Ferrarist Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) mi jih mamo 10, pa smo se tudi bali kaj narest...no, na koncu smo ugotovili da je bilo nas bolj strah kaj bo s psi kot same pse tako, da res ni bilo problema...smo pa to ugotovili to komaj včeraj zvečer, ko je sosed spustil 2 baterije v luft...na silvestrovo ni bilo skorej nič... ps: mi mamo pa SONČEEEEEK Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil Ferrarist DAMI34, DXR16, Lubikaa Rozzica in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Ejga, Stari, a maš kkšn briket? Čist tko mogoče, pa maš... Lubikaa Rozzica, builder, Kmet2 in 6 others 9
RobiRoberto Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 DEBELOST PRI KUŽKIH ... nxyz 1
MARE 65 Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 DEBELOST PRI KUŽKIH ... Ja smo imeli problem lani...naša pupa iz zavetišča...jedla ko nora...prevelike porcije plus posladki...in je šlo hitro gor s težo, kar se je poznalo na koncu sprehoda ko je bila zmerom bolj zuadihana...potem smo šli na dietno hrano...zmanjšali priboljške...podaljšali sprehode in sva izgubila oba...težo mislim hahahaha... nxyz, RobiRoberto in builder 3
nxyz Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Na sprehodih vidim kar precej debelih psov, ko z lastnikom spregovoriš pa z veseljem pove kako revež pasji gleda, ko jejo in je sigurno lačen pa vedno kaj dobi..če ga tako navadiš tako je. Lahko bi mislili na zdravje živali. Imamo pa problem z našo, ko skorajda vsak dan kdo kje pripomni kako suh pes. Ko se tega naveličaš odgovarjaš, ja, stradamo ga. :glare: Res je težko razumeti, da imajo psi različne postave, naša je na visokih nogah, zgoraj nabitih z mišicami, da hodi kot rambo in ja se ji skorajda rebra vidijo ampak taka je. Hranimo skoraj dvojno dozo kot naj bi dobila + priboljški. Raje pusti nekaj hrane kot vse poje, če bi bila sestradana tega ne bi delala. Je hiperaktiven pes in se giba res veliko, odkar jo imamo smo vsi v hiši spremenili navade glede sprehodov, športanja Ugotovitev soseda, samooklicanega poznavalca psov, če je pa slučajno res ne hranimo premalo in ima res takšno postavo potem je pa gotovo hrt Ja, obstajajo samo hrti in nemški ovčarji
MARE 65 Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) Na sprehodih vidim kar precej debelih psov, ko z lastnikom spregovoriš pa z veseljem pove kako revež pasji gleda, ko jejo in je sigurno lačen pa vedno kaj dobi..če ga tako navadiš tako je. Lahko bi mislili na zdravje živali. Imamo pa problem z našo, ko skorajda vsak dan kdo kje pripomni kako suh pes. Ko se tega naveličaš odgovarjaš, ja, stradamo ga. :glare: Res je težko razumeti, da imajo psi različne postave, naša je na visokih nogah, zgoraj nabitih z mišicami, da hodi kot rambo in ja se ji skorajda rebra vidijo ampak taka je. Hranimo skoraj dvojno dozo kot naj bi dobila + priboljški. Raje pusti nekaj hrane kot vse poje, če bi bila sestradana tega ne bi delala. Je hiperaktiven pes in se giba res veliko, odkar jo imamo smo vsi v hiši spremenili navade glede sprehodov, športanja Ugotovitev soseda, samooklicanega poznavalca psov, če je pa slučajno res ne hranimo premalo in ima res takšno postavo potem je pa gotovo hrt Ja, obstajajo samo hrti in nemški ovčarji Ja, pa še mešanci med njimi hahhahahaha. Drugače pa ima tudi sosedova doga lahko celi dan hrano v posodi pa bo pojedla samo tolko kolikor ji paše,njej se tudi vidijo rebra pa ji zato nič ne fali. Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil MARE 65
Nearrain Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Psi so primarno debeli, ker se lastnikom ne da z njimi ukvarjat in jih gonit !. Ce pes samo lezi / se vlaci po bajti in okoli nje in dobi normalno dozo hrane, ni cudn, da je debel.
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 TUdi, so pa pasme ki so požrešne in nimajo blokade, kdaj je potrebno nehati, ena od teh je tudi Mops, ki bo požrl vola če bi lahko. In takim pasmam moraš strogo meriti koliko mu daš. Sploh starejši ljudje, se zelo radi usmilijo tistih veeelikih učk, ki žicajo hrano Nearrain 1
nxyz Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Oja,na sprehodih bi vse mamce poleg svojemu še našmu psu kaj dale,bi jih človek kar gnal. No tudi naš pes nima blokade pri hrani,če dobi karkoli drugega kot brikete in če je možnost kaj ukrade :-) ampak njena hrana so briketi in dobiva tisto z izjemo enega dne na mesec,če bi bila lačna bi tudi brikete vedno vse pojedla. Meje ni pri "dobrotah".
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 TUdi, so pa pasme ki so požrešne in nimajo blokade, kdaj je potrebno nehati, ena od teh je tudi Mops, ki bo požrl vola če bi lahko. In takim pasmam moraš strogo meriti koliko mu daš. Sploh starejši ljudje, se zelo radi usmilijo tistih veeelikih učk, ki žicajo hrano = bigl (beagle) ...
Nearrain Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Ukavarjaj se njim, goni ga in prevsem sebe discipliniraj, kar se dajanja hrane tice... primerno dozo hrane glede na njegovo tezo in aktivnost tocno ob uri...in . . . prevsem, pa nic ne sme past " iz mize". Ostalim "mamicam, tetkam pa ze od dalec povej, da ne smejo dajat psu nicesar! Pozresen je, ker ste ga kot mladica tako navadil.
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Zdaj, če men govoriš, ne bo držalo. Pes ima idealno težo, pa vendar če bi ga pustil, bi vse pojedel. So pa pasme, ki imajo lahko v skodelici hrano cel dan in pojedo, kolikor rabijo.
Nearrain Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Nisi me razumel. Das mu toliko, kolikor mislis, da naj dobi, glede na tezo/aktivnost in ne toliko, kolikor bi on pojedel.
I30 Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 (popravljeno) Oja,na sprehodih bi vse mamce poleg svojemu še našmu psu kaj dale,bi jih človek kar gnal. Recept je simpl. Ko stegne taco (baba namreč) zatulš ku žwau: "FUUUUJ!!!". Baba te pol pa zine: "A kuža ne sme?" Ko odgovoriš "Kuža že sme, sam vi ne!", se pa nen dec od smeha skor uščije. In tako grejo pol vsi zadovoln vsak na svoj konc. Edin bab še en cajt ni nč jasn... ja pa kuža pol od mene briketek dobi. To ne pozabt! Popravljeno Januar 12, 2015. Popravil I30 nxyz, builder, Cufa in 2 others 5
nxyz Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 Mislim, da je bila res žaba v prejšnjem življenju Nekaj najhujšega v njenem pasjem življenju. :closedeyes: Res samo trpi :mellow: Kaj se pa valja kjer ni treba Kmet2, builder, DXR16 in 4 others 7
birdy87 Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 Ima kdo činčilo doma ali pa pozna koga ki jo ima? Rabim en nasvet. Moj lepotec... Ne vem zakaj mi sliko narobe zasuka, ne da se mi s tem ukvarjat :grrr Kmet2, builder, pik1 in 1 other 4
I30 Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 (popravljeno) Ima kdo činčilo doma ali pa pozna koga ki jo ima? Rabim en nasvet. Moj lepotec... Ne vem zakaj mi sliko narobe zasuka, ne da se mi s tem ukvarjat :grrr Če ti je sliko okol zasukal, a to pomen, de na strop visi? Mamo pr nas neki činčil. U omar na obešavnku. Ti to kej pomaga? Sicer pa za nasvet, tole so zajčki, ampak po mojem ni neke razlike. https://derdejan.wordpress.com/2011/06/28/strojenje-zajcjih-kozuhov/ Popravljeno Januar 15, 2015. Popravil I30 Alla 1
DAMI34 Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Ima kdo činčilo doma ali pa pozna koga ki jo ima? Rabim en nasvet. Moj lepotec... Ne vem zakaj mi sliko narobe zasuka, ne da se mi s tem ukvarjat :grrr če se ne motim jih ima Gladiac
nazo13 Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Ima kdo činčilo doma ali pa pozna koga ki jo ima? Rabim en nasvet. Moj lepotec... Ne vem zakaj mi sliko narobe zasuka, ne da se mi s tem ukvarjat :grrr Če te zanima kako pripraviti činčilje meso, je najenostavneje uporabiti kakšen recept za pripravo kunca. Da se pa tudi narediti klobase iz njih. Alla 1
VS800 Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Če ti je sliko okol zasukal, a to pomen, de na strop visi? Mamo pr nas neki činčil. U omar na obešavnku. Ti to kej pomaga? Sicer pa za nasvet, tole so zajčki, ampak po mojem ni neke razlike. https://derdejan.wordpress.com/2011/06/28/strojenje-zajcjih-kozuhov/
birdy87 Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Če ti je sliko okol zasukal, a to pomen, de na strop visi? Mamo pr nas neki činčil. U omar na obešavnku. Ti to kej pomaga? Sicer pa za nasvet, tole so zajčki, ampak po mojem ni neke razlike. https://derdejan.wordpress.com/2011/06/28/strojenje-zajcjih-kozuhov/ Seveda, k netopir :grrr Ti, da nam jst iz tvojga psa kak reklc nardila Pujsi, kaj delajo tem lepim živalim
birdy87 Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 če se ne motim jih ima Gladiac Resno, a ti tud sam zajebavaš? Ker če resno, se ga da kako "priklicat"? Res me neki zanima, še posebi če JIH ima, množina je pomembna...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Resno, a ti tud sam zajebavaš? Ker če resno, se ga da kako "priklicat"? Res me neki zanima, še posebi če JIH ima, množina je pomembna... Ja pojdi na člani foruma,vpiši Gladiac,ti vrže profil in ga vpraši po ZS in ne ne zajebava se ^_^ DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se