Robertjur Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 Čak mal .... jest mam sam O.Š.!! A Ključavničar == Metalec?? Moj stari je služil JNA na Brionih in je tastarga maltene osebno poznal. Ko sem mu omenil da je baje originalni Jožko bil brez enga prsta in da so tega fake TTja uvalili rusi pokomentiral da to pa ne. Rusi bi dvojniku sigurno odbil prst tako bi bil dovolj verodostojen he he . Je pa res de tastarga u kumrovcu živ bog ni poznal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 Čak mal .... jest mam sam O.Š.!! A Ključavničar == Metalec?? Ja ... "metalci" so vsi poklici kjer se ljudje ukvarjajo s kovinami: - v gradbinstvu so to železokrivci, pa "Špendlarji" - pa kovino-strugarji in ključavničarji - itd - do kakih strojnih ing. Precej Široko zajetje - tako kot "gradbinci", kar zajema vse vrste izvajalcev, ki se ukvarjajo z gradbenimi deli - od tistega z lopato, do gradb. ing.. Je pa seveda vmes tudi nekaj besedne igre, saj so se "metalci" v glasbi pojavili v Titovem najbolj sijočem obdobju (zdaj bo gotovo skočil kdo z: "Neee ... blablabla .." - pa naj - qrcgagleda) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 Med metalce spadajo tud venmetalci. Taki in onaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 (popravljeno) Med metalce spadajo tud venmetalci. Taki in onaki. Pomota .. to so pa "vunmetalci" .. lahko vprašaš kateregakoli štajerca. ps.: 2X sem hotel mali "š" zamenjati z velikim - ampak tale motomarsovski program ima težave s to črko in jo piše po svoje - enkrat veliko, drugič malo .. po lastni izbiri. Treba bo poslati sporočilo na Mars, da to uredijo. Popravljeno Marec 16, 2012. Popravil brojedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 Pomota .. to so pa "vunmetalci" .. lahko vprašaš kateregakoli štajerca. ... Ni pomota! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 Ni pomota! Je .. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 Ne bom ti razlagal, ti bo že kapnilo. Mogoče enkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 Ne bom ti razlagal, ti bo že kapnilo. Mogoče enkrat. Izgovor, ker VEŠ, da imam prav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Se je že začelo...tole se mi je odprl ko sem hotu zlovdat service manual za Jawo 350: http://www.megaupload.com/?d=DZ2OA97V Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 Se je že začelo...tole se mi je odprl ko sem hotu zlovdat service manual za Jawo 350: http://www.megaupload.com/?d=DZ2OA97V Se bo treba mal ruske cirilce naučit. Oni dvomim, da bodo kaj iz Čizburgerlenda podpisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 Se bo treba mal ruske cirilce naučit. Oni dvomim, da bodo kaj iz Čizburgerlenda podpisal. Verjetno res ne bodo - sploh pa ta čirilica ni tako težka, kot bi človek msilil. Gre bol za nek blok iz strahu .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se