Tedybear Objavljeno Junij 30 Objavljeno Junij 30 Ni moj. Od bližnje žlahte. Dobrodošel v ljubeč dom, Luc. 3 3
schwantz Objavljeno Julij 17 Objavljeno Julij 17 Staroselka Ruby, rešenka s ceste, dolgodlaka domača mačka... Pablo, Maine Coon, frišen član familije. 3 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 (popravljeno) Včeraj "okopana" ostrižena in razčesana kar doma by moja draga. Popravljeno Julij 22. Popravil RobiRoberto 3
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 31 Popularna objava Objavljeno Julij 31 ...moje pa trenirajo sinhrono zehanje 😁.... 2 9
DAMI34 Objavljeno Avgust 1 Objavljeno Avgust 1 pred 15 minutami, VS8002 pravi: Evo z Pepi sva po izgubljenem geslu nazaj 😁 sj tebe nism pogrešal, Pepiko pa kar fajn 3
VS8002 Objavljeno Avgust 1 Objavljeno Avgust 1 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: sj tebe nism pogrešal, Pepiko pa kar fajn A jebi ga, sva u kompletu.... 1 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10 Objavljeno Avgust 10 Karma ob 7.40 na dopustu, v počitniški prikolci v kampu čikat na otoku Lošonj. 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22 Objavljeno Avgust 22 Še zadnja fotografiija Karme iz počitniške prikolice v Melem Lošnju v kampu Čikat, ker danes, proti večeru, prihaja(ta) nazaj domov, po 14 dneh počitnic, Manda je "polna" borovih iglic. 4
Popularna objava schwantz Objavljeno Avgust 27 Popularna objava Objavljeno Avgust 27 Jaz sem 100% da maček Pablo pije ko smo v službah. Sam ne najdem, kje ima skrito pijačo. 😂😂😂 1 7 2
Akito Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 Ob 27. 8. 2025 ob 20:40, schwantz pravi: Jaz sem 100% da maček Pablo pije ko smo v službah. Sam ne najdem, kje ima skrito pijačo. 😂😂😂 ....ne ne ...to si narobe razlagaš...to je mačja joga in različne asane 🤪... 1
RupertC Objavljeno September 9 Objavljeno September 9 Bellabi šla koj na rajžo, sam šefico morva še prepričat 4 1 3
DAMI34 Objavljeno September 10 Objavljeno September 10 še plavalna očala ji natakni pa bo pripravljena 3
RupertC Objavljeno September 10 Objavljeno September 10 (popravljeno) A kokolele, kot je mela Luna, dokler se je hotela (mogla voziti z nama) je bila celo tako navdušena, da jo nisi smel pustiti blizu drugih motorjev, ker bi takoj skočila gor... Popravljeno September 10. Popravil RupertC 5 1
RupertC Objavljeno September 10 Objavljeno September 10 Še Luna če pomislim, kaj vse mora zadnja leta prestajat, prava borka, se veterninarjev že ne boji več, že kar sluti da bo po vsakem obisku bolje. 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se