ToniTic Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Evo še naše domače živali. Psica je Luna stara tri leta, pasme Slovaški čuvač, mačka je Brez Imena stara kaki dve leti, pasme potepuška.
inge Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 novi član Ignacij musli-bitch MuloZmiško :naughty: (ponosna mama)
Dr_Jakob Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 2 kuza (Freya in Ramon) 7 pupkov (na sliki Bine in Suhi)
minca Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 od danes moja nova ljubezen :whistle: :whistle: :kva2: :kva2:
Alla Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Ewo, pa so se skotili prvi avstralsi kelpiji v Sloveniji! 8 komadov. 4 črni in 4 čokoladni. 4 psičke in 4 samčki 2 črna samčka, 2 črni samički, 2 čokoladna samčka in 2 čokoladni samički. Updejti in kako je do tega prišlo, pa lahko preberete >>TUKAJ<< Še fotka cortekov :wub:
Alla Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Updejt! Še en mali črni vrag se je skotil z malo zamude. :kva2:
_THUNDER_ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Ewo, pa so se skotili prvi avstralsi kelpiji v Sloveniji! 8 komadov. 4 črni in 4 čokoladni. 4 psičke in 4 samčki 2 črna samčka, 2 črni samički, 2 čokoladna samčka in 2 čokoladni samički. Updejti in kako je do tega prišlo, pa lahko preberete >>TUKAJ<< Še fotka cortekov :wub: torej sta dva špricala ultrazvok :naughty:
Alla Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 2? Štirje so ga špricali. Na ultrazvoku so našteli samo 6 komadov, zdaj pa jih je že 9 živih, ena čokoladna bejba pa žal ni preživela kotitve.
KawasakiGirl Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Ewo, pa so se skotili prvi avstralsi kelpiji v Sloveniji! 8 komadov. 4 črni in 4 čokoladni. 4 psičke in 4 samčki 2 črna samčka, 2 črni samički, 2 čokoladna samčka in 2 čokoladni samički. Updejti in kako je do tega prišlo, pa lahko preberete >>TUKAJ<< Še fotka cortekov :wub: ooo cukrčki, ko so luštni... kjut :wub:
KawasakiGirl Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 od danes moja nova ljubezen :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: O luškano :worship: ... velik veselih trenutkov skupej... res je cukr B)
P_E_T_R_A_ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 od danes moja nova ljubezen :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: minca...full luštkanga kuška maš...tut jst vama želim čimveč lepih trenutkov..čeprav jih bo to tko al tko nešteto ane? :)
minca Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 hvala obema :rolleyes: še par slikic :whistle: :whistle:
TinaRR Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Nekaj slikc iz današnjega piknika beaglašev .)
SiM Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Tale tazadna fotka mi je carska. :rolleyes: Predstavljam si jo kot moža (voznik) in ženo (sovoznica=beagl). U glavem ona je ves čas brez volje, depresivne narave, pa nonstop laja :D Imam dobro domišljijo a ne? :fredy:
halls Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Tale tazadna fotka mi je carska. :rolleyes: Predstavljam si jo kot moža (voznik) in ženo (sovoznica=beagl).U glavem ona je ves čas brez volje, depresivne narave, pa nonstop laja :D Imam dobro domišljijo a ne? :fredy: Da niso to slučajno izkušnje? Pol si pa bogi! :friend1: :P :D
TinaRR Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Tale tazadna fotka mi je carska. :rolleyes: Predstavljam si jo kot moža (voznik) in ženo (sovoznica=beagl).U glavem ona je ves čas brez volje, depresivne narave, pa nonstop laja :D Imam dobro domišljijo a ne? :fredy: Na tej sliki je bil čist fertik :whistle: , kar me po 5 urnem divjanju z ostalimi bigli sploh ne čudi :fredy:
riderrgirl Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 js mam ribico...mel smo dve pa je ena samomor nardila ker se niso štimale.. :unsure: pa 2 mačka.........pa verjetn kaka miška kje......... :rolleyes: :rolleyes:
SiM Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Da niso to slučajno izkušnje? Pol si pa bogi! :friend1: :P :D Hehe to je iz lastnih izkušenj itaq! Res sem bil bogi, ampak nisem več :yea1: Pa še dve novejši fotki od moje mrcine :photo:
Alla Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 V spomin mojemu sončku: Pa ste spet trojka na pasjih poljanah - ti, Jim in Kastor.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se