Akito Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Včeraj je bila takšna straža paketa nove hrane pred vrati 😂... 2 2 3
Popularna objava Mavti Objavljeno torek ob 17:54 Popularna objava Objavljeno torek ob 17:54 Naš novi bacek Prvi teden živlenja pa že skače kot navit 4 6
Mavti Objavljeno torek ob 18:21 Objavljeno torek ob 18:21 Medtem ko sem kokoškam čistil hlev so one veselo počivale norma za danes oddelana so bile enoglasne 3 2 3
Frenk 67 Objavljeno petek ob 14:31 Objavljeno petek ob 14:31 pred 7 urami, RobiRoberto pravi: Karma v reklami. Veterinr je najbrž veterinAr. Matr še enga stavka v reklami ne znajo naredit brez tiskarskih napak. 1
pupa Objavljeno petek ob 14:40 Objavljeno petek ob 14:40 pred 8 minutami, Frenk 67 pravi: Veterinr je najbrž veterinAr. Matr še enga stavka v reklami ne znajo naredit brez tiskarskih napak. Mater maš sokolo oko... Jaz sem full sitna za te zadeve, pa nisem opazila 🫣 1 1
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 06:46 Objavljeno soboto ob 06:46 pred 16 urami, Frenk 67 pravi: Veterinr je najbrž veterinAr. Matr še enga stavka v reklami ne znajo naredit brez tiskarskih napak. To je bila moja napaka pri pisanju. Danes sem Karmo po kar nejkaj dneh (zaradi prehlada) zopet uspešno poljal na njen jutranji WC - lulala in kakala v travo, jaz pa z njeno lopatico kakanje v Idrijco. 1 1
Akito Objavljeno včeraj ob 06:54 Objavljeno včeraj ob 06:54 (popravljeno) Ob 12. 4. 2025 ob 8:46, RobiRoberto pravi: ... jaz pa z njeno lopatico kakanje v Idrijco. ... pasji dreki pa res ne sodijo v Idrijco 🤬... Robi to se ne dela!!!...zato so vrečke ... Popravljeno včeraj ob 06:55. Popravil Akito 1
Akito Objavljeno včeraj ob 07:22 Objavljeno včeraj ob 07:22 ...znosim rože ven in je treba takoj pozirat 🙃... 4 1
Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 09:21 Objavljeno včeraj ob 09:21 pred 2 urami, Akito pravi: ... pasji dreki pa res ne sodijo v Idrijco 🤬... Robi to se ne dela!!!...zato so vrečke ... A misliš, da drekce iz vrečke pošljejo v vesolje? Se spomnim, ko so imeli v Termah Čatez več košev za smeti za ločevanje, pol je pa prišla snažilka in vse koše izpraznila v isto kanto.☹️ 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 09:51 Objavljeno včeraj ob 09:51 Drek v naravi je naraven. Vrečke žal niso, pa sem redno pobiral drekce v mestu. Bolj zaradi izgleda in da kdo gor ne stopi. 1 1
Akito Objavljeno včeraj ob 11:06 Objavljeno včeraj ob 11:06 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: A misliš, da drekce iz vrečke pošljejo v vesolje? Se spomnim, ko so imeli v Termah Čatez več košev za smeti za ločevanje, pol je pa prišla snažilka in vse koše izpraznila v isto kanto.☹️ .. verjamem, sem doživela podobno, ampak to še vedno ne opravičuje dejanja. Zaradi takšne miselnosti se dogaja kar se. Ampak vseeno ...se tebi zdi ok odnest drek v reko ? Halloooo, ti osebna etika...miselnost to dopušča? Vem, kaj se dogaja z rekami in morjem in ker pač se to dogaja "dejmo še mal pomagat" al kako...? Ni sprejemljivo in ne bo. Zame konec debate.
Tedybear Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami 5 hours ago, Akito said: ... pasji dreki pa res ne sodijo v Idrijco 🤬... Robi to se ne dela!!!...zato so vrečke ... Tako, Robi. Vrečko z drekom skupaj v Idrijco. Tako se dela..😜 2
RobiRoberto Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami pred 2 urami, Akito pravi: ...se tebi zdi ok odnest drek v reko ? "Klobase" ne vržem v reko, ker je zame predaleč, ampak na nasip do nje, in če zagledam še kakšno klobaso ki ni Karmina, tudi njo s Karmino lopetko vržem na nasip. Ko sem se še lahko sprehajal z našim že nekaj let pokojnonim Bilom sem imel v kakšnem žepu vedno "polovinilno vrečko", s katero sem pobral to klobaso ali dve, in ju odložil v smetnja katerega sem zagledal najprej,+. STOP & OVER ...
Frenk 67 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 18 urami, Akito pravi: .. verjamem, sem doživela podobno, ampak to še vedno ne opravičuje dejanja. Zaradi takšne miselnosti se dogaja kar se. Ampak vseeno ...se tebi zdi ok odnest drek v reko ? Halloooo, ti osebna etika...miselnost to dopušča? Vem, kaj se dogaja z rekami in morjem in ker pač se to dogaja "dejmo še mal pomagat" al kako...? Ni sprejemljivo in ne bo. Zame konec debate. Dej to ribam razloži. 😂
Kaldu Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 23 urami, DAMI34 pravi: Drek v naravi je naraven. Bolj zaradi izgleda in da kdo gor ne stopi. NAPAKA!!!!! Že res, je naraven ampak odvisno od koga. Pasji zna biti zelo nevaren za rastlinojede živali. Psi pomembni prenašalci številnih parazitarnih bolezni, ki se potem prenesejo na domače živali. Vem za dosti primerov, ko so kmetje ostali brez živali iz klavnice, ko so našli pasje trakulje v možganih in mesu parkljarjev in kopitarjev. Zato tudi je priporočljivo se izogibati nakupa mesa in mesnih izdelkov (ki niso termično obdelani) "domače" zaklane pašne živine. Torej, če vas kmet nažene s psom iz njegovega travnika, ni vzrok vaš obraz............ 1 1 1
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 13 minutami, Kaldu pravi: NAPAKA!!!!! Že res, je naraven ampak odvisno od koga. Pasji zna biti zelo nevaren za rastlinojede živali. Psi pomembni prenašalci številnih parazitarnih bolezni, ki se potem prenesejo na domače živali. Vem za dosti primerov, ko so kmetje ostali brez živali iz klavnice, ko so našli pasje trakulje v možganih in mesu parkljarjev in kopitarjev. Zato tudi je priporočljivo se izogibati nakupa mesa in mesnih izdelkov (ki niso termično obdelani) "domače" zaklane pašne živine. Torej, če vas kmet nažene s psom iz njegovega travnika, ni vzrok vaš obraz............ hehe... v naravi je vseživo, sem 100% da pasji drek ni nič kaj bolj nevaren kot ostali dreki
franc Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Brez užaljenosti, ampak kje mislite, da končajo vaši deki? V najbližji reki, sicer "rahlo" prečiščeni, a to so le nianse. lp 1 1
Kaldu Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 37 minutami, DAMI34 pravi: hehe... v naravi je vseživo, sem 100% da pasji drek ni nič kaj bolj nevaren kot ostali dreki Seveda imaš kot vedno prav; v naravi so tudi nevarni nori motoristi, nebeški prah, lovci, mamice z vozički ........ Pa še kmetje gnojijo z fermentiranimi dreki..... Psi so dostikrat samo prenašalci, sami ne zbolijo. Problem je količina psov na pašnih oz. košenih travnikih in pa to, da so ti paraziti nevarni tudi za ljudi. Ljudje se okužijo tudi s pasjo slino, ko se "ljubčkajo" s psi, ki so si maloprej prelizali zadnjično odprtino....
pupa Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro če ne bi bili pasji dreki problematični, bi verjetno lahko jih tudi na kompostnik metali, ne? Ali v BIO kanto... pa jih ne. Jih je treba v črno. Pa vas bom tako vprašala - vsi tisti, ki imate kompostnike, zakaj ga ne filate z dreki vaših psov? In, ali bi jih? 1
franc Objavljeno pred 45 minutami Objavljeno pred 45 minutami pred 12 minutami, pupa pravi: Pa vas bom tako vprašala - vsi tisti, ki imate kompostnike, zakaj ga ne filate z dreki vaših psov? In, ali bi jih? Ja. In kaj naj bi bil problem? Če misliš, da je pasji drek v kompostniku problem, potem raje pozabi na kompostnik, ker ima kompostnik bolj problematične "obiskovalce", ki so potencialno bistveno bolj problematični. Je pa kot je napisal @Kaldu problem v količini. En pasji drek (ali od enega psa...) ni ravno problem, par sto je pa druga pesem... lp 1
pupa Objavljeno pred 33 minutami Objavljeno pred 33 minutami pred 11 minutami, franc pravi: Ja. In kaj naj bi bil problem? Če misliš, da je pasji drek v kompostniku problem, potem raje pozabi na kompostnik, ker ima kompostnik bolj problematične "obiskovalce", ki so potencialno bistveno bolj problematični. Je pa kot je napisal @Kaldu problem v količini. En pasji drek (ali od enega psa...) ni ravno problem, par sto je pa druga pesem... lp no, saj si sam sebi odgovoril... en drek res ni težava, par sto pa je. Torej, moja psica opravi potrebo 1x do 2x na dan, je to torej v povprečju 75 dni, pa je, kot si že sam ugotovil, potem lahko že problem, ne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se