zverac Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 ...moj lepotec raste... :yes: Šekastega dirkača sem spoznal, katera pa je žival po kateri leze Jest
svarun13 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 pa še najin mrcinek, sliši na ime beni, oziroma ponavadni niti ne sliši
stigmata Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 23 let in malo čez 1.6 min dober ljubljenček Obiskuje tudi moto zbore :evilgrin:
Toffsy Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Šekastega dirkača sem spoznal, katera pa je žival po kateri leze Jest Tista žival pa je posebna vrsta......mislim da celo ena sama....edinstvena... :naughty: Te zanima???
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ravno danes je dobila naša zajkla mlade..upam da bojo preživeli :unsure: :unsure: :unsure:
SharpNinja Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Naša piratska trikolorčica ma od prejšnga tedna 3 mucklne, en je bikolorček, dva sta pa po mami trikolorčka......kjutiš , čeprov zaenkrat še zgledajo k male podgance
PiaggioNRGPower Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ravno danes je dobila naša zajkla mlade..upam da bojo preživeli :unsure: :unsure: :unsure: Super! :worship:
Gasperr Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Super! :worship: jap ..zaenkrat še kažejo znake življenja :unsure:
domina Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) Naše tri male dlakce pa mama dlakca Joj, kako so luštkani!!! Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil domina
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Joj, kako so luštkani!!! K bodo še mal zrasl lohk kšnga dobiš ......bi jih mogla vidt kk hodjo, k pijančki, mal levo, mal desno, mal po trebuhu
bikez Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Naše tri male dlakce pa mama dlakca Pa ne moreš doječo mami kr tak gor prpopat .
domina Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Hvala za ponudbo vendar imamo tudi mi letos mlade mucke. No v bistvu smo imeli samo enega. Potem smo pa zvedeli, še za enega mucka, ki je ostal sirota in ga je potem naša muca posvojila. Tako, da imamo sedaj dva mladička, enega črnega in enega rumenega. Sta pa malenkost manjša kot tvoji. In tako zelo luštkana . Tudi naša dva sta ravno začela delati prve korake. In, da, zgleda nekako tako kot si napisala. Pripopam slike, ko bom utegnila . Ali je tudi tebi hudo, ko zrastejo in jih moraš potem oddat, tudi če veš, da gredo nekam, kjer jim bo fajn? Se mi zdi, da če ima človek rad živali, se čisto preveč naveže naje.
bikez Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Ali je tudi tebi hudo, ko zrastejo in jih moraš potem oddat, tudi če veš, da gredo nekam, kjer jim bo fajn? Se mi zdi, da če ima človek rad živali, se čisto preveč naveže naje. Men se smilijo samo tisti, ki jih zavržejo kr nekje ven iz avta pol pa prcapljajo npr. k nam, če je pa lepo poskrbljeno za njih, pol pa ni panike.
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Hvala za ponudbo vendar imamo tudi mi letos mlade mucke. No v bistvu smo imeli samo enega. Potem smo pa zvedeli, še za enega mucka, ki je ostal sirota in ga je potem naša muca posvojila. Tako, da imamo sedaj dva mladička, enega črnega in enega rumenega. Sta pa malenkost manjša kot tvoji. In tako zelo luštkana . Tudi naša dva sta ravno začela delati prve korake. In, da, zgleda nekako tako kot si napisala. Pripopam slike, ko bom utegnila . Ali je tudi tebi hudo, ko zrastejo in jih moraš potem oddat, tudi če veš, da gredo nekam, kjer jim bo fajn? Se mi zdi, da če ima človek rad živali, se čisto preveč naveže naje. A rumenga maš....Garfilda....k oranžni mucki so pa toooook lepi , najlepši od vseh, ampak odkar je naš veliki oranžni korenjak lani izginil je šlo tud upanje, d bi tale naša mela kakega oranžnega. K gredo od hiše je pa vseen hudo ja, ponavad si tk zrihtam, d k jih pridejo iskat, d me ni doma, drugač ne bi šel nobeden nkol od hiše , se človk kr naveže na te male zverinjačke, čeprav nardijo kr velik škode preden zrastejo, barabce male :yes: .
domina Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 SharpNinja, takle je naš mucek... danes ravno ni bil njegov dan. Je bil malo hud, ker sem ga zbudila, pa ni hotel pozirati . No, če bomo pri nas imeli drugo leto baby garfilde, pa če ti bodo še všeč... prišparam kakšnega zate .
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 SharpNinja, takle je naš mucek... danes ravno ni bil njegov dan. Je bil malo hud, ker sem ga zbudila, pa ni hotel pozirati . No, če bomo pri nas imeli drugo leto baby garfilde, pa če ti bodo še všeč... prišparam kakšnega zate . Joj domina, kak cukrčk je .....čprov mal grdo gleda, oranževci so tk kjutiš , se priporočam za kšnga, k bo če bo.....sj mu nau treba delč it se mi zdi
domina Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) ne mu treba daleč ... je že sedaj pravi dolenjski mucek Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil domina
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 ne mu treba daleč ... je že sedaj pravi dolenjski mucek Hehe, pol bodo tud potomci po dolensk mjavkal, se bojo tkoj zastopl z našimi, nau treba prevajat .)
domina Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) Hehe, pol bodo tud potomci po dolensk mjavkal, se bojo tkoj zastopl z našimi, nau treba prevajat .) ta je dobra! :lol: Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil domina
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Hja al je problem, če se ne zastopjo, sosedje so si enga mačjega štajerca prvlekl dol in se z našim nikakor ne zastopta, un zavija po štajersk na svoji strani, nš po dolensk na svoji,pol se pa sfajtata k se ne morta zment haha
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Ata dlakca (domnevno, če ni bil sosedov slučajn )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se