RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 FB: Reševanje psa vrženega v smeti ... KLIK MARE 65 in Akito 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 11 Opozori Objavljeno November 11 VS800, Frenk 67, Scarabeo 500 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 13:48 Opozori Objavljeno sredo ob 13:48 Moja kavč ljubica Karma. VS800 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno pred 7 urami Opozori Objavljeno pred 7 urami Pogrešam tole mojo žwerco...res jo VS800, RobiRoberto, MARE 65 in 1 other 1 1 2
gasperX Objavljeno pred 6 urami Opozori Objavljeno pred 6 urami (popravljeno) Zakaj me ni nc na Motosvetu.. ali na motorju.... ja ker sm se Februarja zalubu v belo zverco Pa zdej nc ne pogresam motorja, na njem s v garazi prah nabira..... Aja Diablo 27.11.2023 kmal bo en let star Popravljeno pred 6 urami. Popravil gasperX MARE 65, Kugelschreiber, VS800 in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami pred 49 minutami, gasperX pravi: Zakaj me ni nc na Motosvetu.. ali na motorju.... ja ker sm se Februarja zalubu v belo zverco Pa zdej nc ne pogresam motorja, na njem s v garazi prah nabira..... Aja Diablo 27.11.2023 kmal bo en let star tvoj ma še čist polne baterije po mojem je naspidiran 1100% Sam uživajta ps. pa ne bit tok škrt s priboljški, reberca se vseeno ne smejo videt Je pa res, da z leti je bolje če je bolj suh (kolki, hrbtenica pa to)
gasperX Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami Ja lj k mi vsi recejo dons bo pa spal, dons je zmatran..... takrt se mu pa odpele LOL energije za odvoz.... J pribolskov mu ne zmankuje futra tudi ne.... mal se se boriva z hrano.... ma mal alergije tako da ga futram z konjskiim mesom...... 6kg mesa, 1,5kg, drobovine nekaj zelenjave na teden.......... mesecni zalogaj je kr prijeten Poje devinotovno kvalitetneje od mene Ampak se zadeva z dnevi zbolsuje..... trnutno ma nekje 30kil je pa res da tudi meni ni vsec da se mu toliko rebrca vidjo DAMI34 1
gasperX Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami Priprava hrane za mojga Hudica. Takole se igram vsak Ponedeljek mesarja. Takole DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se