Snečer Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 Sicer ne vem kako spremljaš forum, ampak polovica tem namiguje na prekrške, maš npr. video posnetek ženskega srečanja kako so nezakonito omejili promet itd. Bo treba biti dosleden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 Mogoče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 27, 2012 Deli Objavljeno September 27, 2012 Sicer ne vem kako spremljaš forum, ampak polovica tem namiguje na prekrške, maš npr. video posnetek ženskega srečanja kako so nezakonito omejili promet itd. Bo treba biti dosleden. Mogoče bi si v avatar dal kej takšnega O:-) ker sedanja slika avatarja ne paše k tvojim postom,ki jih pišeš kot brezmadežni,nezmotljivi in oh in sploh tanajtabuljejši,ki spoštuje vse kar so budale v parlamentu napisale in sprejele pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 28, 2012 Deli Objavljeno September 28, 2012 ... jest sem že ene parkrat napisal zakaj ne bi imel BMW... pa so me vsakič poradiral.... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2012 Deli Objavljeno September 28, 2012 ... jest sem že ene parkrat napisal zakaj ne bi imel BMW... pa so me vsakič poradiral.... Pol ga pa ne hval,pa ti mogoče posta celo ne zbrišejo :grim DAMI34 in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 Pa ne moreš povsot bit ti Kmetiž z tem tvojim..... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno November 17, 2012 Deli Objavljeno November 17, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2012 Deli Objavljeno December 10, 2012 Preveč kroma ma :grim http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6498607 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno December 10, 2012 Deli Objavljeno December 10, 2012 Preveč kroma ma :grim http://www.avto.net/....asp?ID=6498607 In veliko predrag, za 8 let star čoper,tisto z omejeno serijo ! ! saj jih več sploh niso mogli prodati zato so ustavili proizvodnjo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 11, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2012 Preveč kroma ma :grim http://www.avto.net/....asp?ID=6498607 Krom je že u red. Sam farba je pederska! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 11, 2012 Deli Objavljeno December 11, 2012 Babyish Manhood Walkway Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se