Jaka Pogačnik Objavljeno Januar 28, 2012 Deli Objavljeno Januar 28, 2012 kupu sm flexerja pa mi na tasprednmu polžu skos una ploščica krivi ki se mora vrtet istočasno s kolesom tok de mam zele že mal udrzane fletne!!!! zanima me kaj je za nrdit de se to ne bi več krivil ker pol stuji na mest in se več ne suče in števec ne kaže hitrosti!!! že v naprej hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxbond1995 Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 Po mojem tu nimaš kaj dosti popravljati. Poskrbi, da se bo neovirano vrtel (dovolj maščobe). Če pa bo še delal težave, si kupi kolesarski števec, je bolj natančen kot original . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 eno vprasanje: zakaj na flexerju sploh potrebujes stevec, radarjev te menda ni strah? edina resitev ti je zadostno mazanje polza IN zajle (tachowelle, zica, bovden). Ali pa kolesarski stevec, ce ti ga ne bo kdo pljunil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jaka Pogačnik Objavljeno Februar 4, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2012 obema hvala za odgovore!!! sem ga dobro namazal in dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se