minca Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 dons al pa jutri grem pogledat za staforda :rolleyes: al pa bokserja :rolleyes: ...čeprov upam na staforda :OK: :D :evilgrin:
minca Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) zakaj staforda raje kot bokserja? pač....lepši je...boljši je...bolj nabidan zgleda :evilgrin: :D sicer bom pa vidla tut ljudi kakšni so...in se bom na podlagi tega tud odločila.... Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil minca
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 skratka še vedno nimaš pojma o pasmi in kar neki kupuješ. gut lak :rolleyes:
minca Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 skratka še vedno nimaš pojma o pasmi in kar neki kupuješ. gut lak :rolleyes: no no....zadost sm se poznanimala, da vem tolk kolkor rabim :grim ...kr tko pa valda ne bi šls v nakup psa :headbang: pa tud mamo dovolj izkušenj s psi....samo ne s tema 2 pasmama.... hvala za srečo.....zih bo pomagal
KawasakiGirl Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Psi so res zakon. Jest moje Bebe ne dam :grrr Je res najbolj luškano bitjece na svetu. :winkiss: Je mešanka med nemško ovčarko in rottweiler-jem. Sej ob priliki nalimam eno slikco, da boste vidl mojo Be(j)bo. :)
Alla Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Moj mali pes pa se je prvič preizkusil v obrambi. Inštruktor je bil več kot navdušen nad njim in je ponudil zastonj trening kadarkoli ga pripeljem. B)
halls Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Inštruktor in kraj dogajanja sta mi nekam znana. :hmm:
Burnout Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Še moja štirinožna ljubica Rina :) Letos bo dopolnila 11 let. Je čist pridna :) :whistle: Igriva pa še zmeraj tolk kot prvi dan ko smo jo pripeljali domov :D Lp Burnout
minca Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 moj bodoči lubček :D :wub: :wub: :whistle:
AlterMann Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Alter......pa kje si to čudno bitje najdu???????? to je križanec med gremlinom in nemško dogo :P daj glas: kliknit je treba na peto zvezdico (odlično) lahko enkrat na dan http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&...;id=2068#medias
EwChYkA Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Moj čuvaj motorjev :naughty: iii srček :) jz mam tud beagla :grim
TinaRR Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 iii srček :) jz mam tud beagla :grim A res? Ful dobr, kako mu je pa ime in koliko je star? Moj je dopolnil eno leto in pravkar smo prišli domov od vzrediteljice pri kateri sva ga kupila (Minca še 1x hvala). Se je celi dve uri igral z njimi - štiri beagle ima, tako da si lahko predstavljaš ta direndaj :whistle:
EwChYkA Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 A res? Ful dobr, kako mu je pa ime in koliko je star? Moj je dopolnil eno leto in pravkar smo prišli domov od vzrediteljice pri kateri sva ga kupila (Minca še 1x hvala). Se je celi dve uri igral z njimi - štiri beagle ima, tako da si lahko predstavljaš ta direndaj :whistle: Arf mu je ime, mu še manjka 1 mesec do 1 leta :) kje pa si ga kupila? moj je iz tolmina. evo ga :naughty:
TinaRR Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Arf mu je ime, mu še manjka 1 mesec do 1 leta :) kje pa si ga kupila? moj je iz tolmina. evo ga :naughty: Jaz sem ga kupila v psarni Brakada na Gorenjskem. A je kaj požrešen tvoj Arf? Moj Mak je zadnjič ukradel cel zrezek :headbang: , sem ga hvalabogu ujela preden bi vsega požrl. No pa tud trma je njegova veščina. Ko je moj v nočni pride k meni spat, pa bog ne daj da ga premaknem - začne ful godrnjat :whistle:
EwChYkA Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Jaz sem ga kupila v psarni Brakada na Gorenjskem. A je kaj požrešen tvoj Arf? Moj Mak je zadnjič ukradel cel zrezek :headbang: , sem ga hvalabogu ujela preden bi vsega požrl. No pa tud trma je njegova veščina. Ko je moj v nočni pride k meni spat, pa bog ne daj da ga premaknem - začne ful godrnjat :whistle: ja zlo je požrešen, bi ga lahko fotrala cel dan pa nebi mel dost :) ja sej moj je tud grozn trmast, šebol k jz :D spi pa pr men samo kadar sm sama, drugač ne upa ;) a je tvoj tud tok povn energije? ker moj je neutruden.
inge Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 zdej ku smo se preselil v hišo, so tut žvalce zadihale :winkiss:
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ne morem v miru gledat motociklizem... :whistle:
doggie Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 (popravljeno) :beer2: Ne morem v miru gledat motociklizem... :whistle: kaj maš plišastega Popravljeno Maj 19, 2008. Popravil doggie
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 :beer2: kaj maš plišastega Pa meče se po meni bolj, ko babnca... :rolleyes: samo, da se me stiska... :winkiss:
P_E_T_R_A_ Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 pa še moja lepotička pa še s svojo prijateljico ;)
motoristek Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1376472 :yea1: :yea1:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Moja Beba... najbl zakon pes :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se