ludiluka Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ena frendica jih ima cel živalski vrt tko da če te kej zanima povej in jo vprašam
I30 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) Seveda, k netopir :grrr Ti, da nam jst iz tvojga psa kak reklc nardila Pujsi, kaj delajo tem lepim živalim No vidš! Človk če pomagat, pol mu pa z nasiljem nad kužatam grozijo. Ja pujsi so tud fajn. Sam po malem, k že po preveč šunke sm čist naspidiran. A kaj delajo z njimi? Ja vse sorte; bunde, kape, rokavice, šale, pečenko ajmoht, pohanje, ni da ni. Če pa meni z mojimi ljubljenčki (da ne bo offtopik) rata (glej sliko) , pa da se mi ljubi, gre pa v krušno peč (glej sliko). Njamiiii! Za činčinčičinčilile ne vem, ampak iz nutrije se da vse to isto delat. Se bom letos mal bol potrudil, jih je vedno več. Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil I30 Alla 1
nxyz Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 I30 a pol pes tut dobi kej, če že pomaga dobit?
VS800 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 No vidš! Človk če pomagat, pol mu pa z nasiljem nad kužatam grozijo. Ja pujsi so tud fajn. Sam po malem, k že po preveč šunke sm čist naspidiran. A kaj delajo z njimi? Ja vse sorte; bunde, kape, rokavice, šale, pečenko ajmoht, pohanje, ni da ni. Če pa meni z mojimi ljubljenčki (da ne bo offtopik) rata (glej sliko) , pa da se mi ljubi, gre pa v krušno peč (glej sliko). Njamiiii! Za činčinčičinčilile ne vem, ampak iz nutrije se da vse to isto delat. Se bom letos mal bol potrudil, jih je vedno več. Dobr si......................................................................
builder Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 oboroženi pijanci, kateri gredo skozi hosto v gostilno VS800, Kmet2 in nxyz 3
VS800 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 V gozdu mam moje tri peseke vedno spuščene pa me je mal strah ponavat, da mi kaksn tak mojga ne zamenja za zajca....... Kmet2 in builder 2
I30 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 I30 a pol pes tut dobi kej, če že pomaga dobit? Normalno. Že takoj na licu mesta uspeha ali ubogljivosti na željeno vedenje občasno dobita nagrado v obliki briketov, če ne pa vsaj intenzivne pohvale in igro. Dober odnos, navezanost in socializiranost so osnove razumevanja med psom in vodnikom. Kuža živi za nas celo življenje, čeprav pomeni le del našega življenja! Zato zaslužijo in so vredni našega spoštovanja in skrbi! Kar se tiče delitve samega plena je odvisno od vrste plena. Od divjega prašiča in srnjadi vedno dobita kosti, župco, obreznine ipd. Seveda v znosni meri, da jim ne zmešaš prehrano, ki temelji na kvalitetnih briketih. So kar velik strošek družinskemu proračunu! Pri perutninskemu plenu pa seveda nista deležna zaradi ostrih kosti, ki znajo biti vir zdravstvenih težav. Kmet2, nxyz, builder in 1 other 4
I30 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) oboroženi pijanci, kateri gredo skozi hosto v gostilno Narobe so te navadili te stare "legende". Pravilno je: Oboroženi pijanci, ki se iz gostilne skozi gozd vračajo domov. Le da to kot večina modrih "rekov" ne velja več. Seveda z redkimi izjemami, ki pa jih je treba čimprej pospraviti na varno! Budale so pa itak povsod med ljudmi. Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil I30 builder, Alla in Kmet2 3
I30 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 V gozdu mam moje tri peseke vedno spuščene pa me je mal strah ponavat, da mi kaksn tak mojga ne zamenja za zajca....... Ne počni tega! Pa ne zaradi budal, temveč zaradi vseh tistih živali, ki jim spuščen pes brez kontrole pomeni grožnjo in jih še posebej sedaj v zimskem času že s pregonom lahko do take mere izprazni energetske zaloge, da to za njih pomeni pogin. Če so toliko pod nadzorom in imaš dobro naučen odpoklic, da jih lahko kadarkoli zaustaviš in se gibljejo v tvoji neposredni bližini, seveda ni nič narobe. A ne verjamem, da si med tistimi junaki, ki so sposobni ustaviti tri spuščene pse, ko se odločijo za pogon! builder, Nearrain, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Narobe so te navadili tega stare "legende". Pravilno je: Oboroženi pijanci, ki se iz gostilne skozi gozd vračajo domov. Le da to kot za večino modrih "rekov" ne velja več. Seveda z redkimi izjemami, ki pa jih je treba čimprej pospraviti na varno! Budale so pa itak povsod med ljudmi. Na žalost sem iz gozdov Roga in tam je še veliko oboroženih zelenih pijančkov..... builder 1
I30 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Na žalost sem iz gozdov Roga in tam je še veliko oboroženih zelenih pijančkov..... Verjamem. Upam, da se ta slika čimprej čimbolj popravi. V moji okolici se je v dobrem desetletju in pol odkar velja nov orožni zakon, temeljito spremenila. Pijane budale so postale dokaj redke. Tudi te bo prej kot slej pospravila teta Ciroza ali pa le stric Emšo. Kmet2 in builder 2
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 ... ... nxyz, MARE 65, DAMI34 in 3 others 6
VS800 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ne počni tega! Pa ne zaradi budal, temveč zaradi vseh tistih živali, ki jim spuščen pes brez kontrole pomeni grožnjo in jih še posebej sedaj v zimskem času že s pregonom lahko do take mere izprazni energetske zaloge, da to za njih pomeni pogin. Če so toliko pod nadzorom in imaš dobro naučen odpoklic, da jih lahko kadarkoli zaustaviš in se gibljejo v tvoji neposredni bližini, seveda ni nič narobe. A ne verjamem, da si med tistimi junaki, ki so sposobni ustaviti tri spuščene pse, ko se odločijo za pogon! Ni panike, so take tri babe, da bi prej zajc al pa kar koli druzga gozdnega za njimi tekl Kmet2 in builder 2
I30 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) Ko smo že v debati. Tudi sam spuščam svoje pse le posamič. Seveda le ko imam z njimi namen opravljati to za kar so izšolani in imajo opravljene izpite. Sicer sproščamo energijo na travnikih s pomočjo tenis žoge, tekstilne klobase ali pa na sprehodih. Ja, tile kosmatinci mi pomenijo velik del življenske radosti. Kdor ima psa, ve o čem govorim. Mejte se, vikend je pred vrati. Žal vremensko ne najlepši. ... Malo temna slika. Prepeličar? Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil I30 nxyz, builder in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 ... ... Lepa barva ,kaj si ga špricnu z plasti dipom builder, I30 in Nearrain 3
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ko smo že v debati. Tudi sam spuščam svoje pse le posamič. Seveda le ko imam z njimi namen opravljati to za kar so izšolani in imajo opravljene izpite. Sicer sproščamo energijo na travnikih s pomočjo tenis žoge, tekstilne klobase ali pa na sprehodih. Ja, tile kosmatinci mi pomenijo velik del življenske radosti. Kdor ima psa, ve o čem govorim. Mejte se, vikend je pred vrati. Žal vremensko ne najlepši. Malo temna slika. Prepeličar? Mesancek med Labradorcem in Bernskim ovcarjem. V strokovni kinoloski literaturi jo omenjajo kot "Nenavadno domaco ostrozobko" Kmet2, builder in I30 3
builder Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Lepa barva ,kaj si ga špricnu z plasti dipom ko je špricu motor, se je štulu polek Kmet2 1
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Lepa barva ,kaj si ga špricnu z plasti dipom JBG . . . sam si je kriv...kwa se je pa stulil zraven PS: itaq mam plan, da ga v roza perlo pihnem . . . pol greva pa na PRIDE parado med lezbijke Kmet2 in builder 2
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Zgleda da je tud moja lezbijka saj se neizmerno dobro počuti med ženskimi nogami slikano na Šmarni gori. builder, Nearrain, Ferrarist in 3 others 6
nxyz Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Naša je spuščena na travniku v igri z žogami, frizbijem in pri agilitiju, v gozdu pa nikoli. DAMI34, Kmet2, MARE 65 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Naša je spuščena na travniku v igri z žogami, frizbijem in pri agilitiju, v gozdu pa nikoli. Ja ne to zverino spuščat po gozdu :grrr moja je enkrat medveda raztrgala :grim I30, builder, DAMI34 in 1 other 4
Alla Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Moj je pa spuščen v gozdu. Itaq ve, da jih bo fasal, če bo kaj ganjal, pa ne upa. Pa če mu že kaj takega kapne za sekundo v kepo, tolk naglas zažvižgam, da mu takoj to misel skuri v možganih.
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Moj je pa spuščen v gozdu. Itaq ve, da jih bo fasal, če bo kaj ganjal, pa ne upa. Pa če mu že kaj takega kapne za sekundo v kepo, tolk naglas zažvižgam, da mu takoj to misel skuri v možganih. Fak kar mene zaboli I30 in VS800 2
Alla Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ampak mam vseeno mojo mrcino najraje na svetu
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ampak mam vseeno mojo mrcino najraje na svetu Tako mora bit,drugače je bolje ne imeti psa v bistvu smo mi peseku celo življenje on pa nam le del njega. I30, VS800 in Alla 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se