motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Ti je noge obgrizel... :lol:
Žarko G. Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 a že kje piše kak je postopk po tem ko najdš samca za psico za pse z rodovniki(pasmske pse :slap: ) ker zdej pa je naša kuzla dost stara za spolne odnose :slap: :slap: :doze:
Manu Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 a že kje piše kak je postopk po tem ko najdš samca za psico za pse z rodovniki(pasmske pse :slap: )ker zdej pa je naša kuzla dost stara za spolne odnose :slap: :slap: :doze: Čini mi se, da nisi na pravem forumu. Razen, če si jo hotel spečat s kakim v-maxom :naughty: p.s. Pa da ne boš zdaj na bolhi iskal godnih mladeničev al pa naprimer v kakem kinološkem društvu mislinja :headbang:
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 a že kje piše kak je postopk po tem ko najdš samca za psico za pse z rodovniki(pasmske pse :slap: )ker zdej pa je naša kuzla dost stara za spolne odnose :slap: :slap: :doze: kakšno pasmo imaš?
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Evo mojo jebačico.... :winkiss:
Žarko G. Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 kakšno pasmo imaš? veliki švicarski planšarski pes
Mutika Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Naš hišni ljubljenček ... ko sta bila oba še otroka ... zdaj sta oba že zrasla. On je mlad kastrat, ona pa mlada dama. Moramo narediti kakšne nove slikice, že vidim ... samo, v dnevno sobo pa ga težko spravimo. Ker stanujemo v 4. nadstropju brez dvigala ... :unsure: :whistle:
SharpNinja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Po zadnjem popisu živalskega inventarja je stanje sledeče: 3 psi, no eno je napol :whistle: kužika, čistokrvni (z)mešanci :lol1: ; 2 oklepnika v akvariju; 2 mačka + 1 sosedov; pa v kleti je občasno ena miš :D .
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 veliki švicarski planšarski pes Poprašaj na ta naslov: Mojca Sajovic 01 7872 788 mail: astra10@siol.net Mogoče te bo pa napotila na pravo adreso.... :worship:
bernardek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Don, 2 leti in pol in misli da je človek
Žarko G. Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Poprašaj na ta naslov: Mojca Sajovic 01 7872 788 mail: astra10@siol.net Mogoče te bo pa napotila na pravo adreso.... :worship: a to je ta k živi nekak nad bledom? sej sm ugotovu da nekak nimam cajta za mladiče tko se tega raj ne bom lotu sam bolj me skrbi da se ne bo psica sama lotla :lol1:
bmwslo Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) Rozi zjutraj še prihaja po košček kruha, k meni pa noče več tele zveri pa jaz ne vzamem v roke :nono: Popravljeno November 12, 2007. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 a to je ta k živi nekak nad bledom? sej sm ugotovu da nekak nimam cajta za mladiče tko se tega raj ne bom lotu sam bolj me skrbi da se ne bo psica sama lotla :lol1: Ona je predsednica Slovenskega kluba za bernske planšarke pse :yea1:
Žarko G. Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 tele zveri pa jaz ne vzamem v roke :nono: sej ta sploh ni tok strupena tale se bran predvsem z klešči sej vidš da je strupnik čist mejhn eko parodija na tvoji slikci
Manu Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Don, 2 leti in pol in misli da je človek Bernardek, ful luškan kužačlovek :worship: A govori? :lol:
Anubis Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 a to je ta k živi nekak nad bledom? sej sm ugotovu da nekak nimam cajta za mladiče tko se tega raj ne bom lotu sam bolj me skrbi da se ne bo psica sama lotla :lol1: Že na začetku bi moral napisati, da to sprašuješ zase, kako bi se lotil tega. Samo rad jo imej pa bo. Kadar ti pa ne bo do tega, niti do pogovora z njo, jo pa dobro priveži. Ali pa sebe.
bernardek Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Bernardek, ful luškan kužačlovek :worship: A govori? :lol: govori bol po pasje, misli pa da mora jest pri mizi, spat v postelji, se vozit spredaj v avtu, piti vodo iz pipe v bideju......
drjack_dj Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 (popravljeno) Prav hisnih poleg pajkov skoraj ni. Vcasih se kateri od mackonov zmuzne v bajto. Popravljeno November 14, 2007. Popravil drjack_dj
inge Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 A še vedno nasedate tisti fori, da dobi samo prvih 5 mladičev iz legla rodovnik? no ja, sej niti ni važn... tku ku sm napisala, važna mi je kompanija ;)
motoristek Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Bogi pesek, so zverine napadle... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se