bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Tole pa je hišni ljubljenček čeprav ne moj :wub: Je pa podoben našemu Mišotu O:-)
motoristek Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Tole pa je hišni ljubljenček čeprav ne moj :wub: Je pa podoben našemu Mišotu O:-) Tale je od Rodeta maček... :lol1:
Lencdo Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 V nedeljo dobil novega družinskega člana :winkiss: Mladička nemškega bokserja po imenu DON
Daewoo Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Črnobeli-->Miško Tigrast--->Miki
minca Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) V nedeljo dobil novega družinskega člana :winkiss: Mladička nemškega bokserja po imenu DON lepotec :OK: :blush: moj lubček pa je LON :whistle: :P O:-) :blush: :wub: :wub: :wub: Popravljeno November 6, 2008. Popravil minca
JeRn3j Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Zdravo! Glede na to da je ogromno ljudi na temu forumu bom tudi tukaj vprašal... Imamo eno mucko čist malo, recimo stara okoli 1 mesec, komplet črna, en uček ma še mal zaliman, vendar je s pomočjo kamilic vsak dan bolje... Nujno, če je kdo na tem forumu, ki bi jo imel, jo oddamo... Imamo jo šele 2 dni, najdena je bila na drevesu na vrtu, ne moremo je kar ven vržt, pa tudi obdržat je ne moremo ker imamo psa, ki ne prenese mačk... Tko da res NUJNO če bi kdo imel muco, zunaj, notr... kukr kol se jo navad, je še ful mala, pa ful srčkana ampak žal more it zarad psa... Res nujno ker se bo psu strgal, nm pa tud ker se bomo preveč nanjo navezal. LP še slikce: bajkr88 1
HHV Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ..., en uček ma še mal zaliman, vendar je s pomočjo kamilic vsak dan bolje... Nujno, če je kdo na tem forumu, ki bi jo imel, jo oddamo... Imamo jo šele 2 dni, najdena je bila na drevesu na vrtu, ne moremo je kar ven vržt, ... Jebemti mater pa kamelce za oči! Pa kaj ste kreteni? Je tako težko it do lekarne po prave kapljice? Ni vse res kar stare babe pravjo! In koga qrca živali pobirate, če jih ne mislite obdržati in poskrbeti zanje? Take budale imajo največ zaslug za nove generacije podobnih sirot. Bolje bi bilo, da bi imel pes minuto veselja.
HHV Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Ko je tu toliko Beaglerjev, me zanima, koliko jih še izpolnjuje njihov osnovni namen in kako ste kaj zadovoljni, ko uničujete pasmo?
Rude Boy Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 in ji doziraš po kapljicah kamilice ! :unsure:
*KAYA* Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ..evo tale maček pa zlo rad tkole spi..jst drugač nism še vidla da bi ker maček rad tko ležal :D
HHV Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 ..evo tale maček pa zlo rad tkole spi..jst drugač nism še vidla da bi ker maček rad tko ležal :D Ta položaj za muce, ki so na toplem in se počutijo varne, sploh ni redek. Je pa res, da je običajnejši za samce, vsaj po mojih opažanjih.
Nagaya Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Ta položaj za muce, ki so na toplem in se počutijo varne, sploh ni redek. Je pa res, da je običajnejši za samce, vsaj po mojih opažanjih. tud vse naše mačketine so vedno takole dremale...pa še malo bolj so bile zavozljane, da človek ni vedel kje je rep in kje glava...
Tedybear Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 4 leta in pol sem že na forumu, pa nisem vedel, da se da tud psa gor nalimat. Evo, moj "čikinkiler".
KUK679 Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 6 let star mesanica cistokrvne terier-srnice in neke sportno (beri: nizko)-lene izvedbe domace mesanice.kot alarm izredno ucikovita.kuhinjskih odpadkov pa tudi ze 6 let nimamo. :shock: Jaz pa nebi bil tvoj pes!
KUK679 Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Jaz pa nebi bil tvoj pes! pozabil sem dodati,imaš 10 kazenskih točk pri men!
KUK679 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Moja Avša :winkiss: Glej da imajo očala uv zaščito,dobra fotka, se vidi da maš psa rada.+10 točk,pri meni :worship:
Alla Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Moj pokojni "ruski pesnik - đanki" je tudi nosil sončna očala :rolleyes: :wub:
Toffsy Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 ...moj Rollo... :yes: :D :yes: v svojem kokosku....spi.....nič lepšega... :OK:
MATjuska Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 ...moj Rollo... :yes: :D :yes: v svojem kokosku....spi.....nič lepšega... :OK: Kokos - izvirno! :OK:
KUK679 Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Moj pokojni "ruski pesnik - đanki" je tudi nosil sončna očala :rolleyes: :wub: Lep seter sem imel sam dve ,ena je bla pametna ko šus,druga pa je soseove uboge kure lovila za špas,jaz pa pol njo ko jo je imela v gopcu.imaš 10 točk pri meni :OK:
KUK679 Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 ...moj Rollo... :yes: :D :yes: v svojem kokosku....spi.....nič lepšega... :OK: To pa je kraljevi pitonček,a ne!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se