Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 KARMEN1, TAJAA, bugy2004 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Oktober 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 (popravljeno) ...uh kolk sem zmatrana...tale morski zrak... Popravljeno Oktober 5, 2014. Popravil MARE 65 TAJAA, Kmet2, DXR16 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2014 Deli Objavljeno Oktober 11, 2014 aders, Kmet2, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 11, 2014 Deli Objavljeno Oktober 11, 2014 ...hahaha...kot naša... vedno pokrita... RobiRoberto in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Če imaš tudi ti "biglico" mogoče zanimivo vprašanje, zakaj se taki "lovci" doma vedno skrivajo pod kakšnim pokrivalom ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Če imaš tudi ti "biglico" mogoče zanimivo vprašanje, zakaj se taki "lovci" doma vedno skrivajo pod kakšnim pokrivalom ??? Ne ni, mislim da je to edina pasma, ki jo nima v krvi ...glede na to da je super mešanica...hahahahaha RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Evo enega, ki ni biglček RobiRoberto, Lubikaa Rozzica, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Tud naša ni RobiRoberto, pik1, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Kako vi prilepite te velike slike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Še marsikaj znamo mi moški pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Vi itak vse veste ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 ...to so očitno neka nova pasma...poddekarji...a ustanovimo društvo hahaha... ... pik1, KARMEN1, goggy99 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Itak,pejt u našo temo pa ti razložim da ne smetim tu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Zobki :-) goggy99, MARE 65, Efendi in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Vidm da ne rab zobne nitke k je dost lufta umes nxyz, pik1 in bugy2004 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Kako vi prilepite te velike slike? Dami jih je naučil objava 534 dalje http://www.motosvet.com/tabla/topic/6389-te%C5%BEave/page-36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Hvala, se mi je zdelo! Nekoč sem jih imela v Moj album, ampak sedaj se niti gesla ne spomnim več . Tako da bom kar nadaljevala z mojim načinom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Vidm da ne rab zobne nitke k je dost lufta umes To ne, eno okol ušes pa! Cufa in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DXR16 Objavljeno Oktober 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 (popravljeno) Moja mucika,samo spi več ali manj.. :yes: Tale pa je na pol moj Popravljeno Oktober 14, 2014. Popravil DXR16 KARMEN1, nxyz, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 To ne, eno okol ušes pa! No no, če se reče zobki pač zobke pokaže, njen način je pač takšen. Pri veterinarju kdaj prav pride, da jih pogleda. MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 No no, če se reče zobki pač zobke pokaže, njen način je pač takšen. Pri veterinarju kdaj prav pride, da jih pogleda. No ja, ste pač posebni. :closedeyes: Vzgojeni psi drugače pokažejo zobe naj bo kinološkemu sodniku ali veterinarju. Največ hec je, ko mora takle cuck, kot posledico ugriza na sprehodih nosit nagobčnik in bit ves čas na povodcu. nxyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 A je.. ga posebni lastniki in pes Na sprehodih in v šoli nima nagobčnika, mogoče bi ga kateremu lastniku bolj priporočala včasih I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 No ja, ste pač posebni. :closedeyes: Vzgojeni psi drugače pokažejo zobe naj bo kinološkemu sodniku ali veterinarju. Največ hec je, ko mora takle cuck, kot posledico ugriza na sprehodih nosit nagobčnik in bit ves čas na povodcu. Pretiravate... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Dans sm se spomnu na našo pokojno Piko.......da ji jebem vse po spisku, pogrizla komplet kable od PC jaz pa formatiral windowse k sm mislu, da je virus bugy2004, DXR16, MARE 65 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Ne se preveč kregat ker ni zabavno. Meni sicer takole kazanje zob v kamero ne deluje kot nekaj kar bi jaz tolerirala pod kakršnimkoli pogojem, ampak pes ni moj. Se mi je pa pred leti zdelo strašno hecno in žalostno hkrati, ko je neka mimoidoča teta skoraj padla v znak od presenečenja, ko sem svojemu psu na sredi ceste odprla gobec, porinila roko do želodca in ven potegnila neko svinjarijo, ki tja ni pasala... je teta rekla, da si pri njihovem domačem pudlju nihče ne upa k posodi za hrano, ko pes je.. Heh....tudi prav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se