P_E_T_R_A_ Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 ena od telih dveh lepotičk bo pri meni v roku parih dni :yea1: :wub:
Alla Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Črt zgleda že ko pravi pes :wub:
HHV Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Črt zgleda že ko pravi pes :wub: Mater zgleda žleht. Sam še komanda mu manjka pa :kva2: :cry:
Alla Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Mater zgleda žleht. Sam še komanda mu manjka pa :kva2: :cry: He, he, očitno sem odkrila pravega psa zase. :evilgrin:
Nagaya Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Črt zgleda že ko pravi pes :wub: grize pa se vedno ko pussy :)
Alla Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Vsak dan mu gre bolje in je manjši pussy :P
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 :winkiss: Zdaj se je pa šla h Kristjanu frizirat.... :lol1:
Mutika Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Zdaj se je pa šla h Kristjanu frizirat.... :lol1: Olala, lepotička! :worship: Kaj pa konji? So to tudi domači ljubljenčki? V dnevni sobi ga glih ne moremo imet ... :rolleyes: :unsure:
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Olala, lepotička! :worship: Kaj pa konji? So to tudi domači ljubljenčki? V dnevni sobi ga glih ne moremo imet ... :rolleyes: :unsure: Če bi bil na tvojem mestu bi ga imel v spalnici.... :naughty:
Mutika Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Če bi bil na tvojem mestu bi ga imel v spalnici.... :naughty: Bimbo, saj ne govorim o žrebcih, ampak o konjih! :whistle:
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Bimbo, saj ne govorim o žrebcih, ampak o konjih! :whistle: Pol jaz sploh ne pridem zraven.... :whistle:
Mutika Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Pol jaz sploh ne pridem zraven.... :whistle: Samokritika velja! :rolleyes: :P
Alla Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Vodaaaaaaaaaaaa!!!! :kva2: Več :photo: v ALBUMU
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Sicer ne vem, če je to čisto prava tema, ampak saj vseeno. Danes je svetovni dan živali, zato vas vljudno prosim, da pustite zelenjavo pri miru in jeste strogo in edino šnicle. Vegetarianci, vas pa tudi ne bo vrag vzel, če se boste en dan postili.
Alla Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Se pravi, da morata danes moja dva cucka dobit torto?
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Se pravi, da morata danes moja dva cucka dobit torto? Cigani na svoj svetovni dan (08.04.) tudi ne dobivajo tort, tak da pretiravat glih ni treba... Mimogrede, samo za informacijo, najbolj bedast svetovni dan vseh bedastih svetovnih dni, pa je definitivno 24.september........svetovni dan šolskega mleka :krneki:
mačka27 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Bimbo, saj ne govorim o žrebcih, ampak o konjih! :whistle: Ojla beyba! Pa ne boš rekla, da imava tudi to skupno? Jahaš (konje mislim)? mmmmmmmmm...kje so tista študentska leta...terenski izleti, svoboda, plavanje, milina... nekaj podobnega kot ježa motornega žrebička, se ti ne zdi? tisto plavanje pri dolgem kasu... kot jahanje v ovinek... KO DOBR!!!!!
minca Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 (popravljeno) :blush: :blush: :blush: .... mislim da neki podobnega spomladi tut mene čaka :blush: :D Popravljeno Oktober 8, 2007. Popravil minca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se