Akito Objavljeno torek ob 06:44 Objavljeno torek ob 06:44 Včeraj je bila takšna straža paketa nove hrane pred vrati 😂... 2 1 3
Popularna objava Mavti Objavljeno torek ob 17:54 Popularna objava Objavljeno torek ob 17:54 Naš novi bacek Prvi teden živlenja pa že skače kot navit 4 6
Mavti Objavljeno torek ob 18:21 Objavljeno torek ob 18:21 Medtem ko sem kokoškam čistil hlev so one veselo počivale norma za danes oddelana so bile enoglasne 2 2 3
Frenk 67 Objavljeno petek ob 14:31 Objavljeno petek ob 14:31 pred 7 urami, RobiRoberto pravi: Karma v reklami. Veterinr je najbrž veterinAr. Matr še enga stavka v reklami ne znajo naredit brez tiskarskih napak.
pupa Objavljeno petek ob 14:40 Objavljeno petek ob 14:40 pred 8 minutami, Frenk 67 pravi: Veterinr je najbrž veterinAr. Matr še enga stavka v reklami ne znajo naredit brez tiskarskih napak. Mater maš sokolo oko... Jaz sem full sitna za te zadeve, pa nisem opazila 🫣 1 1
RobiRoberto Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 16 urami, Frenk 67 pravi: Veterinr je najbrž veterinAr. Matr še enga stavka v reklami ne znajo naredit brez tiskarskih napak. To je bila moja napaka pri pisanju. Danes sem Karmo po kar nejkaj dneh (zaradi prehlada) zopet uspešno poljal na njen jutranji WC - lulala in kakala v travo, jaz pa z njeno lopatico kakanje v Idrijco. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se