VS800 Objavljeno Junij 14 Opozori Objavljeno Junij 14 Aj petk, al ja.... DAMI34, pik1, Akito in 2 others 2 2 2
Akito Objavljeno Junij 16 Opozori Objavljeno Junij 16 Je pripeljala pokazat 🥰😇... dr.looney, RobiRoberto, DAMI34 in 6 others 6 3
Popularna objava Akito Objavljeno Junij 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16 pik1, GoBobi, Tedybear in 8 others 6 5
DAMI34 Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 pogrešam zverino malo, pa si včasih zavrtim kak posnetek maxxa, Akito, pik1 in 1 other 1 3
maxxa Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 Po kaksnih 2 mesecih ze lahko pogledas kaksen video in slikico. Prej pri meni ni slo. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 pred eno uro, maxxa pravi: Po kaksnih 2 mesecih ze lahko pogledas kaksen video in slikico. Prej pri meni ni slo. jaz ga skus gledam, dokler boli ga nisem še pozabil. Pozabe se pa najbolj bojim. Vsi moji PCji in podobna elektronska navlaka je do smrti Atosa imela na namizju ali screenseverju motorje, od smrti dalje je slika kužija.
Alla Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 Otvoritvena slovesnost svetovnega prvenstva reševalnih psov na Slovaškem MARE 65, DAMI34, Andrejcer in 3 others 6
bajkr88 Objavljeno Junij 24 Opozori Objavljeno Junij 24 (popravljeno) Popravljeno Junij 24. Popravil bajkr88 DAMI34, Alla, RobiRoberto in 6 others 6 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 5 Opozori Objavljeno Julij 5 Karma, moja ljubica v dobrem in slabem. Akito, DAMI34, MARE 65 in 1 other 4
Alla Objavljeno Julij 5 Opozori Objavljeno Julij 5 Moja sodelavka rada dela selfije s cucki, ki jih privlečem zraven v pisarno Kar lep kupček se jih je že nabralo MARE 65, VS800, DAMI34 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 Naš, že precej let pokojen Bil , leta 2007, Mali lošinj / kamp Čikat, strasten plavalec kakor vedno, ko je bil v bližini take ali drugačne vode. VS800, MARE 65, pik1 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 Še ena iz tistih čudovitih časov. VS800, DAMI34, Kugelschreiber in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 13 Opozori Objavljeno Julij 13 Naš že nekaj let pokojni Bil , z mojo drago nekje na obali kampa Čikat na Lošinju ,in z menoj na Monte Baston, kamor sva med našimi dopusti v kampu Čikat skupaj šla večkrat. GoBobi, VS800, Kugelschreiber in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Julij 13 Opozori Objavljeno Julij 13 3 ure ju ni bilo iz vode. Škoda, ker je bil prvi bar več kot kilometer stran. Vseeno...lahko bi tvegal..😁 VS800, Akito, Mavti in 5 others 5 2 1
Alla Objavljeno Julij 15 Opozori Objavljeno Julij 15 Takole pa zgleda, ko se domača psica goni....... faking cel dan 😣 Prfuknjeni dedci 😂 450259490_8334518146582985_2529861063609124214_n.mp4 Tedybear, DAMI34 in VS800 3
Kugelschreiber Objavljeno Julij 15 Opozori Objavljeno Julij 15 Psov nikol nism uzel za svoje. Zarad zelo velikega procenta debilnih lastnikov se to z leti ni nic spremenilo. Vem, ni pes kriv de pustijo poticko direkt pred nasim vhodom, pa da na terasah lajajo in se grizejo, pardom igrajo… Al ipak. Don’t like them. S temle pa sva prjatla. Edin pazit moram de ne spije šampona ko pr starih na dvorscu perem motor. Lahko mu prej 3x zamenjam vodo v kozici, prnesem štenjak se gre poslint. Pes pac. Ni mack. Je bil pa osladno kjut mladick. zarad njega razumem rek, vem kam pes taco moli. Pridem mimo, takoj nafehta čohanje. Mavti, RobiRoberto, DAMI34 in 4 others 5 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 Zelo pogosto s pomočjo mojih fotografij obujam spomine na naše "dopuste" v kampu Čikat na Lošinju, in vsaj na vsaki peti fotografiji je naš Bil , že nekaj let pokojen. DAMI34 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 22 Opozori Objavljeno Julij 22 Vseh 6 kužkov, katere smo imeli do sedaj, so bili moja največja ljubezen, in sedaj je že nekaj let to vlogo prevzela Karma , kateri pa ne bom nikoli mogel privoščiti sprehoda z menoj na Monte Baston na Lošinju. DAMI34 in VS800 2
maxxa Objavljeno Julij 31 Opozori Objavljeno Julij 31 Use sm pobozala, USE ❤️ VS800, Akito, maus in 2 others 2 3
pik1 Objavljeno Julij 31 Opozori Objavljeno Julij 31 pred 2 urami, maxxa pravi: Use sm pobozala, USE ❤️ . ... upam da si unga tadesnega še posebej lepo pobožala ... ker se mi zdi, da rabi največ ljubezni maxxa in VS800 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se