Skoči na vsebino

poraba

Plestenjak

Priporočene objave

mam en uprašane.. kulk bi moped mam rieju spike x50 pač obična am6 mašina kurla čeb dau 80cc kit ud minarelija, 19 dellorto frgazar pa novo blajerco gor? zj mam pa sam blokade vn pobrane pa technigas auspuh gor (vem daj zanč)... zj mi kur prbližn 8l na 100... kulk bi mi poj?

hvala za odogovor :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam en uprašane.. kulk bi moped mam rieju spike x50 pač obična am6 mašina kurla čeb dau 80cc kit ud minarelija, 19 dellorto frgazar pa novo blajerco gor? zj mam pa sam blokade vn pobrane pa technigas auspuh gor (vem daj zanč)... zj mi kur prbližn 8l na 100... kulk bi mi poj?

hvala za odogovor :)

Že to je VELIKO preveč jaz imam 4-taktno Hondo Zoomer z polinijem gre 75 Km/h poraba na 100 Km je ca 2,5-3 l bezina 100 okt. Ženina brez Polinija končna 57 Km/h in poraba na 100 Km ni 2 litra.Počasi razmišljaj o 4-takterju Lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nemore ti "kurt" 8l/100km le brez blokad in z drugim izpuhom. Prijatelj je imel na AM6 mašini brez blokad porabo okoli 3-3,5l porabe. Poglej da ti ne pušča tank :D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nemore ti "kurt" 8l/100km le brez blokad in z drugim izpuhom. Prijatelj je imel na AM6 mašini brez blokad porabo okoli 3-3,5l porabe. Poglej da ti ne pušča tank :D.

haha bo kr držal 8 :D sam zj me zanima kuk bi pol..
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haha bo kr držal 8 :D sam zj me zanima kuk bi pol..

Nevem, saj ti pravim da je že 8l pri 50cc smešno. Vsekakor pa večji fergazer rabi več "župce".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Model zamenjan cel motor takoj.......da ti 50cc kuri 8l.....vrjetn maš tok dobr naštelanga,da ti svetujem,da si daš kanglco na auspuh,sej boš lahko potem 5 litrov nazaj v rezervoar natankal po 100km...ne zamert,ampak to je sigurno daleč od normalnega.......in da pol daš še kit od minarelija..kaj bo pol 9-10litrov kot da maš 200KM :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čet tkole od oka ocenm ti bo kurl ene 11-12 upej da ne več.., ampak če res hoč predelat, pa če maš dnar poi sam kup pauš srečn. Porabe pa raj ne računej :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!