Jump to content
 • Sign Up
 1. Bmflar

  Bmflar

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Joker
   Danes sem malo krožil po Avstriji. Tudi sam ne maram glasnih rorov. Ampak toliko in tako glasnih pri nas ne srečaš. Ni čudno, da so začeli preganjati...
  • Loba
   Danes klasika: Route 69 - AUT, polno motoristov in potem že takoj dopoldan, to, česar si res ne želimo in se vsi bojimo, jao, ma dogodka raje ne bi opisoval, ker še vse do Koralp potem nisem imel užitka voziti, in priznam, roke so se mi kar tresle, v glavnem, dva motorista -  voznika in sopotnico so potem urgentno odpeljali s helikopterjem v bolnišnico.  No, ko sem se vraćal pa je na Kaertner biick bilo zelo polno in veselo, srečal nekaj avstrijskih kolegov in še pofotkal ta dogodek: 
  • MARE 65
   No to sem hotel včeraj komentirat...katastrofa  I love Slovenija
  • Rayder194
   S kolegi imamo namen ta vikend naredit en izlet do prlekije ali prekmurja in tam prespati iz sobote na nedeljo. Zanima me, če kdo ve za kakšno primerno lokacijo, da ne bi bilo samo prenočišče, ampak še kakšen bife ali restavracija v bližini. Hvala in lep dan!
  • Darko3g
   Mislim, da je ta predpis precej nedodelan in mišljen le za prometne zastoje. Pri kolonah zaradi nesreč ali dela na cesti, se tudi vozniki ne jezijo toliko, če gredo motorji naprej, saj jih ne ovirajo pri njihovi vožnji in posledično zmanjšujejo prometno gnečo. Pri mejnih prehodih pa ne gre za zmanjševanje prometne gneče ampak za vrivanje v vrsto. Zato se avtomobilisti, ki dolgo čakajo, jezijo na motoriste, ki se vozijo mimo, se vrinejo pred njega in nato slačijo rokavice, odpirajo bunde in iščejo dokumente. Izgovor, da je motoristu vroče, ne vzdrži, saj ga nihče ne sili biti v opremi. Še vedno trdim, da je to podobno, kot bi v trgovini tisti, ki imajo košarice, pred blagajno šli mimo tistih, ki imajo vozičke (ker so košarice težke in jih je težko držati v rokah). Res pa je, da tudi pešci in kolesarji ne čakajo v vrsti, a so tako redki, da jih avtomobilisti tolerirajo. Pred velikimi prometnimi prehodi, bi bilo smiselno narediti posebej kolono za motoriste (kot je za avtobuse). Pa nisem prepričan, da bi v motoristično zanimivih dneh bila vrsta krajša kot pri avtomobilistih, saj je postopek za motorista kar dolgotrajnejši.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!