Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Do moje nesreče sva bila oba najbolj fizično aktivna v naši družini, sedaj pa oba bolj slabo, on že kar nekaj časa celo manj kakor jaz. "Kaj dogaja", ker je res moj NAJBOLJŠI PRIJATELJ ...

IMG_3956.JPG.db413054cc917459054a54083cf

Objavljeno

Moja draga je že poklicala na "živalsko kliniko" v Logatec in se tokrat pogovarjala kar z zdravnico, ki ji je po opisu Bilovega počutje dejala, naj ga pripelje kar danes okrog dvanajste ure, da mu bo pregledala še urin, ker sumi, da je lahko kaj narobe z njegovim mehurjem. Zopet "sem dobil prepoved" spremljanja ... :blush:

Objavljeno

Če ne bi imela z Bilom take podpore, bi jutri prosil gospo, ki bo šla iskat v Vldoltro mojo mamo, naj v Valdoltro odpelje tudi naju z Bilom na terapijo ...
Druga slika = "svašta" ...

IMG_3965.JPG.09bc487139ebf43c20949064c01

bil.jpg.7d33c736195ef9d729f8f8cc169e03d7

Objavljeno (popravljeno)

Še nekaj sem pozabil napisati by Veterina Logatec. Obrabljenost Bilovega sedmega vretenca ja taka,da bi bila potrebna operacija (cementiranje ?), toda ker je zanjo Bil že prestar, to ni več smiselno  =  moja mama  =  tablete proti bolečinam in čim manj obremenjevanja "križa" ... :blush:

Ko to pišem, mi zopet gre na jok ... :cry:

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Objavljeno

Takole pa moj pasji sonček v družbi dveh ljubic uživa v pasjem vrtcu. B)
(Bemti, bi kar zamenjala z njim)

črt 2.jpg

Objavljeno

Vsi trije "ostali domači" so po kosilu peljali oba naša kužka na sprehod in se tudi prav kmalu vrnili, ker Bil zaradi bolečin "v križu" hodi zelooooo težko ... :cry:

Objavljeno
pred 23 urami, RobiRoberto pravi:

Še nekaj sem pozabil napisati by Veterina Logatec. Obrabljenost Bilovega sedmega vretenca ja taka,da bi bila potrebna operacija (cementiranje ?), toda ker je zanjo Bil že prestar, to ni več smiselno  =  moja mama  =  tablete proti bolečinam in čim manj obremenjevanja "križa" ... :blush:

Ko to pišem, mi zopet gre na jok ... :cry:

Robi, podobne probleme sem imel s svojo prejšnjo psičko. Brak jazbečarji so podobne rasti kot Beagli.
Ko je začela kazati znake poškodb in smo šli na rentgen, je imela na 5ih mestih poškodbe hrbtenice.
Po nasvetu veterinarja iz Opčin, Egona Malalana, smo ji začeli dajati Glukozamin. 
Psička se je občutno popravila in še dve leti živahno živela.
Povprašaj, mogoče bi Billu to pomagalo, škoditi ne more!

LP

• Všeč mi je 3
Objavljeno

I30 hvala za nasvet.
Moja draga išče še "drugo mnenje", toda ker je Bil, razen šuma na srcu (?), drugače za svoja leta še preveč zdrav in ker bigli dosegajo kar precej veliko starost, mu seveda vsi domači želimo, da bi svoja še preostala leta preživel z nami brez bolečin  =   operacija ... :cry:

"Preventivni ukrepi" se pri nas doma že izvajajo. Na kavč v dnevni in posteljo v spalnici mu vedno kdo pomaga in iz veže smo odstranili njun "fotelj" in ga zamenjali z že obstoječim "ležiščem", v katerem je tudi že prej zelo rad počival.

IMG_3985.JPG.ee3eca3e1e70b3be6e0fca35059

Objavljeno

V ponedeljek ob 9.30 uri mora biti Bil v Topolščici zaradi operacije ... :worship: , :cry::cry::cry:

Objavljeno

Ker sta oba naša kužka enakovredna člana naše družine, ju imamo res zelooo radi, zato smo Bilu omogočili NAJBOLJŠE.

V ponedeljek ga bosta v Topolščico odpeljala moja draga in hčerkin fant in s sabo bosta na USB ključu vzela tudi njegovo rentgensko sliko hrbtenice, z zadnjega pregleda na vetrini v Logatcu. Za operacijo pa ta slika verjetno ne bo dovolj ampak bojo potrebene še CT slike ... :cry:

HrbtenicaBil.JPG.acf2439771cc9c93a05c32f

Objavljeno

Za ponedeljkovo pot je Bil pravkar dobil nov plašček in tudi novo posteljo, da si bo v njej do ponedeljka lahko dovolj odpočil.

IMG_4011.JPG.24256def614be8de558b59a2d90

Objavljeno (popravljeno)

Ker je hčerkin fant v službi, sta Bila ob sedmih zjutraj proti Topolščici odpeljali moja draga in najina hčerka. Naročen je bil ob 10.00 uri in zaenkrat nisem dobil še nobene informacije ... :blush:

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Objavljeno
pred 1 uro, RobiRoberto pravi:

Ker je hčerkin fant v službi, sta Bila ob sedmih zjutraj proti Topolščici odpeljali moja draga in najina hčerka. Naročen je bil ob 10.00 uri in zaenkrat nisem dobil še nobene informacije ... :blush:

Držim pesti !

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!