bagio Objavljeno December 1, 2011 Deli Objavljeno December 1, 2011 Žal je kolega zafrkno ker je moral na svojem motorju mal firbec pasit po novem zadnjem ohlins vzmetenju in je olje spustil mal po mopedu, tako da je vse skupaj odpadlo, ja kaj čmo vse je za nekaj dobro, smo pa zato v nedeljo po Rogli kondicijo nabiral ha ha , a ne bagioooo !!!!!!! Vse je res ,tudi to da je prav da se malo ukvarjaš z kondicijo in ne samo z motorji ,ampak je bil pa torek enako lep na Grobniku pa še samo štirje smo vozl ane sanjinnnnn!!!! SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snajpa Objavljeno December 5, 2011 Deli Objavljeno December 5, 2011 (popravljeno) Pozdravljeni! Kolega kupuje r1. Tale mu je padla v oči, jo mogoče kdo pozna? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=5120930 Hvala za odgovore. Popravljeno December 5, 2011. Popravil snajpa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 5, 2011 Deli Objavljeno December 5, 2011 piše prodano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno December 25, 2011 Deli Objavljeno December 25, 2011 (popravljeno) HEHEH kaj si to šele danes ugotovil ali si bil na maši pa se ti je tam kaj posvetilo ?? T sva dva z 2004 Popravljeno December 25, 2011. Popravil exclan trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 25, 2011 Deli Objavljeno December 25, 2011 HEHEH kaj si to šele danes ugotovil ali si bil na maši pa se ti je tam kaj posvetilo ?? T sva dva z 2004 Vidva in vajini dve starodobnici . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 Vidva in vajini dve starodobnici . LP Robert Saj veš kako pravijo, pa upam da ne samo pri ženskah, STARA SUPA DOBRA SUPA ha ha ha trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 Ja priznam je tudi 2008 ta barvna kombinacija zelo lepa in dobra, tudi ta dan bo prišel, ko bomoja zrabljena do konca, hmmm da bova ugotavljala katera je boljša, upam da si mislil na teorije kot na prakso, Svaka ti čast, ne nisem dobil posvetila v cerkvi, ampak pride dan ko razmišljaš razumno ha ha ha Seveda sem mislil na teorijo, me je minilo tisto obdobje, ko sem hotel biti najboljši, najhitrejši, ... Mi ni treba nikomur nič več dokazovati. če si hitrejši, pojdi naprej in mi potem, ko prideš do kafiča naroči pijačo. Do takrat, ko pridem, bo natikarica ravno prinesla na mizo ali :beer1: . Pol pa debata naprej . LP Robert SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno December 31, 2011 Deli Objavljeno December 31, 2011 Glej da bo res.! Tudi jaz sem fuknu vn katalizator neke velike razlike nisem opazil je pa poleti bistveno hladneje okoli jajc Mogoče je pr men prijelo ker sem shujšal ha ha trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Hvala, sem istega mnenja, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 Sej jo maš na avto . net: KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 2, 2012 Deli Objavljeno Februar 2, 2012 (popravljeno) Sej jo maš na avto . net: KLIK Jaja, je, sam problem je to, da je blo pri tem motorju že pol mašine menjane...sklopka, napenjalec verige,....zavorne ploščice, pa ne vem kaj vse še in to pri 12000km Mal čudno vse skupaj... + ves tale karbom po mašini in geštelu, pa športne stopalke....je že precej zdihan tale motor Popravljeno Februar 2, 2012. Popravil Andro82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 2, 2012 Deli Objavljeno Februar 2, 2012 Jaja, je, sam problem je to, da je blo pri tem motorju že pol mašine menjane...sklopka, napenjalec verige,....zavorne ploščice, pa ne vem kaj vse še in to pri 12000km Mal čudno vse skupaj... + ves tale karbom po mašini in geštelu, pa športne stopalke....je že precej zdihan tale motor Če je bilo res vse to menjano potem motor ni zdihan, ampak je dejansko za kupit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 2, 2012 Deli Objavljeno Februar 2, 2012 Če je bilo res vse to menjano potem motor ni zdihan, ampak je dejansko za kupit. Odvisno kaj od motorja pričakuješ...men to ni ravno všeč da je pri teh kilometrih že vse to menjano in nikoli ne veš, glede na zgodovino, kaj ti bo šlo še k vragu. Sam imam raje motor z malenkost več kilometri, pa da je vse tip top maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno Februar 2, 2012 Deli Objavljeno Februar 2, 2012 Jaja, je, sam problem je to, da je blo pri tem motorju že pol mašine menjane...sklopka, napenjalec verige,....zavorne ploščice, pa ne vem kaj vse še in to pri 12000km Mal čudno vse skupaj... + ves tale karbom po mašini in geštelu, pa športne stopalke....je že precej zdihan tale motor Napenjalec verige je bil menjan tudi pri moji, pa ima 13.000 km in je bila lepo vožena, baje da ima to napako veliko R1 tega letnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Še vedno velja da so r-1 od 04 do 08, kvalitetnejŠe in zelo dobro narejene, od agregata do komponent, sploh pa ta od 07 do 08 z majhnimi spremembami Ha, glede na to, da sm po pregledu financ, prou žalostno ugotoviu, da mi letos tud slučajo ne bo znesl kupt letnika 2009, sm se odliču da kupim 2008 :grim Čez pou ure grem na lov....držte pesti exclan in Frips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 ok, napenjalec verige....tukaj pa je bilo menjanega precej več...pač, meni osebno to ni všeč, vem pa da se marsikdo s tem nebi obremenjeval. Takeg motorja tudi jaz ne bi kupil, če ne bi poznal lastnika. Lahko, da je tako oblečen, ker ima človek denar ali pa je res zadeva predihana, glede na to, da je drugi lastnik in da išče Hondo. Drugače pa kaka poezija je poslušat Akrpoviča na novi R1, kako to lepo prede :grim . Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Ha, glede na to, da sm po pregledu financ, prou žalostno ugotoviu, da mi letos tud slučajo ne bo znesl kupt letnika 2009, sm se odliču da kupim 2008 :grim Čez pou ure grem na lov....držte pesti Ne prodam :grrr LP Robert SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Evo, je že zaarana R1 l.2008 malakai in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 (popravljeno) Evo, je že zaarana R1 l.2008 Si pa hiter, hehe. Upam, da jo čimprej pripelješ domov in začneš na njej uživat . Samo pazi se avtobusnih postaj .) . Aja, pa slike nalepi, ko jo pripelješ domov :yes: . LP Robert Popravljeno Februar 4, 2012. Popravil trebor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Si pa hiter, hehe. Upam, da jo čimprej pripelješ domov in začneš na njej uživat . Samo pazi se avtobusnih postaj .) . Aja, pa slike nalepi, ko jo pripelješ domov :yes: . LP Robert Če bo vse po sreči, jo začetek tega tedna prpelem u garažo, avtobusne postaje bom pa prepustu kar avtobusom...bo najbolš tko Slikce pa bojo...takoj ko bo doma :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Evo, je že zaarana R1 l.2008 Čestitam! Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Čestitam! hvala, hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Tudi z moje strani čestitke, ne bo ti žal, pa veliko VARNIH IN LEPIH KM ti želim Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 4, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2012 Evo, je že zaarana R1 l.2008 Lepo,lepo slike pa le brž Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 a lahko uganem je modra pa iz skofje loke. Ce je to ta je od mojega kolega, motor je super nikol razbit, tudi lastnik je lepo delal z njim. Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se