RobiRoberto Objavljeno December 23, 2024 Objavljeno December 23, 2024 (popravljeno) Danes dopoldne je bila Karma pri frizerki in se zaradi praznikov "malo poštrihala" ... Popravljeno December 23, 2024. Popravil RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14 Objavljeno Januar 14 (popravljeno) Doma na kavču z zamenjano prevleko ... Popravljeno Januar 14. Popravil RobiRoberto 4
MARE 65 Objavljeno Januar 14 Objavljeno Januar 14 Tudi talno v kuhinji je fajn... tale je zmatran na mrtvo 2 3 3
Frenk 67 Objavljeno Januar 15 Objavljeno Januar 15 pred 11 urami, MARE 65 pravi: Tudi talno v kuhinji je fajn... tale je zmatran na mrtvo A ti maš talno pa še radiatorje?
MARE 65 Objavljeno Januar 15 Objavljeno Januar 15 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: A ti maš talno pa še radiatorje? Ne samo v kopalnici in kuhinji imam povratni vod malo razpeljan po podnu, funkcionira glih tolko, da so tla topla. 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 10:35 Objavljeno včeraj ob 10:35 Danešnja Karmina na balkonu, zaradi mene verjetno "poslovilna" ... 3 1
VS800 Objavljeno včeraj ob 11:20 Objavljeno včeraj ob 11:20 pred 44 minutami, RobiRoberto pravi: Danešnja Karmina na balkonu, zaradi mene verjetno "poslovilna" ... Poslovilna???
DAMI34 Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 3 urami, VS800 pravi: Poslovilna??? Gre v zdravilišče za 14 dni. Al pa je drama queen...neb vedu 🤣
RobiRoberto Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 18 urami, DAMI34 pravi: Gre v zdravilišče za 14 dni. Al pa je drama queen...neb vedu 🤣 Mislil sem, da ne bom več objavljal ničesar, vendar sem se premislil ... 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se