MARE 65 Objavljeno Januar 3, 2016 Opozori Objavljeno Januar 3, 2016 ...kralj... DXR16, maxxa, Akito in 5 others 8
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Akito, Kmet2, Yoghurt in 7 others 10
bobi1001 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Natty, bugy2004, DAMI34 in 3 others 6
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 Čelade na servis pa mal ob Venenjskem jezeru Bmflar, RobiRoberto, Natty in 9 others 12
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2016 Google + beagle = Beagle Mojpes.net = življenska doba 12 do 15 let, znani so zdravi in vitalni psi stari 18 let. Upam, da mu bo "bolan srček tiktakal" še veliko let, ker jih je do sedaj premagal že 11 in da bo njegovo slabo počutje in splošna neaktivnost kmalu minila ... DAMI34, Natty, Dark in 11 others 14
Popularna objava Natty Objavljeno Januar 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2016 Prijatelja za vednooo nazo13, DAMI34, RobiRoberto in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Do moje nesreče sva bila oba najbolj fizično aktivna v naši družini, sedaj pa oba bolj slabo, on že kar nekaj časa celo manj kakor jaz. "Kaj dogaja", ker je res moj NAJBOLJŠI PRIJATELJ ... KARMEN1, VS800, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Na dolgem sprehodu.... ...in po opranih tačkah ter trebuščku...s polnim želodčkom popoldanska siesta ... RobiRoberto, maxxa, DAMI34 in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2016 Opozori Objavljeno Januar 11, 2016 Moja draga je že poklicala na "živalsko kliniko" v Logatec in se tokrat pogovarjala kar z zdravnico, ki ji je po opisu Bilovega počutje dejala, naj ga pripelje kar danes okrog dvanajste ure, da mu bo pregledala še urin, ker sumi, da je lahko kaj narobe z njegovim mehurjem. Zopet "sem dobil prepoved" spremljanja ...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 11, 2016 Danes je bila na veterinarski kliniki v Logatcu v službi verjetno kar lastnica klinike s preeecej več izkušnjami kakor njena sodelavka pri našem zadnjem obisku in ko današnji test urina ni pokazal nič, je za njim takoj sledil še rentgen hrbtebice, ki je pokazal starostno obrebljenost sedmega križnega vretenca, za kar so edina pomoč tablete proti bolečinam in "prepoved" kakršnegakoli skakanja na kavč, posteljo ali fotelj ali iz njih, oziroma kar vsakokakršno skakanje kamorkoli ... Do sedaj sva bila z mamo v naši družini edina invalida, sedaj se nama je pa pridružil še BIL ... bugy2004, Kmet2, DXR16 in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Če ne bi imela z Bilom take podpore, bi jutri prosil gospo, ki bo šla iskat v Vldoltro mojo mamo, naj v Valdoltro odpelje tudi naju z Bilom na terapijo ... Druga slika = "svašta" ... MARE 65, DAMI34, Kmet2 in 6 others 9
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 (popravljeno) Še nekaj sem pozabil napisati by Veterina Logatec. Obrabljenost Bilovega sedmega vretenca ja taka,da bi bila potrebna operacija (cementiranje ?), toda ker je zanjo Bil že prestar, to ni več smiselno = moja mama = tablete proti bolečinam in čim manj obremenjevanja "križa" ... Ko to pišem, mi zopet gre na jok ... Popravljeno Januar 12, 2016. Popravil RobiRoberto
Alla Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Takole pa moj pasji sonček v družbi dveh ljubic uživa v pasjem vrtcu. (Bemti, bi kar zamenjala z njim)
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Vsi trije "ostali domači" so po kosilu peljali oba naša kužka na sprehod in se tudi prav kmalu vrnili, ker Bil zaradi bolečin "v križu" hodi zelooooo težko ... bobi1001 1
I30 Objavljeno Januar 13, 2016 Opozori Objavljeno Januar 13, 2016 pred 23 urami, RobiRoberto pravi: Še nekaj sem pozabil napisati by Veterina Logatec. Obrabljenost Bilovega sedmega vretenca ja taka,da bi bila potrebna operacija (cementiranje ?), toda ker je zanjo Bil že prestar, to ni več smiselno = moja mama = tablete proti bolečinam in čim manj obremenjevanja "križa" ... Ko to pišem, mi zopet gre na jok ... Robi, podobne probleme sem imel s svojo prejšnjo psičko. Brak jazbečarji so podobne rasti kot Beagli. Ko je začela kazati znake poškodb in smo šli na rentgen, je imela na 5ih mestih poškodbe hrbtenice. Po nasvetu veterinarja iz Opčin, Egona Malalana, smo ji začeli dajati Glukozamin. Psička se je občutno popravila in še dve leti živahno živela. Povprašaj, mogoče bi Billu to pomagalo, škoditi ne more! LP Akito, Alla in bobi1001 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 13, 2016 Opozori Objavljeno Januar 13, 2016 I30 hvala za nasvet. Moja draga išče še "drugo mnenje", toda ker je Bil, razen šuma na srcu (?), drugače za svoja leta še preveč zdrav in ker bigli dosegajo kar precej veliko starost, mu seveda vsi domači želimo, da bi svoja še preostala leta preživel z nami brez bolečin = operacija ... "Preventivni ukrepi" se pri nas doma že izvajajo. Na kavč v dnevni in posteljo v spalnici mu vedno kdo pomaga in iz veže smo odstranili njun "fotelj" in ga zamenjali z že obstoječim "ležiščem", v katerem je tudi že prej zelo rad počival. bobi1001, Akito, pik1 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2016 Opozori Objavljeno Januar 14, 2016 V ponedeljek ob 9.30 uri mora biti Bil v Topolščici zaradi operacije ... ,
RobiRoberto Objavljeno Januar 15, 2016 Opozori Objavljeno Januar 15, 2016 Ker sta oba naša kužka enakovredna člana naše družine, ju imamo res zelooo radi, zato smo Bilu omogočili NAJBOLJŠE. V ponedeljek ga bosta v Topolščico odpeljala moja draga in hčerkin fant in s sabo bosta na USB ključu vzela tudi njegovo rentgensko sliko hrbtenice, z zadnjega pregleda na vetrini v Logatcu. Za operacijo pa ta slika verjetno ne bo dovolj ampak bojo potrebene še CT slike ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 15, 2016 Opozori Objavljeno Januar 15, 2016 Za ponedeljkovo pot je Bil pravkar dobil nov plašček in tudi novo posteljo, da si bo v njej do ponedeljka lahko dovolj odpočil. DAMI34, bugy2004, pik1 in 2 others 5
bobi1001 Objavljeno Januar 17, 2016 Opozori Objavljeno Januar 17, 2016 Kmet2, Yoghurt, pik1 in 6 others 9
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2016 Ne bom šel ven, je mrrražzzz Natty, bobi1001, DXR16 in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2016 Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 (popravljeno) Ker je hčerkin fant v službi, sta Bila ob sedmih zjutraj proti Topolščici odpeljali moja draga in najina hčerka. Naročen je bil ob 10.00 uri in zaenkrat nisem dobil še nobene informacije ... Popravljeno Januar 18, 2016. Popravil RobiRoberto
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2016 Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Ker je hčerkin fant v službi, sta Bila ob sedmih zjutraj proti Topolščici odpeljali moja draga in najina hčerka. Naročen je bil ob 10.00 uri in zaenkrat nisem dobil še nobene informacije ... Držim pesti ! DAMI34 in RobiRoberto 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se