaj o 4-takterju Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 Nemore ti "kurt" 8l/100km le brez blokad in z drugim izpuhom. Prijatelj je imel na AM6 mašini brez blokad porabo okoli 3-3,5l porabe. Poglej da ti ne pušča tank . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Plestenjak Objavljeno Januar 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2012 Nemore ti "kurt" 8l/100km le brez blokad in z drugim izpuhom. Prijatelj je imel na AM6 mašini brez blokad porabo okoli 3-3,5l porabe. Poglej da ti ne pušča tank . haha bo kr držal 8 sam zj me zanima kuk bi pol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 haha bo kr držal 8 sam zj me zanima kuk bi pol.. Nevem, saj ti pravim da je že 8l pri 50cc smešno. Vsekakor pa večji fergazer rabi več "župce". mid25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 25, 2012 Deli Objavljeno Januar 25, 2012 Model zamenjan cel motor takoj.......da ti 50cc kuri 8l.....vrjetn maš tok dobr naštelanga,da ti svetujem,da si daš kanglco na auspuh,sej boš lahko potem 5 litrov nazaj v rezervoar natankal po 100km...ne zamert,ampak to je sigurno daleč od normalnega.......in da pol daš še kit od minarelija..kaj bo pol 9-10litrov kot da maš 200KM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Plestenjak Objavljeno Januar 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2012 a lahk en puve usaj prbližn kulk bi poj kurl?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mid25 Objavljeno Januar 27, 2012 Deli Objavljeno Januar 27, 2012 Čet tkole od oka ocenm ti bo kurl ene 11-12 upej da ne več.., ampak če res hoč predelat, pa če maš dnar poi sam kup pauš srečn. Porabe pa raj ne računej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se