MARE 65 Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 Ob 16. 3. 2024 ob 17:32, DAMI34 pravi: nisi slikal klopa? al pa vsaj palačinke od klopa ko ga z nogo zabiješ u 3pm čas je da Karmi daš "antiklop in ostali zajedalci" zadevo. Ja, so že v polnem pogonu
Popularna objava Tedybear Objavljeno Marec 22 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 22 Če je rob Pokljuke domače okolje, je pol tole čisto domača žival. VS800, RobiRoberto, maxxa in 7 others 6 4
RobiRoberto Objavljeno Marec 24 Opozori Objavljeno Marec 24 Jaz sem klopa med božanjem Karme otipal / , moja draga ga je pa z namenskim "orodjem" uspešno odstranila. / . GoBobi 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 24 Opozori Objavljeno Marec 24 Reklamo za tablete proti klopom za psičke sem danes videl na TV, in takoj "vključil" Google search, AdTab Tableta za zaščito pred bolhami in klopi za pse! Zdravilo AdTab je majhna, žvečljiva tableta z mesno aromo, s katero hitro zdravimo pse, pri katerih pride do infestacij z bolhami in klopi. Je varno, učinkovito in začne delovati že dve uri po zaužitju tablete. Zdravilo AdTab deluje ves mesec. Ker je pri naših testih, ki so vključevali zdravljenja z njim, uživalo v okusu 100 % psov1, 2 (100-% sprejemljivost), veste, da je vaš ljubljenček vedno deležen oskrbe, ki jo potrebuje. Naše zdravilo je formulirano za vse pse, stare 8 tednov in več, s telesno maso 1,3 kg in več, ter je ocenjeno glede varnosti. V kliničnih študijah naša učinkovina ni medsebojno delovala z drugimi pogosto uporabljenimi zdravili za pse. Zdravilo AdTab je priročno, deluje hitro in je na voljo brez recepta.
Popularna objava Ninč. Objavljeno Marec 24 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 24 Daaaaan! Pršla sm se mal hvalt 😎 Z našmu sva kupila hiško, dvorišča je za 6arov, tako da ima naš indijanec dovolj prostora za besneti... Smo pa tud kavčarji... Zaenkrat je vsem vse novo. Tudi box bo dobila, ker drugje pac ne bo mogla bit sama. Sam moremo prvo neko podlago zrihtat, da princeski rit ne zmrzne na kajlicah 20240310_155844.mp4 Akito, dr.looney, DAMI34 in 8 others 8 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 24 Opozori Objavljeno Marec 24 4 hours ago, RobiRoberto said: Reklamo za tablete proti klopom za psičke sem danes videl na TV, in takoj "vključil" Google search, AdTab Tableta za zaščito pred bolhami in klopi za pse! Zdravilo AdTab je majhna, žvečljiva tableta z mesno aromo, s katero hitro zdravimo pse, pri katerih pride do infestacij z bolhami in klopi. Je varno, učinkovito in začne delovati že dve uri po zaužitju tablete. Zdravilo AdTab deluje ves mesec. Ker je pri naših testih, ki so vključevali zdravljenja z njim, uživalo v okusu 100 % psov1, 2 (100-% sprejemljivost), veste, da je vaš ljubljenček vedno deležen oskrbe, ki jo potrebuje. Naše zdravilo je formulirano za vse pse, stare 8 tednov in več, s telesno maso 1,3 kg in več, ter je ocenjeno glede varnosti. V kliničnih študijah naša učinkovina ni medsebojno delovala z drugimi pogosto uporabljenimi zdravili za pse. Zdravilo AdTab je priročno, deluje hitro in je na voljo brez recepta. Toplo odsvetujem Tableto absorbira celo telo. To je strup v tableti, kateri ubije klopa. Nihče me ne bo prepričal, da deluje samo na klopa in ne tudi na psa. Bog ne daj, da je pes slučajno na kakšno substanco celo alergičen. Dva tri dni po zaužitju je lahko štala. Tablete mu ne moreš več odstranit. Dolgoročno-vsakoletno zastrupljanje bo pokazalo vpliv zaužitih kemikalij, če ne prej pa v starosti psa sigurno. Mogoče tega ne opazimo sproti a skrajšamo življensko dobo psa. Tableta mora čez cel prebavni trak v kri, da pride do kože. Torej???? Ovratnica in če pokaže bilo kakšne znake alergije enostavno odstraniš. Farmacija bi pa itak vse prodala. Njim se gre samo za kapital. Tedybear, Akito, Alla in 3 others 5 1
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 30 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30 ...ni domač ...je pa šihtni 😇...današnji 😁 VS800, Tedybear, Alla in 9 others 9 3
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 31 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31 Oda ...😊 VS800, RobiRoberto, Buschi in 8 others 9 2
Akito Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 Tinka .... ....ostali dve nista navdušeni glede poziranja 😁... Tedybear, DAMI34, Alla in 6 others 7 2
RobiRoberto Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 Naš Bil in njegova prijateljica Pika iz Logatca na Malem Lošinju leta 2006 v kamu Čikat. Oba sta že kar nekaj let pokojna. DAMI34, Akito, MARE 65 in 2 others 5
Alla Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 Ata Goof z hčerama Loti in Lucy 🥰 DAMI34, Akito, VS800 in 4 others 5 2
bankir Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 pred 6 urami, Alla pravi: Ata Goof z hčerama Loti in Lucy 🥰 če razumem sliko: ata ima zaprta usta in je tih, ženski del pa odprta ? zelo življensko😆( hahahahahahaha) MARE 65, DAMI34, Alla in 2 others 5
pik1 Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 pred 2 minutami, VS800 pravi: . .... dobro jutro, đeezeriiiiiiiii VS800, MARE 65, Akito in 1 other 4
MARE 65 Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 pred 4 urami, pik1 pravi: . .... dobro jutro, đeezeriiiiiiiii ...bolj bi pasalo...punk is not dead.... Akito, RobiRoberto, VS800 in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno April 11 Opozori Objavljeno April 11 Moja žverca zlata imej se lepo tam nekje čez mavrico. Pogrešal te bom. 3SS, MARE 65, Tedybear in 18 others 21
Darko3g Objavljeno April 11 Opozori Objavljeno April 11 Ob 1. 4. 2024 ob 14:19, Akito pravi: Tinka .... ....ostali dve nista navdušeni glede poziranja 😁... Ampak tale me pa res spominja na tisti vic: Kakšna žurka je bla, še dobro, a ne lajaš. Me prav zanima, kako se pri mačkah dedujejo barve Akito 1
Kaldu Objavljeno April 12 Opozori Objavljeno April 12 pred 7 urami, Darko3g pravi: Ampak tale me pa res spominja na tisti vic: Kakšna žurka je bla, še dobro, a ne lajaš. Me prav zanima, kako se pri mačkah dedujejo barve Nisem strokovnjak za mačke, je pa moja hči Večbarvne so samo mačke, mačkoni so največ dvobarvni. Genetiko prenosa barv je zelo težko predvideti. Akito 1
Akito Objavljeno April 13 Opozori Objavljeno April 13 pred 23 urami, Kaldu pravi: Nisem strokovnjak za mačke, je pa moja hči Večbarvne so samo mačke, mačkoni so največ dvobarvni. Genetiko prenosa barv je zelo težko predvideti. ....in kaliko (trikolorke) mačke se delijo na 3 skupine ...samčki so izjemno redki in ponavadi sterilni...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se