koco14 Objavljeno Februar 8, 2012 Deli Objavljeno Februar 8, 2012 POZDRAVLJENI.. mene me zanima če kdo sam prodaja ali pozna nekoga ki prodaja gokart ali samo ohišje gokarta ??? po niski ceni .. hvala ter lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Februar 8, 2012 Deli Objavljeno Februar 8, 2012 ravno včeraj mi je kolega iz Avstrije poslal pošto, da prodaja kart. Gre za tekmovalni kart. Mislim, da sem nekje videl ceno ca. 800 € za šasijo in nekaj več kot 2000 € za motor. Lahko ga vprašam za več podrobnosti. http://www.lukas-gusenbauer.com/Eigenes%20Web%20Lukas%2012/_private/kart%20und%20Team.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
koco14 Objavljeno Februar 8, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2012 AHA hvala ampak to je preveč profesijonalno ter drago zame mene me zanimajo bol preprosti gokarti.. ampak vseeno hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 8, 2012 Deli Objavljeno Februar 8, 2012 A bi te zanimal tak s 100 konji? :naughty: D. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 10, 2012 Deli Objavljeno Februar 10, 2012 Pa sej je na avtonetu en gokard brez mašine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se