bajkr88 Objavljeno Februar 12, 2022 Opozori Objavljeno Februar 12, 2022 Ob 9. 2. 2022 ob 20:23, SAR-Solo Adventure rider pravi: Malo sem šel na pohod? kje pa je tole, dobr zgleda
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 12, 2022 Opozori Objavljeno Februar 12, 2022 Skalca nad Slovenskimi konjicami? bajkr88 1
Popularna objava Quest Objavljeno Februar 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 Pust me prmir Počivam Čist hin od ?? VS800, Bmflar, maxxa in 11 others 10 2 2
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Februar 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 (popravljeno) "Morski psi"... Popravljeno Februar 13, 2022. Popravil MARE 65 GoBobi, Tedybear, Quest in 11 others 9 3 2
Popularna objava Nja Objavljeno Februar 15, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2022 kinološko družabni spomini ❤️ Quest, Akito, bobi1001 in 11 others 13 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 17, 2022 Opozori Objavljeno Februar 17, 2022 A ni kjut? ?? IMG_4485.MOV Alla, DAMI34 in RobiRoberto 1 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno Februar 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 U r't. Akito, DAMI34, Alla in 7 others 9 1
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Februar 19, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 19, 2022 VID-20220218-WA0001.mp4 Dve babe se ne morta zment Quest, Tedybear, Scarabeo 500 in 9 others 5 6 1
pik1 Objavljeno Februar 19, 2022 Opozori Objavljeno Februar 19, 2022 pred 1 uro, bobi1001 pravi: VID-20220218-WA0001.mp4 Dve babe se ne morta zment . .... hahaha .... "poučen pogovor" ? samo ne vem, zakaj mi desna deluje bolj diplomatska ?? bobi1001 in Ninč. 2
bobi1001 Objavljeno Februar 19, 2022 Opozori Objavljeno Februar 19, 2022 pred 3 urami, pik1 pravi: . .... hahaha .... "poučen pogovor" ? samo ne vem, zakaj mi desna deluje bolj diplomatska ?? Tista je moja VID-20220218-WA0000.mp4 RobiRoberto, DAMI34, VS800 in 4 others 4 3
Popularna objava Akito Objavljeno Februar 20, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2022 Mačovje .... Ninč., bobi1001, SAR-Solo Adventure rider in 11 others 13 1
Popularna objava Alla Objavljeno Februar 20, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2022 Smo šli preverit, če je dovolj snega za lavinski tečaj Bmflar, GoBobi, MARE 65 in 9 others 10 2
bajkr88 Objavljeno Februar 20, 2022 Opozori Objavljeno Februar 20, 2022 en vpr.. notranja macka se mi goni noro..prvic.... bi jo dal sterelizirat da ne poslusam tega he... kok cajta oz dni pocakam da se neha? klinika loka je ok? Zivnorc in pik1 1 1
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Februar 21, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 ...narava kliče.. ...ven jo spust. ...to je isto, ko da bi se ti hotu it z motorjem peljat....pa bi ti baba dala sobni motor...pa sed zdej na njem, pa delej zravn brrmmm...brmmm... MARE 65, Tedybear, GregorM in 7 others 10
Akito Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 pred 7 urami, bajkr88 pravi: en vpr.. notranja macka se mi goni noro..prvic.... bi jo dal sterelizirat da ne poslusam tega he... kok cajta oz dni pocakam da se neha? klinika loka je ok? Ponavadi kakih 14 dni po gonitvi...oz. najbolje po nasvetu veterinarja. Alla in Zivnorc 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 (popravljeno) pred 10 urami, bajkr88 pravi: klinika loka je ok? Midva na Kliniko Loka voziva že četrtega kužka, in do sedaj sva z njihovimi storitvami zelooo zadovoljna, če pozabim na to, da so tam zaradi bolezni (rak) za vedno uspavali že dva najina kužka. Popravljeno Februar 21, 2022. Popravil RobiRoberto bajkr88, Zivnorc in bobi1001 3
pik1 Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 pred 10 urami, bajkr88 pravi: en vpr.. notranja macka se mi goni noro..prvic.... bi jo dal sterelizirat da ne poslusam tega he... kok cajta oz dni pocakam da se neha? klinika loka je ok? . ... res si lahko brez skrbi, če boš šel v to kliniko ??? ... že večkrat preizkušeno ? bajkr88 1
Nja Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 pred 11 urami, bajkr88 pravi: en vpr.. notranja macka se mi goni noro..prvic.... bi jo dal sterelizirat da ne poslusam tega he... kok cajta oz dni pocakam da se neha? klinika loka je ok? Pokliči veterinarja. Klinika loka je kul. Bohnedaj spustit ven. Odvečnih mačk je čisto preveč. Žal. Zagotovila za nov dober dom pa ni. MARE 65 in Akito 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Februar 21, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 ... ne me zasovražit, kar bom zdele rekel..... ...ampak: Notranja mačka... hišna mačka... sobna mačka... al kakorkoli jih že poimenujejo... ...meni nekaj ni jasno.... ..a to, da je notranja mačka... a je to tko, da ko imaš - zapreš mačko v sobi, pa da jo poimenuješ notranja mačka, ...pa je to zdej kar o.k.. je od zdej naprej notranja mačka ali pes.... in je srečna...zaprta 24/7... ...poznam precej ljudi, ko ima mačke in pse zaprte v stanovanjih.... praktično zunanjega sveta sploh še ni videl.. Mačka za svoj obstoj in zdravje potrebuje naravo... .gibanje... svobodo... stanovanje ji pa služi kot dom za spanje in počitek. Mačka potrebuje za svoje zdravje miši... vrabce...itd, ne samo mačjo hrano. Miš ima recimo v možganih in notranjih organih potrebne minerale, beljakovine... vitamine, ki jih mačka nujno potrebuje za svoje zdravje in dobro počutje... Sem za sterilizacijo mačk... absolutno.... ampak da je pa zaprta 24/7 se mi pa zdi nedopustno. Se ponavljam, ne me zdej sovražit ali drugače napadat... ampak taka je moja logika. ..in ne leti na @bajkr88 post, ne poznam razmer pri tebi doma, kaj in kako ravnate z mačko.... govorim na splošno, ko vidim to, kar sem napisal zgoraj... VS800, C eagle, SAR-Solo Adventure rider in 8 others 8 3
Kaldu Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 Norc, vse to je posledica pretirane "ljubezni" in posla. Ljudje smo se odločili, da so mačke hišni ljubljenčki in zato so najbolj varne v notranjih prostorih. Popolnoma se jih počloveči in morajo živeti tako kot ljudje. Potem pa so tu zdravstvene težave, ki jih veterinarji veselo in drago zdravijo. Proizvajalci mačje hrane pa imajo "hrano", ki vsebuje vse potrebne minerale in proteine za "zdravo rast" mačk. Premium mačja hrana je pa narejena iz rib. Mačke pa izvirajo iz puščave. Skratka, denar je za to, da kroži je nauk te "zgodbe" Alla, Zivnorc, Tedybear in 4 others 7
Buschi Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 Moje mišljenje: mačka ne bo nikoli hišna. Vedno bo ostala divja. Če pocrkamo vsi ljudje, mačke bojo preživele...psi ne. In, da je tudi mačka, ki živi v hiši divja, mi dokazuje moja, ko vsake kvatre prinese v bajto martinčka, slepca ali miš. Akito, Alla, Quest in 2 others 5
MARE 65 Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 pred 10 urami, Zivnorc pravi: ... ne me zasovražit, kar bom zdele rekel..... ...ampak: Notranja mačka... hišna mačka... sobna mačka... al kakorkoli jih že poimenujejo... ...meni nekaj ni jasno.... ..a to, da je notranja mačka... a je to tko, da ko imaš - zapreš mačko v sobi, pa da jo poimenuješ notranja mačka, ...pa je to zdej kar o.k.. je od zdej naprej notranja mačka ali pes.... in je srečna...zaprta 24/7... ...poznam precej ljudi, ko ima mačke in pse zaprte v stanovanjih.... praktično zunanjega sveta sploh še ni videl.. Mačka za svoj obstoj in zdravje potrebuje naravo... .gibanje... svobodo... stanovanje ji pa služi kot dom za spanje in počitek. Mačka potrebuje za svoje zdravje miši... vrabce...itd, ne samo mačjo hrano. Miš ima recimo v možganih in notranjih organih potrebne minerale, beljakovine... vitamine, ki jih mačka nujno potrebuje za svoje zdravje in dobro počutje... Sem za sterilizacijo mačk... absolutno.... ampak da je pa zaprta 24/7 se mi pa zdi nedopustno. Se ponavljam, ne me zdej sovražit ali drugače napadat... ampak taka je moja logika. ..in ne leti na @bajkr88 post, ne poznam razmer pri tebi doma, kaj in kako ravnate z mačko.... govorim na splošno, ko vidim to, kar sem napisal zgoraj... Se popolnoma strinjam s tabo. Ko smo ostali brez naše prinašalke si je moja draga omislila mačko. In sva gledala po netu kaj in kako. Prišla sva do Mačje hiše in našla mladiče. Da muca ne bo samo ena in ji bo dolgčas, sva se odločila, da bova vzela kar obe, pri nas jima itak ne bo hudega samo tolko, da imata družbo. In jaz ves happy pokličem na telefon, kjer mi na začetku prijazna gospodična pove kako in kaj itd. itd., nato pa mi postavi vprašanje ali bodo lahko šle ven, ker oni to kontrolirajo. Jaz glede na to, da živimo v naravi, na kmetih, nimamo glavne ceste glih ob hiši ves ponosno izjavim, da seveda...jao napaka, potem se je pa vsulo, prijaznosti več nobene, en kup filozofije tako, da sem babo poslal u tri pm, da že od malega živim z živalmi in ja vem, da kakšno mačko tudi avto povozi, bog pomagaj in da s tem načinom ne vem kako bodo oddale te boge najdenčke, v glavnem zaključil zgodbo s to ustanovo. No potem smo našli dve muce samčka in samico na oglasu, kjer jih je nekdo oddajal, po možnosti v paru in sva jih šla iskat. Muce so srečno preživljale dneve v hiši, uničle kar se je pač uničit dalo in prišle do dobe ko smo poskrbeli, da ne bo potomcev. Moram povedat, da do tedaj niti nista hotela ven. Potem, ko pa sta že malo odrasla pa nekega dne oba žalostna sedita pred vrati terase in vsake toliko poraskata po steklu. Z ženo se spogledava, ja očitno bi šla rada ven, ni problema, bosta že prišla nazaj. Tako je tudi bilo, izhodi so bili zmeraj bolj pogumni in daljši, ko jima je pasalo sta se in se še vedno vračata domov, pozimi prej, poleti kasneje ali zjutraj in to je to. Je pa po moje odvisno od navad "prednikov", svakinja je imela perzijca v bloku, pa ni hotel ven. Tudi, če ga je odnesla v park ali na stopnišče mu ni bilo ok in je hotel čimprej nazaj notri in ni nikoli težil za ven. Tako, da tisti ki poznamo take situacije in mačje življenje te sigurno ne bomo obsojali . GoBobi, Zivnorc, bajkr88 in 5 others 7 1
nejc74 Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 43 minutes ago, MARE 65 said: Se popolnoma strinjam s tabo. Ko smo ostali brez naše prinašalke si je moja draga omislila mačko. In sva gledala po netu kaj in kako. Prišla sva do Mačje hiše in našla mladiče. .... Moji starši so imeli podobno zgodbo, verjetno celo z isto ustanovo, ker mi je mama povedala skoraj identično izkušnjo. S tem da že 30 let živijo na robu Ljubljane, zadnja hiša v enosmerni ulici, na drugo stran pa njive in gozd. Vedno s(m)o imeli mačko, pa ponavadi tudi pse, in mislim da ni bilo lepšega kot videti živali , ki so bile svobodno na odprtem. MARE 65, Tedybear in Zivnorc 3
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 21, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 Podedoval sem mačko po pokojni tašči. Dve leti ni videla narave. Pri meni pa prost izhod. Od te mačke ni nič. Divjak. Pocarta se samo, ko ji daješ hrano in to le tri sekunde. Samosvoja, spi v prosti sobi preko zime, poleti pa na sosednjem travniku lovi cele dneve in noči. Prej sem imel perzijca. 6 let je bil v stanovanju. Poleti prost na vikendu v naravi in, ko smo šli v bajto je užival na dvorišču. Na ograji je sedel ure in ure a preko ograje ni šel. Kadar je bil zunaj nas ni poznal. Divjak. V bajti pa razcartanček. Komaj, ko mački omogočiš naravo, dvorišče se začne za njo življenje. Kolega ima Sibirsko divjo mačko, katri je naredil loputo za prost izhod na ograjeno dvorišče-ograjena kletka velika 25 kvadratov z plezali, drevesi, stezami. Delno pokrito a vse zaprto z mrežo. Boji se da mu pobegne, ali da mu jo ukradejo. Pravi mačji raj ji je naredil? Prva je zdajšnji divjak, drugi pa prejšnji kosmatinko. GregorM, RobiRoberto, C eagle in 9 others 11 1
Ninč. Objavljeno Februar 22, 2022 Opozori Objavljeno Februar 22, 2022 Naš mucek ???? Alla, DAMI34, Bmflar in 6 others 5 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se