Popularna objava GregorM Objavljeno Marec 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 Naša samohodna kosilnica. Kmet2, Akito, Tedybear in 10 others 8 4 1
pik1 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 33 minutami, GregorM pravi: Naša samohodna kosilnica. . ... "iRobot" kosilnica 💪💪💪😀 GregorM in DAMI34 2
franc Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 Tako "kosilnico" je pri sosedu odnesla lisica. lp pik1, Mavti, Bmflar in 2 others 1 1 3
Popularna objava VS800 Objavljeno Marec 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 2 minutami, franc pravi: Tako "kosilnico" je pri sosedu odnesla lisica. lp Ma pa lisica zdej lepo pukušen okol brloga franc, Tedybear, Akito in 9 others 12
Popularna objava Alla Objavljeno Marec 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 DAMI34, Ninč., Nja in 9 others 10 2
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 ...šihtni obisk 😊...samo nisem prepričana ali je bi na Varta ali Duracell pogon 🙃... RobiRoberto, bajkr88, Buschi in 10 others 6 5 1 1
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 Neki nemiren je bil danes zjutraj..... Bo treba k veterinarju RobiRoberto, GregorM, MARE 65 in 1 other 4
VS800 Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 Nimamo mi za brez veze pujska doma...... https://www.facebook.com/100008076738585/videos/1365522107294727 pik1, Alla, Bmflar in 6 others 3 1 2 3
MARE 65 Objavljeno Marec 22, 2022 Opozori Objavljeno Marec 22, 2022 Ob 18. 3. 2022 ob 19:36, Alla pravi: Po duši botaničar... Bmflar, RobiRoberto in VS800 1 2
Ninč. Objavljeno Marec 23, 2022 Opozori Objavljeno Marec 23, 2022 Jao ta naša zgaga noče jest. Zavrača brikete. Ene tri dni že... Je pa res, da sva jo mal razvadla z normalno hrano. Pajs po pajs... In kupu je ze lososovo olje... Ne poje. Konzervo... Pomešala, brikete popljuva okoli... Poje cca pol obroka dnevno. Ker ji dvakrat na dan dajeva plus priboljski... Stara je pet in pol mesecev... Lulakaka normalno, nori nenormalno, ker nama ni jasno od kje ji energija 😮💨 VS800 in RobiRoberto 2
Alla Objavljeno Marec 24, 2022 Opozori Objavljeno Marec 24, 2022 Pameten pes. Jaz tudi ne bi marala jest celo življenje samo ene in iste hrane, sploh če bazira na ogljikovih hidratih. Moj je od 3,5 meseca dalje na sveži hrani (mešano surovo meso s sadjem in zelenjavo + nekaj malega ogljikovih hidratov) in ko dobi kje kak briket misli, da je to priboljšek Nikoli nobenih problemov s prebavo, neješčnostjo, zdravje top, krvni izvidi top, urinski izvidi top, kondicija top...ja, pa polno energije, tako kot se za malino spodobi. Nobenih problemov s prebavo ali ješčnostjo niti takrat, ko zaradi okoliščin ne morem vzet zraven sveže hrane, ampak dobi hladno stiskane pelete ali konzervo ustrezne kvalitete..... Je pa res, da je dnevna porcija mesa zanj minimalno 750-800 g. Ob večjih naporih tudi dober kilogram mesa z nekaj malega ogljikovimi hidrati. Pa je za malino kar drobižek in ima pičlih 26-27 kg. Mogoče je čas, da zamenjaš hrano? Akito in Bmflar 1 1
Buschi Objavljeno Marec 25, 2022 Opozori Objavljeno Marec 25, 2022 pred 13 urami, Ninč. pravi: Ker ji dvakrat na dan dajeva... Opa...
Kaldu Objavljeno Marec 25, 2022 Opozori Objavljeno Marec 25, 2022 (popravljeno) Ob 23. 3. 2022 ob 21:29, Ninč. pravi: Jao ta naša zgaga noče jest. Zavrača brikete. Ene tri dni že... Je pa res, da sva jo mal razvadla z normalno hrano. Pajs po pajs... In kupu je ze lososovo olje... Ne poje. Konzervo... Pomešala, brikete popljuva okoli... Poje cca pol obroka dnevno. Ker ji dvakrat na dan dajeva plus priboljski... Stara je pet in pol mesecev... Lulakaka normalno, nori nenormalno, ker nama ni jasno od kje ji energija 😮💨 Najprej je potrebno vedeti, v katero živalski rod paše pes in kaj so nekoč jedli v divjini. Prebavni trakt in konstitucija psa se v nekaj 100 letih ni spremenila, čeprav "pasji strokovnjaki" trdijo drugače. (zanemarimo mutacije razločnih vrst) V divjini briketov ni bilo, pa tudi 50 let nazaj jih še niso poznali v prosti prodaji. Tudi rib v savanah ni bilo kaj šele raznih zrezkov. Torej za psa je najboljša naravno pripravljena hrana, brez pretiravanja z beljakovinami, OH in vlakninami. Vsakega po malo, pa bo. Je pa res, da je z pripravo hrane dosti dela in logistike, briketi so najenostavnejši....... Aja, pa kakšen surov jajc umešaj v obrok, za res svetlečo dlako. Moj sedanji direktor je bil kar visoko evropski prodaji Pedigree in je službo raje zamenjal, ker je dobil informacijo o dodatkih v hrano, ki žival ......... Kaj več o tem ni govoril, kajti to so velike skrivnosti dobrega posla. Popravljeno Marec 25, 2022. Popravil Kaldu Tedybear, Alla, Bmflar in 1 other 4
Alla Objavljeno Marec 25, 2022 Opozori Objavljeno Marec 25, 2022 Goofa je prijateljica Dali povabila na hribček z lepim razgledom sončni vzhod 🥰 MARE 65, VS800, Akito in 4 others 6 1
Nja Objavljeno Marec 25, 2022 Opozori Objavljeno Marec 25, 2022 Včasih je pri zavračanju hrane zdravstveno ozadje (jetra, ledvice, želodec), sploh če je pes požeruh po naravi in pride do take spremembe. Itak pa ni od škode tudi pri mladih psih 1x na leto naredit "tehničnega" (hemogram, biokemija, urinogram), ko so na zlati sredini pa še kak UZ trebušne votline in srca. Pri rizičnih pasmah pa že prej. Brčk je rekel, da je pomlad in je vrgel polovice strehe dol. Kdo bi si mislil, po 3 mesecih štrajka od sena in ovsene trave (ne semen) je to noč pojedel mini pest sena in ovsene trave. Razumi, če moreš. Sherlock pa kot po navadi, sam da je balkon odprt, on uživa GregorM, DAMI34, pik1 in 5 others 8
Popularna objava 3nity Objavljeno Marec 25, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2022 Ob 23. 3. 2022 ob 21:29, Ninč. pravi: Jao ta naša zgaga noče jest. Zavrača brikete. Ene tri dni že... Je pa res, da sva jo mal razvadla z normalno hrano. Pajs po pajs... In kupu je ze lososovo olje... Ne poje. Konzervo... Pomešala, brikete popljuva okoli... Poje cca pol obroka dnevno. Ker ji dvakrat na dan dajeva plus priboljski... Stara je pet in pol mesecev... Lulakaka normalno, nori nenormalno, ker nama ni jasno od kje ji energija 😮💨 Si zamisliš kaj bi bilo, če bi jedela? Se mi zdi, da sta si kar sama kriva za pubertetniške fore, skrajni čas, da se vzameta v roke 😅 Moj je tudi neješč primerek pasje vrste. Najbolj mi je smešno kako so vsi pametni, vse dokler ga ne dobijo v roke za en teden 🤣 Na 5.dan gladovne stavke pa zapaničarijo. Sicer pa postaja toplo (moj poje polovico ali pa še manj napram zimski količini). Je pa sigurno problem tudi visoko proteinska hrana, sploh če se predolgo vztraja s hrano za mladiče. Opran s Perlano, mehak, kot nov 😅 DAMI34, GregorM, MARE 65 in 7 others 9 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 25, 2022 Opozori Objavljeno Marec 25, 2022 Moj “butl” dobi brikete in po kosilu še malo “ljudske” hrane. Seveda vemo in pazimo, kaj lahko in kaj ne sme jesti. To je bolj za cartanje, kot pa obrok. Poje pa vse, kar mu pride pred gobec. Prebavo ima urejeno in vedno lačen😳🤣 Nikoli dovolj. Zato mu skrbno odrejamo obroke in pazimo, da se ne bi prenažiral. Vse je odviso od samega psa in seveda pasme. Eni pojejo vse, drugi pa skoraj nič. Brez pravega gibanja tudi apetita ni. Sprehod ob nogi ni za psa rekreacija ampak sprehod. Kljub temu, da nekateri lastniki naredijo za psa vse, vse po pravilih se jim prehranbeni cikel psa poruši. Žal niso vsi psi enako ješči. Ni vsaka hrana za vsakega psa. Psi v sami pasmi so že degenerirani zato mora vsak vodnik ugotoviti, kaj je za njegovo ščene prav, dovolj in katera hrana. Tukaj nastopi pravo znanje in poznavanje vodnika, da zna izbrati pravo hrano in pravi obrok. Imel sem zlato raznašalko! Kvalitetni briketi 24 ur na voljo. Punca je pojedla, koliko ji je bilo všeč- nikoli debela, nikoli prebavnih težav. Ko je bila stara 5 let sem kupil še Bretonskega ptičarja. Takrat sem mislil, da bo jedla iz faušije. Ne! Pustila je, da se je mali najedel in nato šla še sama jest. Ko je Bretonček malo zrastel sta jedla skupaj vsak iz svoje skledice. Nikoli prehranjevalnih težav z nobenim od teh dveh. Ta, sedanji pa poje vse, kar bi dobil. Zato ga moramo pazit, dozirat😎 MARE 65, pik1, DAMI34 in 5 others 7 1
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 ...rabi kdo maserko: Bmflar, pik1, VS800 in 8 others 7 3 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 26, 2022 Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 Za testo mesit taboljša 🤣🤣🤣 Akito 1
Popularna objava Ninč. Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 Gremo mi po svoje 😎 SAR-Solo Adventure rider, Mavti, Tedybear in 9 others 11 1
Alla Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 Yul in Loti....Goofova potomca 🥰 Ninč., DAMI34, Akito in 4 others 4 3
Ninč. Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 Akito, RobiRoberto, DAMI34 in 6 others 5 4
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 Pa kaj imam jaz to? Volka??? FA882874-500A-4F73-B5C9-054E4AC4DB7E.MOV Alla in RobiRoberto 1 1
Alla Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 Tale naša pritepenka....prišla od nekod ugotovila, da je pri nas dobra hrana in se odločila, da ostane....crkljivka mala 🥰 Ninč., DAMI34, Nja in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se