Zivnorc Objavljeno April 25, 2022 Opozori Objavljeno April 25, 2022 Resno vprašanje: Pozna kdo metodo, kako odganjati šakale? ... namreč so se tako namnožili, da je že kar malo kriza.... izginjajo mladi mački ... psi se derejo cele noči po vasi... ..pa naj bi bili šakali zelo boječi in plašni.. pa to ne velja več. Na dvorišču se domač pes "okol meče" v pesjaku... šakal pa mirno stika okoli bajte... ..lani so fotru odnesli tri mlade mačke... zdej ko pa so še piščanci v štali je pa katastrofa... vse prešnofajo, da bi le prišli v štalo... ... ravno prejle sem enega skoraj zbil z avtom malo nad Igom...pa jih po dnevi praktično nikoli ne vidiš.... Bmflar in Tedybear 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 25, 2022 Opozori Objavljeno April 25, 2022 17 minutes ago, Zivnorc said: Resno vprašanje: Pozna kdo metodo, kako odganjati šakale? ... namreč so se tako namnožili, da je že kar malo kriza.... izginjajo mladi mački ... psi se derejo cele noči po vasi... ..pa naj bi bili šakali zelo boječi in plašni.. pa to ne velja več. Na dvorišču se domač pes "okol meče" v pesjaku... šakal pa mirno stika okoli bajte... ..lani so fotru odnesli tri mlade mačke... zdej ko pa so še piščanci v štali je pa katastrofa... vse prešnofajo, da bi le prišli v štalo... ... ravno prejle sem enega skoraj zbil z avtom malo nad Igom...pa jih po dnevi praktično nikoli ne vidiš.... Edina rešitev, da zaščitiš domače živali je, da napelješ okrog bajte tri vrste el pastirja, katerega vključiš pred mrakom. Lahko si celo nastaviš na tajmer pastirja. Šakal je nočna žival in jo čez dan težko vidiš. Veliko bolj je prebrisan, pameten kot lisica. Za lovce ni zanimiv. Za kožuh se več ne lovijo in nima tržne vrednosti. Itak pa 99% lovcev ponoči ne upa sedeti na preži še manj pa oceniti kaj mu hodi naokrog. Tukaj je moraš zaščititi sam. Daljni sosed ima preko ceste v gozdu narejane hišice za prosto živeče mačke, katrei imajo tam kritje in jih redno hrani. Cca 15 mačk je izginilo v mesecu dni. Tudi tiste prave hišne, katere so zvečer prestopile domačo ograjo v celotnem delu vasi, kateri meji z gozdom. Lisica se odrasle mačke boji. Šakal pa pobije tudi manjše pse. Štrom okoli pa boš hitro slišal jokanje ponoči😂😂😂 Zivnorc 1
Kawasaki_rider Objavljeno April 25, 2022 Opozori Objavljeno April 25, 2022 pred 2 urami, Zivnorc pravi: Resno vprašanje: Pozna kdo metodo, kako odganjati šakale? ... namreč so se tako namnožili, da je že kar malo kriza.... izginjajo mladi mački ... psi se derejo cele noči po vasi... ..pa naj bi bili šakali zelo boječi in plašni.. pa to ne velja več. Na dvorišču se domač pes "okol meče" v pesjaku... šakal pa mirno stika okoli bajte... ..lani so fotru odnesli tri mlade mačke... zdej ko pa so še piščanci v štali je pa katastrofa... vse prešnofajo, da bi le prišli v štalo... ... ravno prejle sem enega skoraj zbil z avtom malo nad Igom...pa jih po dnevi praktično nikoli ne vidiš.... Se pravi si lociran nekje Golo, Kurešček in tisti konec? Tudi jaz sem imel zadnjič bližnje srečanje z njim, prav tako z avtom. Živim pa na nasprotnem hribu od tvojega. Mi je rekel lokalni lovec, da je menda prav ruta kjer se gibljejo od Iga in hribov preko želimeljske doline proti nam gor. In baje se jih je v zadnjih dveh letih noro razmnožilo. Zivnorc 1
Akito Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 pred 10 urami, Zivnorc pravi: Resno vprašanje: Pozna kdo metodo, kako odganjati šakale? ... namreč so se tako namnožili, da je že kar malo kriza.... izginjajo mladi mački ... psi se derejo cele noči po vasi... ..pa naj bi bili šakali zelo boječi in plašni.. pa to ne velja več. Na dvorišču se domač pes "okol meče" v pesjaku... šakal pa mirno stika okoli bajte... ..lani so fotru odnesli tri mlade mačke... zdej ko pa so še piščanci v štali je pa katastrofa... vse prešnofajo, da bi le prišli v štalo... ... ravno prejle sem enega skoraj zbil z avtom malo nad Igom...pa jih po dnevi praktično nikoli ne vidiš.... ...banalna zadeva ampak deluje😁 ...redno označuj-markiraj svoj teritorij 😉🙃... GoBobi, Scarabeo 500, Alla in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 Moj teritorij je od Nove gorice pa do Maribora... ...in od Kočevja do Kranjske Gore... 😛 Akito, Alla in Bmflar 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 Bog ne daj, da te dobim v Mariboru hcat😤 Tu je moj teritorij😂😂😂 Akito, GregorM, Alla in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 pred 11 urami, Kawasaki_rider pravi: Se pravi si lociran nekje Golo, Kurešček in tisti konec? Tudi jaz sem imel zadnjič bližnje srečanje z njim, prav tako z avtom. Živim pa na nasprotnem hribu od tvojega. Mi je rekel lokalni lovec, da je menda prav ruta kjer se gibljejo od Iga in hribov preko želimeljske doline proti nam gor. In baje se jih je v zadnjih dveh letih noro razmnožilo. ... tam sem srečal "barjanskega kojota"... malo nad Dobravico.... .... drugače sem pa iz istega brega, kot ti... ...in ti "barjanski kojoti" so se res razmnožili, da je že kar nadležno.... ponoči se cucki po vaseh derejo v glavnem zaradi njih.... ...in prav nič več niso boječi.... pridejo na dvorišče, čeprav se domač cucek dere ko pes.... Kawasaki_rider, Bmflar in GregorM 3
Tedybear Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 pred 10 urami, Zivnorc pravi: Moj teritorij je od Nove gorice pa do Maribora... ...in od Kočevja do Kranjske Gore... 😛 Res te že doolg ni blo na Jadranki...😜 Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 ... sej bi napisal da je moj rajon od Vardara pa do Triglava in od Đerdapa pa do Jadrana.... pa mlajši ne bi razumeli... Kawasaki_rider, Frenk 67, SAR-Solo Adventure rider in 3 others 3 3
Frenk 67 Objavljeno April 27, 2022 Opozori Objavljeno April 27, 2022 pred 16 urami, Zivnorc pravi: ... sej bi napisal da je moj rajon od Vardara pa do Triglava in od Đerdapa pa do Jadrana.... pa mlajši ne bi razumeli... Zivnorc 1
VS800 Objavljeno April 28, 2022 Opozori Objavljeno April 28, 2022 GregorM, SAR-Solo Adventure rider, pik1 in 5 others 5 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 28, 2022 Opozori Objavljeno April 28, 2022 Koliko kil ima? Je že v nevarnosti za srčni zastoj😜😜😜 VS800 1
VS800 Objavljeno April 28, 2022 Opozori Objavljeno April 28, 2022 pred 8 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Koliko kil ima? Je že v nevarnosti za srčni zastoj😜😜😜 Ni ni...okol 80🐷 SAR-Solo Adventure rider 1
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2022 Opozori Objavljeno April 29, 2022 (popravljeno) Moja draga je v sredo odpotovala za teden dni, zato je Karmo vzela k sebi najina hčerkina in družina, in ko sem se danes s kolesarske vožnje vrnil nazaj domov, me je v stanovanju pričakalo prijetno presenečenje ... Popravljeno April 29, 2022. Popravil RobiRoberto DAMI34, Zivnorc in Akito 3
pik1 Objavljeno April 29, 2022 Opozori Objavljeno April 29, 2022 . ... zdej pa že znam pasji jezik 😯 ... zdej me sprašuje, če mislmo kej it, al ne 😯🤣 DAMI34, RobiRoberto, Ninč. in 3 others 4 1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno April 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 29, 2022 hahaha ... tole bejbo imamo pa na obisku 😁 Akito, SAR-Solo Adventure rider, Ninč. in 8 others 10 1
Popularna objava DustOff Objavljeno April 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 29, 2022 Yoga mode ON! SAR-Solo Adventure rider, Nja, Zivnorc in 8 others 8 2 1
Zivnorc Objavljeno April 29, 2022 Opozori Objavljeno April 29, 2022 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Moja draga je v sredo odpotovala za teden dni, zato je Karmo vzela k sebi najina hčerkina in družina, in ko sem se danes s kolesarske vožnje vrnil nazaj domov, me je v stanovanju pričakalo prijetno presenečenje ... ..Robi. ..Poskusi Karmo enkrat slikati z njene višine, da ne bomo videli vedno enake slike od zgoraj.... k se mi zdi, da te že prav grdo gleda, ko jo vedno z istega profila slikaš... ..Uleži se na tla pred njo (sej nisi tolk str... se boš že mal pomatru ) ... naredi par fotk... in potem izberi najlepšo fotko in jo prilepi. Bosta oba s Karmo presenečena nad dobro fotko... RobiRoberto, C eagle in Akito 1 2
Popularna objava Akito Objavljeno April 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 29, 2022 (popravljeno) Popravljeno April 29, 2022. Popravil Akito C eagle, Mavti, bajkr88 in 10 others 10 1 2
C eagle Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 On 4/29/2022 at 8:57 PM, Akito said: Evo, @Akito je takoj sprobala nov položaj Ninč. 1
Akito Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 (popravljeno) pred 3 minutami, C eagle pravi: Evo, @Akito je takoj sprobala nov položaj ...fotka je bila narejena že pred tem komentarjem 😉...pa se mi je zdelo primerno vsebini objavit... ...naši najstarejši se rna "učka" vsako leto bolj rjavo barva ... Popravljeno Maj 1, 2022. Popravil Akito Zivnorc, Bmflar, pik1 in 6 others 8 1
Popularna objava Buschi Objavljeno Maj 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 pik1, Bmflar, Akito in 10 others 12 1
Bmflar Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 RobiRoberto, GregorM, Zivnorc in 1 other 4
bajkr88 Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 tega mucka sliku dns k je poziru 😊 Akito, RobiRoberto, C eagle in 6 others 6 2 1
DustOff Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Run ready! 😂 pik1, Akito, C eagle in 6 others 4 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se