DAMI34 Objavljeno Januar 29 Objavljeno Januar 29 pred 29 minutami, RobiRoberto pravi: S telefonom ne slikam, ker je zame praveč "komplicirano" priti do te slike. Danes sem slikal na balkonu, v "naravni svetlobi" in kvaliteta je že boljša. Če bi slikal še na sončni svetlobi, bi bila Karmina slika že preveeč dobra za objavo na forumu ... v naravni svetlobi je drek še vedno za en drek pred 29 minutami, RobiRoberto pravi: tule ti je izostrilo še najbolj "zid" in podstavek, kjer kuža stoji Kakorkoli, s telefonom ni čisto nič komplicirano uploudat fotke. Če te zanima, ti napšem in narišem točno kako! ps. fotkič vrži v smeti ker ne dela prav pss. če me pa zajebavaš, ja pol pa jebiga 1
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 13:46 Objavljeno sredo ob 13:46 Naša Karma je "naša domača igrača", za katero si je vsak dan treba vzeti dobrih 10 minut za razčesavanje, meni ki "sem malo drugačen", pa je njeno razčesavanje dovoljeno tudi vsak drugi dan ... 1
Buschi Objavljeno sredo ob 20:12 Objavljeno sredo ob 20:12 Takole pa zgleda akvarij ponoči...ko flurescentne žalovalke zasijejo pod modro lučjo: 3 1
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 08:38 Objavljeno četrtek ob 08:38 Naš, že nekaj let pokojni Bil je bil tudi "morje plovec" na ladji Premuda z odhodom iz Malega Lošinja in vrnitvijo nazaj v njega, po "križarjenju med bližnjimi otoki", in če se pravilno spominjam, je bilo treba za našega Bila doplačati polovično ceno za človeka. 4
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 08:35 Objavljeno včeraj ob 08:35 (popravljeno) Še dva fotografiji iz kampa Čikat v Malrm Lošinju sem našel, potem bo pa že čas, da svoje lepe spomine na našega pokojnega Bila neham javno obujati ... Ko pregledujem mapo Morje (2006, 2007, 2008) je Bilova fotografija vsaj vsaka peta ... Popravljeno včeraj ob 08:39. Popravil RobiRoberto 3
RobiRoberto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Moji kužki so bili in so še vedno moji najboljši prijatelji (prijateljica).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se